nem! sajnos mert a vastag kormányos konzolba sülyesztett csavarok vannak,meg bénán is nézne ki. Én a méterszámláló konzolba mókultam bele a gyújtás kapcsolót. Szerintem így jó helyen van.
gumimárkák közt is van különbség, de amúgy tuti nem 150/70-et próbáltál? nálam pont a 160-assal nem fordul. 150/60 a legjobb.
de hát ízlések és pofonok
Sziasztok. Kérdésem lenne hozzátok, szeretnék DRZ mre kormányt, de merevittő nélkülit, és arra vagyok kiváncsi hátha van valameikötöknek ien hogy ugye ahoz van ien kormánypad. Az elfére a gyujtáskapcsoló miatt, vagy ki hova rakta?
Üdv:Zoli
lehet szarul néz ki, de szerintem fölös a 160...
max szép.. de ki tudja..
Már úgysem döntögetek egy darabig..
most vasárnap bringával csuktam össze magam..
eső, lejtő,tempó, kanyar körforgalom,olajfolt, szalagkorlát..
Trikó, rövidgatya..
most meg a takarót is nehezen kezelem...
Kösszz, kössszzz...
Nekem eddig csak ez volt rajta, de ha elkopik, én is ki fogom próbálni a keskenyebbet. Már többen mondták, hogy kezelhetőbb vele a gép.
Sztem attól függ mennyire keményen közlekedsz vele! Kisebb nyomáson jobban tapad! de sztem 1,6-1,7 körül jó utcára.... A gyári felnin nekem nagyon szarul áll a 150es nem húzza össze rendesn, legközelebbi biztos,h 160as lesz!
na jó azé annyira nem ..csak má nem vagyok házas....nőkkel meg nem birok....tudod:egy gyerekes apa a 2 srácával....no hogy is mondjam..nagyobb puncimágnes mint az Impreza vóót
Kellene nekem drz 400 E-hez jeladó. Aki tud egyet ami működik az megvenném ! Kérem jelezze !
Köszönöm !