Raptor rendszert nem nagyon kapsz szerintem... DOB+Összekötő. És az ár attól is függ hogy milyen minta milyen forma stb... lehet 35 is de lehet 70 is... meg nem is olyan szar... nekem a drz-n is az olt de most a z-n is az van
Szerintem annyit nem dob a szűrő+a fúvóka...
Nekem gyári 400sm 14:41 E CDI FCR karbi igaz a hátsó gumim magasabb mint a gyári aszem 2 vagy 2.5 cm-el
Így 2ben gázra 3. kis kuplungal kerekezek télen kap még 1 tengelyt ami kb 8 lovat hoz.... Na+fúvókákat...
ez a 2-ben kerekezés nekem ment full gyári motorral is (gázra) csak ügyesség kérdése.... de így ezekkel a cuccokkal csak csukló kell
Így 160ig leforog .... és szerintem még nem tiltott de iszonyat hangok jöttek belőle :)
Baszki 15E-ért bemész a boltba és veszel.
Nekem 5-ért kellene na az már olcsó.
A lemlő cső érdekel! Ár?
Mert az enyém rohad
70/5701031
mennyi lenne az ára?
köszi!
mennyit kersz ezzekert?
Milyen márka,milyen állapotban van,mennyi az ára?
köszi
Nekem gyári 400sm 14:41 E CDI FCR karbi igaz a hátsó gumim magasabb mint a gyári aszem 2 vagy 2.5 cm-el
Így 2ben gázra 3. kis kuplungal kerekezek télen kap még 1 tengelyt ami kb 8 lovat hoz.... Na+fúvókákat...
ez a 2-ben kerekezés nekem ment full gyári motorral is (gázra) csak ügyesség kérdése.... de így ezekkel a cuccokkal csak csukló kell
Így 160ig leforog .... és szerintem még nem tiltott de iszonyat hangok jöttek belőle :)