Hát ja igaz h ki lehet nyírva ettől félek én is de majd elmegyek megnézem azt akkor többet tudok róla. De jobban szeretném eladni a motorom mint elcserélni
pl ennyem sok penzembe kerult uja varazsolni a mocit ,elozo gazdajanak koszonhetoen,es kozben ra jottem nem nekem valo a drz nekem egy Suzuki v strom 650 valo
Supermoto szett eladó:
2db felnik,2db jó állapotu dunlop gumikkal,brembo féktárcsákkal,
520-as jó állapotu lánckerékkel kompleten egyben eladó.
van több garnitura is ha több kell esetleg.
ár=70000eft
érd:e-mail =ktmktm@freemail.hu
telo:06705377495
Az E tulajdonosoktól kérdezném aki terepen is használja a gépet, hogy ki milyen első teló beállítással megy.
A crossgumi témához, annyit fűznék, hogy kell venni, vagy csinálni (én csináltam) egy crossgumi vágót, és akkor 2-3 x is meg lehet vágni a bütyköket, ami azt eredményezi, hogy egy 50%-os gumival is frankón lehet még motorozni. www.knobbyknife.com
Hali,elado a motorom enduro es sm szett,ket garnitura idom.enduro es krosszgumit adom hozza,feklampa,28as kormany,sportdob.lancok lanckerekek,stb.750ezer.
helo! eredetileg ez a moci úgy emlékszem világoskék rózsaszín volt még 3 éve mikor cimborám megvette és átalakította drz-designra (amúgy már mentem is vele):D
Te mégis mennyire gondoltál ?
Mondj egy árat és megbeszéljük!
Az e-bay-en 15-ért kompletten találtam működőképest, csak hát onnan mire megjönne (ha egyáltalán megjönne)
Köszi!
Segítséget szeretnék kérni! Néztem egy drz-t és véleményt szeretnék róla kérni hogy megéri e? Ő lenne az!
Válaszotokat előre is köszönöm!
2db felnik,2db jó állapotu dunlop gumikkal,brembo féktárcsákkal,
520-as jó állapotu lánckerékkel kompleten egyben eladó.
van több garnitura is ha több kell esetleg.
ár=70000eft
érd:e-mail =ktmktm@freemail.hu
telo:06705377495
Az E tulajdonosoktól kérdezném aki terepen is használja a gépet, hogy ki milyen első teló beállítással megy.
A crossgumi témához, annyit fűznék, hogy kell venni, vagy csinálni (én csináltam) egy crossgumi vágót, és akkor 2-3 x is meg lehet vágni a bütyköket, ami azt eredményezi, hogy egy 50%-os gumival is frankón lehet még motorozni. www.knobbyknife.com
na mi lett hogy megint piacon a vas
nem lesz akkor enduro he
Mondj egy árat és megbeszéljük!
Az e-bay-en 15-ért kompletten találtam működőképest, csak hát onnan mire megjönne (ha egyáltalán megjönne)
Köszi!
Drz 400 E-be gyújtás jeladót keresek.
Aki tud az kérem írjon!
Előre is köszönöm !