Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok.Dutráslaci,ha veszel egy DR-Z t akkor már legalább ketten leszünk akiknek Dutrája is van + DR-Z je is .Ezzel a motorhibás vásárlással azért ovatos legyél,mert egy viseltesebb 28-as vételárát rá lehet költeni
NE piszkáld azt a szelepet,nem oxigénnel van feltöltve!
14-18 Bar körüli nitrogén!
Űdvözök mindenkit ezen a fórumon!Még új vagyok itt,ezért egy kicsit magamról:Laci vagyok,régi Dutra traktorokat gyűjtök Győr környékén lakok.Már rég óta szeretnék vásárolni egy DRZ-t motorhibásat,rendszámosat. Ebben kérnék segítséget,hátha itt valakinek van ilyen eladó. Címem: dutraslaciKUKACfreemail.hu Köszönöm.
Sziasztok!
A hátsó teleszkópom lengéscsillapítása nem olyan mint ahogy én azt szeretném. Olyan kérdésem lenne még hogy a rúgóstag gáztartályában sűrített levegő van? Hogyha igen akkor valaki nemtudja esetleg hogy mekkora nyomással? mert az alján lévő szelepnél tudnám szabályozni benne a levegőmennyiséget.
Előlre is köszi!
Üdv mindenkinek!
Tekercselek generátorokat, minden típushoz!
Részleteket itt találsz: http://indukcio.uw.hu
Tel: 06 30 262 5500
Ha valakit érdekel fékátalakító:
http://www.kepesmotor.hu/fek_k...
fejidomot könnyű felrakni. 2 gumi tartja a telóra. a gyári km-órától nem férne el. az enyémen kisebb van. vapor, ami írja a fordszámot, vízhőfokot,stb. amúgy SM.
sárvédőre kellett fúrni 2 lukat. nem túl bonyolult az sem.
Ha megcsináltad az átalakítást,be tudsz majd számolni róla,egyelőre nem értem mire jó?
Köszi
Mennyire volt könnyű felrakni a ktm idomokat előre?
Megmard a gyári KM óra?
(ha 'S'-es volt a motorod egyáltalán?)
Köszi
Helló!
OK értem, köszi a választ. Szerinted melyiket vegyem? Nekem nem crossozni kellene csak 90-100-al aszfalton. Melyiknek nagyobb az élettartama? Vagy kb egyforma?
Jé, egy KTM-nek álcázott DRZ
meg kell nézni a naptárat, mert Nyíregyen Vidor fesztivál lesz és csomó programra hivatalos vagyok, de amúgy lenne kedvem
Szerdán tudnál érte jönni ha kell.
Minimum ár?
Hívj fel!
06-20-5-636-213
Extrem Enduro Dömös

Itt vannak az én képem is a tegnapi viadalról
Nagyon jó verseny volt!
Sziasztok!
Ha valakinek van eladó fejidomja DRZ-hez küldene egy e-mailt erre a címre: deni10@freemail.hu
Előre is köszönöm.
Üdv.
Lesem
üdv, írtam emailt
Ja,azt nem volt,nekem az még van
A vez tengelyeket át lehet tenni,azt tudom,vagy egy pár.A szelepeket viszont akkor sem lehet beletenni! Vezető,minden csere kell, nem ugyanolyan,mert ott a majdnem
mennyi lenne a minimum ár?
holnap mennénk érte ha olcsón adod
Jó estét
Kicsit megújult a gépsárkányom. Tegnap gurult haza. Van szép új lánc + hozzá tartozó kütyük, pár újdonsággal
Megyek is egy esti karikát. Ha lát valaki integessen nyugodtan
Nem is a szelepeket szeretném átteni, hanem a vezérműtengely profilját!
A tőkék geometriája ugyanjaz, a bütyköket nem koptatja, egyedül az üzemanyagmennyiség lehet kevés!
Különben a régi gasgasnak, amilyen neked is volt, majdnem pontosan ugyanaz a hengerfeje...
Az olajat kapja kívülről..
Hogy a vezetők, meg a tányérok 5 századdal nagyobbak, vagy kisebbek, senkit nem érdekel, a szeleprugója ugyanolyan benga, a tőkék szöge ugyanaz..
Nem hülye duma, ha nem le van mérve...