Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Hát hogy is mondjam....elcseréltem imádott drz-met egy cross-ra srácok. előtte éjjel komolyan mondom potyogtak a könnyiem. bevallom férfiasan. Lélekben mindig drz-s voltam, vagyok és szerintem leszek is.
Hali!
Valakinek van tapasztalata arról,hogy milyen a DRZ-be a dynojet fúvókaszett? Egy LTZ-s ismerősömnek van benne,de neki egy kalap szart nem ért,pedig márkaszervízben tették neki bele állítólag...
Sziasztok
Érdeklődnek hogy mennyire lenne igény Békés megyében egy új motokrossz pályára. Én magamnak mindenféleképpen megépítem,de a további látogatok száma nagyban befolyásolná a pályát.
A pálya pontos helye még nem biztos, de Csorvás és Békéscsaba között lenne a 47-es mellett. A pálya esetleg ha lesz rá érdeklődés akkor gvad pálya is lenne egyben.
Szevasz Danez!
Ok majd beszélünk még! Nagyon jó volt a túra! Marosvásárhely mellett a barátnőm nagyapjának van egy vendéglője, vendégház 12 halastó tele pisztránggal, jó bór , pálinka...lehet szeptemberbe még lemegyek egy hétvégére ha valaki majd jön bagóért van szálas a halat amit kifogsz meglehet este sütni..., az öreg szereti a fiatalokat nagy dumás ..szerintem több a pia amit hoz megiszol vele mint amennyit fizetsz a szálasért:))Szóval a tél előtt még egyszer lecsavarom oda!
gyertyakép normális
Valaki rakott már fel KTM-re való keihin fcr 39-es karbit dr-z 'S'-re?
Tudok egyet nagyon jó áron,de szerintem a cserélhető légszűrő oldali szívórész miatt nem jó a Dr-z be,túl hosszú:(
Gyertyaképet néztél? Azon azért látszania kell ha túl sokat kap...
a karburátor az kizárható, mert amikor belerakták a szervízben az új tekercset, akkor karbiállítás is volt, ott került bele a 147-es főfúvóka is, meg ki lett takarítva az egész, elég sokáig vacakoltak vele , a légszűrő vadiúj, akkor ezek szerint maradt a szivató Annak más tünete nincsen, csak a fogyasztás?
Ismerősnek pl. a szivató nem zárt vissza rendesen és attól.
De lehet koszos légszűrő vagy valami dugulás a karbiban, vagy akár a rosszul beállított benzinszint is...
egy gyors kérdés: magas fogyasztást mi okozhat? Full gyári jelen pillanatban a motor, egyedül a főfúvóka 147-es a karbiban, de attól még nem kéne 7 litert ennie 100-on SM üzemmódban
Ráadásul még baszogatnának is ha földúton motorozol...köcsögisztán
ha a miénk lenne is ugyanennyit kellett volna megtenned........
Köszi!
megnézem!
Hali!

Aprilia tuareg tankot+idomokat+ülést lehet rá varázsolni valahogy. Ezen így van: http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_drz_400_e-4076740
MZ?...
Wössner 440-est neki,meg egy új perselyt! 16-ért tudok helyet ahol behüvelyezik. Bermot Debrecen
Navazze...

kiírás
Szia!

Szép kanyar volt! Na igen, a Transzfogaras...lehet gyakorolni a visszafordítókat.

Ismerős most hétvégén szervez egy Erdély off-road túrát:
http://motorozz.hu/main.pl?menupage=tour&t_id=3378&session_id
=3wx2PzfCZio38
Szevasz Karesz,
Nagyon jók a képek, állati frankó endurós helyeken voltál.
Ősszel még megyünk egy olyan kört, mint a múltkor.
Most alakulnak a dolgaim munka fronton, majd hívlak vagy írok itt.
üdv!
ez meg 600as
Sziasztok!
Tegnap sikeresen, és épen meg érkeztem az Erdélyi túráról.Kár , hogy egyedül kellett meg tennem , mert nagyon nagy élmény volt.
2500 KM összesen 1500 oda-vissza meg még 1000 ott körbe kereken.
A gép tökéletesen működött, 2 deci olajat kellett utána öntsek miután meg érkeztem.Egyéb semmi gond.
Bridgestone BT-45 sport túra gumikkal jártam meg, de teljes elismerésem, esőbe meg szárazon is tokéletes a tapadás.Szerpentineken meg csodálatos , hogy mit ki lehet hozni egy DR-Z -böl. Kár, hogy Magyarországon nincsenek olyan táljak ahol több száz kilométer aljon rendelkezésünkre a kanyargós szerpentines utakból(Valamikor a miénk volt de....sajnos)
14-41 es áttétellel jártam meg, kanyargós úton tökéletes de unalmas egyenes úton jobb lett volna a gyári 15-41 (SM) 110 fölött én úgy éreztem kicsit bőg már a motor így csak ölezésekbe kergettem 120 fölé.
A kényelemről annyit, hogy nem szabad 15-20 kilométernél többet ülni, fel kel 1-2 percre állni és akkor a 100 km-tert simán ki lehet bírni.10 perc szünet és mehet tovább. A Szerpentineken még 100 után se akartam meg állni:)
Tehát aki azt mondja nem lehet túrázni egy DR-Z vel az akkor még nem járt Erdélybe! Azt szerintem egyszer mindenkinek ki kellene próbálni semmi mással nem lehet összehasonlítani max a Mátra, de az sajnos rövid.
Na szóval Danez! Itthon vagyok újra úgy,hogy ha lesz valami mocizás erre arra szóljál nekem is.
Képeket raktam fel az adatlapomra.
Nekem is van egy eladó Ronda XL 125 ! Kerek 100 ezer Ft az irányára, és jó állapotban van!
még tán versenyezünk is .