Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

van itt 1 legó kinézetű honda XL
80 ropit még rákell verni és fullos, kivétel gumi láncszett
de azok még bőőőven jóók
Ha egyszer eljutok odáig,Én is összetuningolom enyimet Hátha odaver
Nézegettem már Jópofa kis kütyük
Vegyetek pitbikét Elég az nektek
drz400 sm oldaltámasza rövidebb mint az e,s típusoké?
havernak feltettünk enduro kerekeket aztán majd felborul úgy meg van dőlve
sm kerekekkel egész jól állt.....
valamelyik aprilia tankot rá lehet könnyen faragni
nem tudom már melyiket, de 2 tanksapkája van....
pár éve láttam ilyent
Bizony Alakul az együtt élés
Majd bemutatom hatalmas tudásom
Normális sportgumi smre hátsó 25, első 20e alsó hangon, és akkor még jól jártál...
oooooooooooooooooooooo drága nem ugy megy az hogy csak bemondom hogy igy meg ugy
majd leelenörzöm te kis pdeván de érzem a eröt .
szimbiozisba vagy már a motorodal
Helló.

Drz vásárlás előtt állok. S de inkább SM-et szeretnék. Esetleg valaki tud a Balatontól nem drasztikus távolságra jót eladót? Ja és meg tudnátok mondani nekem légy szíves, hogy egy SM-ra gumi garnitúra kb. menyibe kerül? Előre is, köszi.
Képzeld Patrik bácsi! Már tudok ügyesen kanyarodni, akkorákat döntök, hogy csak na Meg mentem már sorok között is és nem félek a fém tárgyaktól sem A végén még jobb leszek Nálad
Ha már kérdés
Nincs valakinek Dr-z hez való nagy tankja?
Tapasztalatok érdekelnének elsősorban.
Na de komolyan. Nincs elfekvőben valakinek occcsóért eladó, de működő krossz mocija?
szijjjja Patriiik
Túramocit (ami bírja a hosszú távot, kényelmes és sok cucc fér rá) majd nyárra szeretnék
Most jön a rossz idő és nem akarom terepen legyilkolni az új DR szépségemet Kezdem megszeretni ezt a motorkát. Ezért szeretnék valami olyat, ami bírja terepen a gyűrődést... addig DR-t teljes átalakításnak vetem alá, hogy tavaszra még szebb motorka legyen
szia te ez nem gáz hogy nagyobb a motorparkod mint nekem , meg egy bandit 1200s is kéne ha gyorsan el akkarunk tünni ,
Sziasztok!
Körülnéztem a garázsban és rájöttem, hogy hiányzik még egy krossz moci a képből. Valami olyasmit szeretnék, ami nem túl drága, működőképes, nem kell, hogy papíros-rendszámos stb legyen... csak ősszel-télen dagonyázni szeretnék vele az erdőben. Olyan kellene, aminek nem árt a sár, hó, fagy.. egyszóval strapabíró kis gépre vadászom Van valami tipp?
Hello mindenkinek most vettem egy DR125 se-t
azt szeretném kérdezni hogy a tuning pufogon kívül esetleg más kisebb/nagyobb tuningot lehet rá dobni hogy kicsit jobban menjen?
Szia! Igen ezt magyaráztam a páromnak, hogy nem véletlen csináltak rá 6 lábat. Most elküldtük tekercselő mesterhez a gt.-t előtte széthúzgált sprayzett minden vezetéket de akkor sem volt rendben. Betolni is próbálták de úgy sem ment. Ha jó lesz a tekercs utána lehet megint próbálkozni a szakival. Csak azért írtam fórumra hátha volt már valakinek hasonló problémája és akkor nem keresgetnénk hetekig, hogy mi a csoda lehet. Nem szép látvány oldalra borítva a drz a garázsban! Azért köszi a segítséget.
Köszönöm szépen a gyors választ!
a képek:
Hello!
Megtudnátok nekem mondani az E -változat első teleszkópjának a nyomócsillapítási és húzócsillapítási erő gyári értékeit?
Esetleg azzal is tökéletesen beérem ha valaki lefényképezi a használati kézikönyv ide vonatkozó részét
Sziasztok!

Nem tudom, próbáltátok-e önindítózás helyett hátsókerékről beindítani (betolni), vagy egyszerűen csak szikrát ellenőrizni.
Általában a csatlakozók nem véletlenül vannak úgy megcsinálva, hogy mindig csak egy féle képpen lehet csak összedugni őket. Ha 6 helyett csak 4-et nyomsz össze tuti bukta, eleve nem lehet jó, tönkre vág valamit, ez mindig így van. Szerinte kontakthibátok van valahol. Minden csatit széthúzni, kontakt spray aztán mehet össze. Gyanús helyeken csiszolni is érdemes. (testeléseket főleg)
Igen van ismim akinek s-s van és azt mondja neki olyan csecs nincsen. Hát jó lenne ha valaki tudna segíteni. Azért köszönöm a segítséget.
Na ez így nehéz lesz, nekem 'S' dr-z m van,'E'-t még nem szereltem,és így elég nehéz kinyomozni mi az a 6 lábu valami.
Talán az 'E'-s kolegák jönnek este és segítenek!