Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sztem tekercseltesd meg! Kb.:10-15 ezer közt tekercselnek. Az új 75-100 ezer közt van.Ez egyébként elég gyakran előforduló szériahiba. Volt drz-400 E-m és most s-em van.Mindkettőben megégett a tekercs.
hali,nekem semmi baja.szerintem király enduro és minden eltud baszódni.lehet az elözö gazda baszott olajat cserélni.nagyon fontos
hali!nekem is kellene egy drz 400 e generátor vagy tekercs ki hogy hívja...........nem tudod hogy ahol te vetted a tiédet ott van e még iylen alkatrész? elárulnád nekem hogy hol vetted a generátort? előre is köszi
Sziasztok!

Szerintetek egy honda crf-be valo supermoto kerékszettet bele lehet tenni a DR-z -be.

Csak távtartó kell?
Amikor megvetted, már akkor fel kellett volna újítani a blokkját, ez az 1200km már csak kegyelem döfés volt neki.
1200km alatt nem készül ki egy drz-e, ha minden rendben van vele.
Itt van kettő szerviz, ha gondolod:
http://fullgas.anana.hu/kapcso...
http://www.suzu
kihollos.hu/mot...
Az érdeklne hogy holtudok hozzá rendelni alkat részeket? Pl: Hajtó kar, dugattyú gyuru, csapágyak.
én tavaj novemberbe vettem a drz e-met.
Hajtókar meg adta magát, meg ki tudja hogy mi. Csorog a blokk rendesen.
Kb 1200 km -ert mentem vele. Ami nem sok.
Sziasztok! Mennyibe kerül egy drz kupling dekni?
Sziasztok.

Látom itt inkább DR-Z-sek vannak, de azért megkérdem hátha.
Vettem olaszból egy DR 650-t már van rajta rendszám most kezdek motorozni vele.
Érdekelne, hogy valakinek nincsen esetleg hasonló típusú mocija (DR 650 RS '92), hogy összefussunk egyszer, mert enyémnek szerintem nem tökéletes a motorja, és szívesen megnéznék egy hasonló típust, hogy az hogy megy, vagy legalább egy tapasztaltabb ember megnézhetné, hogy jó-e így vasam blokkja.
E-mail vinis.adam@gmail.com, vagy ide a fórumra várok választ.
Köszi: adykag
Hali!

...egyszerű---mert kezdő vagyok...és sztem bőőőőven elég lesz Nekem az a negyven ló.

csá
Papíron esetleg, érdemes...egyébként nem mert így sem egy erőgép.
http://www.sportmotor.hu/teszt...

szia! itt megtudsz egykét apróságot a gépről és szerintem itt neteh ha kicsit körülnézel akkor a google keresőben rengeteg dr 125 öt találsz....de legegyszerübb az lenne ha beugranál egy suzuki márkakereskedésbe vagy felhívnál egyet mint én és ott kerek perec megkérdeznéd a szervizes csókákat hogy mi a véleményük mit tudnak mondani jót-rosszat a kis masináról.........a dr ről annyit hogy nekem drz 400 e van és addig mindenki istenítette a gépet ameddig nem vettem egyet.........mindenki szétnyírhatatlannak tartotta... miután vettem egyet és beleraktam kb 600 kilómétert normál terepezés közben egyszer csak megállat a határban minden létező életformától -falutól várostól több kilóméter a szántóföld közepén............akkor esett le hogy nem szétnyirhatatlan bárki bármit is mond róla..........a generátoromat ledarálta 2 db kilazuló csavar és a többi már történelem..........blokk kiszed-szétszed kipucol összerak majd a generátor megtekercseltetése és öszerak és reménykedem hogy talán beindul a HÍRES----TÖNKRETEHETETLEN DRZ 400 E!hulladék!
esetleg vkinek van dr 125ös e?
Hy!Szerintetek megéri venni 1993-2000 évjárat közötti dr 125-öst venni?
Kb hány loerős? mindegyiken van öninditó?vki megtudja mondani pontosan a müszaki adatokat?
köszi előre is!
én úgy tudom jogilag nem megoldható mert nincs ilyen papírja alapba neki ,hogy folytott verzió .
Üdv

honda nsr felnik pÁrban eladÓk!supermoto ÉpÍtÉshez elÖnyÖs,sokkal olcsobb mint akÁrmilyen supermoto felni!a kÉt felni Ára 22000,ami mellÉ adok ajÁndÉkba egy hÁtsÓ fÉktÁrcsÁt,de ha kell elsŐ is akkor mÁr 25000!
a felniknek semmi baja,Énis hasznÁltam Őket,csak lecserÉltem Újabakkra!
ha Érdekel,vagy bÁrmilyen kÉrdÉs lenne,akkor irj!
e-mail:karakter01@citromail.hu
msn:karakter01@citromai
l.hu

hi mindenkinek,
segítséget szeretnék kérni. az első motorvásárlás előtt állok, A korl. jogsim van. Egy drz sm -re gondoltam. Azt akarom kérdezni h érdemes -e folytani 25 kW -ra?
előre is köszi a segítséget...
hali mindenki,

kellene nekem egy szimering méret, ami a kuplungkinyomótengelyhez kell, a blokk bal oldalán van.
Ha vki tud segitsen please, kösz
Juj de rossz érzés lehetett
Nekem 14/44 és a fehér vonal környékén tettem az 5-öt
akkor neked a finster kell!nekem gyapot van benne hogy ne legyen nagyon hangos
Szeva,
Nem az első majd új a hátsó kb 60%os gyári supermoto vágott slick. Sikerült szert tennem egy gyári drz sm szettre.
Persze!
Ugyanolyan felnit szereztem asszem mint a tiéd a gyári fekete. oszt nem 42es kerék van hátul hanem 44es így fickosabb is lett. Visontán azé maradtam le a többiektől a gyorsitóban mert a 4diket már csak egy Ő betűvel jutalmazta a drz. De majd gumit kell cseréljek mert ez a heidenau super rain igencsak csúszószra sikeredett.
Hm. Érdekes lehet.
A gumik 0-sak?
Mit vettél helyette?
Melyik szól mélyebben és hangosabban?Milyen neked a raptor?
hali,nekem raptor van és fasza,finster is jó.dobj fel agy érmét