Halihó mindenkinek! Ma észrevettem hogy a hátsó féknyergem lötyög egy kicsit a tartóján.Szerintetek az gáz? Az imbuszos csavaron próbáltam húzni de nem lehet. Van ott a csavarokon vmi gumi ágy, lehet hogy az ment ki? Aki tud segítsen. Köszönöm
A gyári mérethez még nem volt szerencsém, de gondolom hogy azzal még 4. -ben is gázra elkapar
Az enduró gumitól meg nemszabad csodát várni (főleg ha aztmondod hogy 140 -es), az az olyan kategória ami igazán semmire sem jó, de mégis létezik! Terepen csak cross gumival lehet boldogulni... (tudom hogy ez attól is függ hogy ki hol lakik, de nagy álltalánosságban ez az igazság)
Sziasztok DRZ-sek!
Én is rendelkezem egy ilyen masinával, méghozzá egy 2005-ös, SM boldog tulajdonosa vagyok.
Kérdezni szeretnék, ha nem veszitek zokon?!
Hány Bar levegő nyomás kell az SM első (120/70), és a hátsó (160/60) gumijába?
A másik:
Gondolkozom enduro szett vásárlásán. Ha egyszer összejön, hogyan tudom összehozni a gyári SM-mel? Szükséges valamit átalakítani, (első féknyereg, stb...), vagy csak simán át tudom rakni és kész?
Előre is köszi a segítséget...
Valószínűleg leégett a generátortekercsem tudtok ajánlani valakit aki jó áron újrahúzza nekem?!
Lehetőleg olcsón, de minőségi legyen, az a fontosabb. Tapasztalatokat légyszíves. Aki itt hirdet Tekercselő néven róla mi a véleményetek?
Köszi!
Nekem Michelin Cross Competition 140/80 van rajta most kb 50-60% -os lehet de semmit nem ér ilyen kopottan! Egy keményebb endurózás alkalmával már lehetetlen vele motorozni, csúszkál minden felé, semmit nem fog. Nemlehet tartani a tempót vele... Újkorában viszont nagyon jól motorzható vele a gép, de sajnos hamar kopik. Ja és a motor gond nélkül elbírja a 140 -es gumit, de következőnek már én is inkább 130 at veszek rá.
Körülbelül ennyi jutott eszembe hirtelen a gumiról, remélem tudtam vele segíteni.
szeintem valami qrva keményet vegyél pl jó a dunlop de ami most nekem rajta van az is elég jól bírja a betonyt az asszem bull és csak óvatosan szabad gázt adni mert leszaggassa
méretet te tudod valaki 130-140-est hsznál én inkább 110/100 de inkább 100/100
E-re hátsó gumira mik a tapasztalatok? A gyári méretet 110/100-18"-t érdemes használni terepre? Föld-homok, és asztfalton se fogyjon el 10 km alatt. Melyik ez a gumi?
Azért szeretnék motorhibásat,mert jóra nincs pénzem.A javítást meg kicsinyenként megcsinálnám magam. A télen pár nap híján csúsztam le egyről 300 000-ért kínálták,és a végén 150 000Ft ért adták el,és a vezérlés ment el rajta.
De én nem szerettem a 160-ast..
nekem 150 volt.. jobban lehetett vele dönteni....szerintem..
Az enduró gumitól meg nemszabad csodát várni (főleg ha aztmondod hogy 140 -es), az az olyan kategória ami igazán semmire sem jó, de mégis létezik! Terepen csak cross gumival lehet boldogulni... (tudom hogy ez attól is függ hogy ki hol lakik, de nagy álltalánosságban ez az igazság)
Én is rendelkezem egy ilyen masinával, méghozzá egy 2005-ös, SM boldog tulajdonosa vagyok.
Kérdezni szeretnék, ha nem veszitek zokon?!
Hány Bar levegő nyomás kell az SM első (120/70), és a hátsó (160/60) gumijába?
A másik:
Gondolkozom enduro szett vásárlásán. Ha egyszer összejön, hogyan tudom összehozni a gyári SM-mel? Szükséges valamit átalakítani, (első féknyereg, stb...), vagy csak simán át tudom rakni és kész?
Előre is köszi a segítséget...
Terepen kanyarban a 100as vagy a 130as tapad jobban?
Valószínűleg leégett a generátortekercsem tudtok ajánlani valakit aki jó áron újrahúzza nekem?!
Lehetőleg olcsón, de minőségi legyen, az a fontosabb. Tapasztalatokat légyszíves. Aki itt hirdet Tekercselő néven róla mi a véleményetek?
Köszi!
sajna csak egybe lehet rendelni komplett küllőszettet a Suzukinál, viszont
nekem van! db-ra tudok adni zsír új
06709320997
Kéne nekem DRZ 400 SM-hez 3 darab hátsó küllő. Használt vagy új mind1. Segitsetek, honnan tudnék darabra beszerezni.
Üdv:
Rados
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_drz_400_sm_sv
_
csere_er
dekel-4076592
Körülbelül ennyi jutott eszembe hirtelen a gumiról, remélem tudtam vele segíteni.
méretet te tudod valaki 130-140-est hsznál én inkább 110/100 de inkább 100/100
E-re hátsó gumira mik a tapasztalatok? A gyári méretet 110/100-18"-t érdemes használni terepre? Föld-homok, és asztfalton se fogyjon el 10 km alatt. Melyik ez a gumi?
de most ahogy így mondod lehet fotómasina csinálta