Sztem tekercseltesd meg! Kb.:10-15 ezer közt tekercselnek. Az új 75-100 ezer közt van.Ez egyébként elég gyakran előforduló szériahiba. Volt drz-400 E-m és most s-em van.Mindkettőben megégett a tekercs.
hali!nekem is kellene egy drz 400 e generátor vagy tekercs ki hogy hívja...........nem tudod hogy ahol te vetted a tiédet ott van e még iylen alkatrész? elárulnád nekem hogy hol vetted a generátort? előre is köszi
Amikor megvetted, már akkor fel kellett volna újítani a blokkját, ez az 1200km már csak kegyelem döfés volt neki.
1200km alatt nem készül ki egy drz-e, ha minden rendben van vele.
Itt van kettő szerviz, ha gondolod: http://fullgas.anana.hu/kapcso... http://www.suzu
kihollos.hu/mot...
én tavaj novemberbe vettem a drz e-met.
Hajtókar meg adta magát, meg ki tudja hogy mi. Csorog a blokk rendesen.
Kb 1200 km -ert mentem vele. Ami nem sok.
Látom itt inkább DR-Z-sek vannak, de azért megkérdem hátha.
Vettem olaszból egy DR 650-t már van rajta rendszám most kezdek motorozni vele.
Érdekelne, hogy valakinek nincsen esetleg hasonló típusú mocija (DR 650 RS '92), hogy összefussunk egyszer, mert enyémnek szerintem nem tökéletes a motorja, és szívesen megnéznék egy hasonló típust, hogy az hogy megy, vagy legalább egy tapasztaltabb ember megnézhetné, hogy jó-e így vasam blokkja.
E-mail vinis.adam@gmail.com, vagy ide a fórumra várok választ.
Köszi: adykag
szia! itt megtudsz egykét apróságot a gépről és szerintem itt neteh ha kicsit körülnézel akkor a google keresőben rengeteg dr 125 öt találsz....de legegyszerübb az lenne ha beugranál egy suzuki márkakereskedésbe vagy felhívnál egyet mint én és ott kerek perec megkérdeznéd a szervizes csókákat hogy mi a véleményük mit tudnak mondani jót-rosszat a kis masináról.........a dr ről annyit hogy nekem drz 400 e van és addig mindenki istenítette a gépet ameddig nem vettem egyet.........mindenki szétnyírhatatlannak tartotta... miután vettem egyet és beleraktam kb 600 kilómétert normál terepezés közben egyszer csak megállat a határban minden létező életformától -falutól várostól több kilóméter a szántóföld közepén............akkor esett le hogy nem szétnyirhatatlan bárki bármit is mond róla..........a generátoromat ledarálta 2 db kilazuló csavar és a többi már történelem..........blokk kiszed-szétszed kipucol összerak majd a generátor megtekercseltetése és öszerak és reménykedem hogy talán beindul a HÍRES----TÖNKRETEHETETLEN DRZ 400 E!hulladék!
Hy!Szerintetek megéri venni 1993-2000 évjárat közötti dr 125-öst venni?
Kb hány loerős? mindegyiken van öninditó?vki megtudja mondani pontosan a müszaki adatokat?
köszi előre is!
honda nsr felnik pÁrban eladÓk!supermoto ÉpÍtÉshez elÖnyÖs,sokkal olcsobb mint akÁrmilyen supermoto felni!a kÉt felni Ára 22000,ami mellÉ adok ajÁndÉkba egy hÁtsÓ fÉktÁrcsÁt,de ha kell elsŐ is akkor mÁr 25000!
a felniknek semmi baja,Énis hasznÁltam Őket,csak lecserÉltem Újabakkra!
ha Érdekel,vagy bÁrmilyen kÉrdÉs lenne,akkor irj!
e-mail:karakter01@citromail.hu
msn:karakter01@citromai
l.hu
hi mindenkinek,
segítséget szeretnék kérni. az első motorvásárlás előtt állok, A korl. jogsim van. Egy drz sm -re gondoltam. Azt akarom kérdezni h érdemes -e folytani 25 kW -ra?
előre is köszi a segítséget...
Persze!
Ugyanolyan felnit szereztem asszem mint a tiéd a gyári fekete. oszt nem 42es kerék van hátul hanem 44es így fickosabb is lett. Visontán azé maradtam le a többiektől a gyorsitóban mert a 4diket már csak egy Ő betűvel jutalmazta a drz. De majd gumit kell cseréljek mert ez a heidenau super rain igencsak csúszószra sikeredett.
Szerintetek egy honda crf-be valo supermoto kerékszettet bele lehet tenni a DR-z -be.
Csak távtartó kell?
1200km alatt nem készül ki egy drz-e, ha minden rendben van vele.
Itt van kettő szerviz, ha gondolod:
http://fullgas.anana.hu/kapcso...
http://www.suzu
kihollos.hu/mot...
Hajtókar meg adta magát, meg ki tudja hogy mi. Csorog a blokk rendesen.
Kb 1200 km -ert mentem vele. Ami nem sok.
Látom itt inkább DR-Z-sek vannak, de azért megkérdem hátha.
Vettem olaszból egy DR 650-t már van rajta rendszám most kezdek motorozni vele.
Érdekelne, hogy valakinek nincsen esetleg hasonló típusú mocija (DR 650 RS '92), hogy összefussunk egyszer, mert enyémnek szerintem nem tökéletes a motorja, és szívesen megnéznék egy hasonló típust, hogy az hogy megy, vagy legalább egy tapasztaltabb ember megnézhetné, hogy jó-e így vasam blokkja.
E-mail vinis.adam@gmail.com, vagy ide a fórumra várok választ.
Köszi: adykag
...egyszerű---mert kezdő vagyok...és sztem bőőőőven elég lesz Nekem az a negyven ló.
csá
szia! itt megtudsz egykét apróságot a gépről és szerintem itt neteh ha kicsit körülnézel akkor a google keresőben rengeteg dr 125 öt találsz....de legegyszerübb az lenne ha beugranál egy suzuki márkakereskedésbe vagy felhívnál egyet mint én és ott kerek perec megkérdeznéd a szervizes csókákat hogy mi a véleményük mit tudnak mondani jót-rosszat a kis masináról.........a dr ről annyit hogy nekem drz 400 e van és addig mindenki istenítette a gépet ameddig nem vettem egyet.........mindenki szétnyírhatatlannak tartotta... miután vettem egyet és beleraktam kb 600 kilómétert normál terepezés közben egyszer csak megállat a határban minden létező életformától -falutól várostól több kilóméter a szántóföld közepén............akkor esett le hogy nem szétnyirhatatlan bárki bármit is mond róla..........a generátoromat ledarálta 2 db kilazuló csavar és a többi már történelem..........blokk kiszed-szétszed kipucol összerak majd a generátor megtekercseltetése és öszerak és reménykedem hogy talán beindul a HÍRES----TÖNKRETEHETETLEN DRZ 400 E!hulladék!
Kb hány loerős? mindegyiken van öninditó?vki megtudja mondani pontosan a müszaki adatokat?
köszi előre is!
honda nsr felnik pÁrban eladÓk!supermoto ÉpÍtÉshez elÖnyÖs,sokkal olcsobb mint akÁrmilyen supermoto felni!a kÉt felni Ára 22000,ami mellÉ adok ajÁndÉkba egy hÁtsÓ fÉktÁrcsÁt,de ha kell elsŐ is akkor mÁr 25000!
a felniknek semmi baja,Énis hasznÁltam Őket,csak lecserÉltem Újabakkra!
ha Érdekel,vagy bÁrmilyen kÉrdÉs lenne,akkor irj!
e-mail:karakter01@citromail.hu
msn:karakter01@citromai
l.hu
segítséget szeretnék kérni. az első motorvásárlás előtt állok, A korl. jogsim van. Egy drz sm -re gondoltam. Azt akarom kérdezni h érdemes -e folytani 25 kW -ra?
előre is köszi a segítséget...
kellene nekem egy szimering méret, ami a kuplungkinyomótengelyhez kell, a blokk bal oldalán van.
Ha vki tud segitsen please, kösz
Nekem 14/44 és a fehér vonal környékén tettem az 5-öt
Nem az első majd új a hátsó kb 60%os gyári supermoto vágott slick. Sikerült szert tennem egy gyári drz sm szettre.
Ugyanolyan felnit szereztem asszem mint a tiéd a gyári fekete. oszt nem 42es kerék van hátul hanem 44es így fickosabb is lett. Visontán azé maradtam le a többiektől a gyorsitóban mert a 4diket már csak egy Ő betűvel jutalmazta a drz. De majd gumit kell cseréljek mert ez a heidenau super rain igencsak csúszószra sikeredett.
A gumik 0-sak?
Mit vettél helyette?