Pocok összetörted a vasat?Minden sérült?amugy ezek az utángyártott ufo idomok olyan szarok hogy alig mennek fel!a légszüröre fel se ment Farokidomot most várom de remélem az jó lesz.
Kössz az infokat srácok
Kicsit húzós azért ez a 30 rongy körüli összeg na de mind1, ami fontosabb lenne az mindnképp a kijelző. Bontottan is jó.
Köszi
Üdv.
Szaiasztok! 2004-es DRZ-400 hoz keresnék információs kijelzőt. Nekem csak az alja sérült, ha van rá lehetőség akkor csak az alja is elég lenne.
Köszönöm!
ok inkább rádhagyom hogy melyik a jobb, biztos több tapasztalatod van
viszont nekem a millenium big bore henger nem hüvelyes hanem 94mm es furat nicasil bevonattal
Ebben nem lennék biztos ugyanis 4 évig nyúztam az előrő paripát az szintén fém hüvelyes volt, amior széttszedem még látszot benne a honolás, és a Big Bore Kitt is hüvelyes!
Azért hangsúlyoztam,hogy óra szerint 170,mert valóságban 155-160 lehet,ha nem csal túl sokat az órám,amúgy full gyári kipufogó,28as karbi, annyi,h lapostetős egygyűrűs dugó meg 5 literrel beéri, tehát nincs farigcsálva csak úgy néz ki egyben van
Kicsit húzós azért ez a 30 rongy körüli összeg na de mind1, ami fontosabb lenne az mindnképp a kijelző. Bontottan is jó.
Köszi
Üdv.
Köszönöm előre is!
Üdv
Köszönöm!
2001es DRZ-S sürgösen eladó!
magyarországi!
ár: 565000ft!
tel 20/9147292
2000-es évjárat, S-es minden gyári. Az SM-ek nem csodálom hogy nem mennek semmit ezzel a fűnyíródobbal.
viszont nekem a millenium big bore henger nem hüvelyes hanem 94mm es furat nicasil bevonattal
ezt láttad már? flattracker drz blokkal