Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pocok összetörted a vasat?Minden sérült?amugy ezek az utángyártott ufo idomok olyan szarok hogy alig mennek fel!a légszüröre fel se ment Farokidomot most várom de remélem az jó lesz.
Orimoto mi az ára a kipuffogónak?!
Kössz az infokat srácok
Kicsit húzós azért ez a 30 rongy körüli összeg na de mind1, ami fontosabb lenne az mindnképp a kijelző. Bontottan is jó.
Köszi
Üdv.
üdv, énis offoltam magam szezonra, vigyázzatok magatokra
Csaó,Pesten motorrad-nal lehet rendelni.2hét.farokidom7e,rajtszám párba plusz a légszürö takaró asszem8e,hütöidom9e,sárvédöt kapsz akárhol4500ért
DRz re nincs!
A parilla.hu-n vagy az universalmotor.hu-n van olcsón!
Meg utángyártott v legalábbis olcsóbb idomszett is érdekelne drz-re, ha vki tud vmi jó forrást szóljon!
Köszönöm előre is!
Üdv
Szaiasztok! 2004-es DRZ-400 hoz keresnék információs kijelzőt. Nekem csak az alja sérült, ha van rá lehetőség akkor csak az alja is elég lenne.
Köszönöm!
üdv!
2001es DRZ-S sürgösen eladó!
magyarországi!
ár: 565000ft!
tel 20/9147292
van egy kipum könyök + dob
szisztok nekem van alkatrészem igaz s es hez haérdekel valakit?
Az enyém is 170-et megy óra szerint
2000-es évjárat, S-es minden gyári. Az SM-ek nem csodálom hogy nem mennek semmit ezzel a fűnyíródobbal.
okés
én meg ebben neked adok igazat mert még nem volt gyári kitt-em
ok inkább rádhagyom hogy melyik a jobb, biztos több tapasztalatod van
viszont nekem a millenium big bore henger nem hüvelyes hanem 94mm es furat nicasil bevonattal
Ebben nem lennék biztos ugyanis 4 évig nyúztam az előrő paripát az szintén fém hüvelyes volt, amior széttszedem még látszot benne a honolás, és a Big Bore Kitt is hüvelyes!
hát a nicasil bevonatos aluhenger kicsit tartósabb mint az acél hüvely
Mondok jobbat: Nekem Yamaha szervízben gyártottak másik hüvelyt 17e ft-ért és ebay-ról Wiseco dugó 40e ft
Holnap délelött Lepence SM gurulás, aki gondolja jöjjön!
valami árajánlatot kérnék tőlaed
Azért hangsúlyoztam,hogy óra szerint 170,mert valóságban 155-160 lehet,ha nem csal túl sokat az órám,amúgy full gyári kipufogó,28as karbi, annyi,h lapostetős egygyűrűs dugó meg 5 literrel beéri, tehát nincs farigcsálva csak úgy néz ki egyben van
Megegyezünk bár az az igazság annyira keveset használt hogy elpotyálni nem akarom...
faszaák lehetnek
ezt láttad már? flattracker drz blokkal