Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok !
Kellene nekem drz 400 E-hez jeladó. Aki tud egyet ami működik az megvenném ! Kérem jelezze !
Köszönöm !
Hali,fekbetetre gondolsz?vagy tarcsara?
hallo mindenkinek hol lehet olcson be szerezni elso tarcsa feket?
bocs félreolvastam a kérdésedet...fáradt voltam
sorry
nem! sajnos mert a vastag kormányos konzolba sülyesztett csavarok vannak,meg bénán is nézne ki. Én a méterszámláló konzolba mókultam bele a gyújtás kapcsolót. Szerintem így jó helyen van.
akkor már értem miért nem jött be. 150/70 az hulladék. dobd el. 150/60 a nyerő!
Szia,raszigszallagoztam a naposzamlalora!
Hello! Szerintem gyárit próbálok ki, aztán lehet én is inkább szélesebbet... jövő héten tud hozatni a gumis ismerősöm, addigra kiokosodok
szépen fordul....
enyémen pazzaz van magasítóval és bevan dugva valahova
ha nagyon érdekel holnap le is fotózom
De, /70es.
gumimárkák közt is van különbség, de amúgy tuti nem 150/70-et próbáltál? nálam pont a 160-assal nem fordul. 150/60 a legjobb.
de hát ízlések és pofonok
Köszi.
Nekem a 150esnek nincs meg a rendes íve, túl lapos, szar dönteni a 4,5ös felnin.
Köszi!
remélem gyorsan összeszedem magam..
osz' rakenróóóó!
ejj! akkor jobbulást!

150/60 a jó méret
Sziasztok. Kérdésem lenne hozzátok, szeretnék DRZ mre kormányt, de merevittő nélkülit, és arra vagyok kiváncsi hátha van valameikötöknek ien hogy ugye ahoz van ien kormánypad. Az elfére a gyujtáskapcsoló miatt, vagy ki hova rakta?
Üdv:Zoli
lehet szarul néz ki, de szerintem fölös a 160...
max szép.. de ki tudja..
Már úgysem döntögetek egy darabig..
most vasárnap bringával csuktam össze magam..
eső, lejtő,tempó, kanyar körforgalom,olajfolt, szalagkorlát..
Trikó, rövidgatya..
most meg a takarót is nehezen kezelem...
Az az úszónyereg lényege hogy oldalra mozog, az akkor jó!
Kösszz, kössszzz...
Nekem eddig csak ez volt rajta, de ha elkopik, én is ki fogom próbálni a keskenyebbet. Már többen mondták, hogy kezelhetőbb vele a gép.
Egy minimálisat mozog oldalra, nem fel- le. Akkor nincs gáz?
Gratulálok Úbbizony,szeressék a bébik a jó apucikat Jó turkálást a bugyikban
Sztem attól függ mennyire keményen közlekedsz vele! Kisebb nyomáson jobban tapad! de sztem 1,6-1,7 körül jó utcára.... A gyári felnin nekem nagyon szarul áll a 150es nem húzza össze rendesn, legközelebbi biztos,h 160as lesz!
na jó azé annyira nem ..csak má nem vagyok házas....nőkkel meg nem birok....tudod:egy gyerekes apa a 2 srácával....no hogy is mondjam..nagyobb puncimágnes mint az Impreza vóót
A féknyereg úszónyerges,tehát a motor hossztengelyéhez képest merőlegesen van játéka!
Ne bammeg 1 hétig az vótam Én is,de nem bírtam tovább Akkor vedelünk