Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát ja igaz h ki lehet nyírva ettől félek én is de majd elmegyek megnézem azt akkor többet tudok róla. De jobban szeretném eladni a motorom mint elcserélni
pl ennyem sok penzembe kerult uja varazsolni a mocit ,elozo gazdajanak koszonhetoen,es kozben ra jottem nem nekem valo a drz nekem egy Suzuki v strom 650 valo
ez teny 100% akkor ugy foglamazom aki nem vigyaz ra csak huzza neki az ki is nyirja
utcán is ki lehet ezeket nyirni elég sok példa volt már rá itt a fórumon is
persze mert mar terepen ki van nyirva moci es meg szabadulna tole ha nem akkor tevetem
És te is beszámolod az RX-em et ? Mert ő igen azért kérdeztem utána! Vagyis ő írt nekem h beszámolná.
az ennyem jobb neked
Heló!
Segítséget szeretnék kérni! Néztem egy drz-t és véleményt szeretnék róla kérni hogy megéri e? Ő lenne az!
Válaszotokat előre is köszönöm!
Szevasztok ! Eladó sorba került a drz-m ,ha valakit érdekel megtalálja a hírdetéseim között ! Minden jót
Supermoto szett eladó:
2db felnik,2db jó állapotu dunlop gumikkal,brembo féktárcsákkal,
520-as jó állapotu lánckerékkel kompleten egyben eladó.
van több garnitura is ha több kell esetleg.
ár=70000eft
érd:e-mail =ktmktm@freemail.hu
telo:06705377495
Sziasztok!

Az E tulajdonosoktól kérdezném aki terepen is használja a gépet, hogy ki milyen első teló beállítással megy.
A crossgumi témához, annyit fűznék, hogy kell venni, vagy csinálni (én csináltam) egy crossgumi vágót, és akkor 2-3 x is meg lehet vágni a bütyköket, ami azt eredményezi, hogy egy 50%-os gumival is frankón lehet még motorozni. www.knobbyknife.com
Szia,csak egyben megy
Középen 3,5 szélén 2mm képem nincs.
ha eladja pipa leszek még nem is csapatunk Lepence Kakucs .........................
Helo! Az sm szett külön nem eladó?
engem érdekel a hársó sárvédö
na mi lett hogy megint piacon a vas
nem lesz akkor enduro he
Hali,elado a motorom enduro es sm szett,ket garnitura idom.enduro es krosszgumit adom hozza,feklampa,28as kormany,sportdob.lancok lanckerekek,stb.750ezer.
helo! eredetileg ez a moci úgy emlékszem világoskék rózsaszín volt még 3 éve mikor cimborám megvette és átalakította drz-designra (amúgy már mentem is vele):D
Te mégis mennyire gondoltál ?
Mondj egy árat és megbeszéljük!
Az e-bay-en 15-ért kompletten találtam működőképest, csak hát onnan mire megjönne (ha egyáltalán megjönne)
Köszi!
200 e ft.Mindennel együtt.
Mennyit ér meg neked egy ledarált állórész jó jeladóval
Helló!
Drz 400 E-be gyújtás jeladót keresek.
Aki tud az kérem írjon!
Előre is köszönöm !
Lámpa: Parilla, RMC.
Thank you!