Sziasztok.
Köszi a válaszokat, viszont eddig még csak a két kérdésem közül, az egyikre kaptam választ!
Tehát még egyszer felteszem a kérdést:
Gondolkozom enduro szett vásárlásán. Ha egyszer összejön, hogyan tudom összehozni a gyári SM-mel? Szükséges valamit átalakítani, (első féknyereg, stb...), vagy csak simán át tudom rakni és kész?
Előre is köszi a segítséget...
Ja, és hol tudnék valami designosabb hátsó lámpát beszerezni a masinához?
skóciában melózik. kérdeztem emailben, azt mondja megvan valahol. faterját ráállította a keresésre. add meg a számod és szólok ha megvan vagy írjak ide?
más a bowdenházól kilógo hossza. hogyha az S bowdent akarod használni, akkor csak kikötöd a tolót, de ha vannak E-s bowdenjeid akkor igen az 2db. én nem akartam megvenni sokezer pénzért
Kérdezd meg légyszíves, pont az lenne jó nekem. Általában a tekercs szokott meghalni. Nekem ahogy kidörzsölte a vezetéket, letestelt és tönkre kurta a jeladót.
ha nincs szétkopva akár 50ropit is megér szerintem. bowdent nem muszéj cserélni, kiszeded a "toló" bowdent és kész. légszűrőház tetejére megfelelő méretű lyukat kell vágni. vez.tengelyeket is kicseréled akkor ég és föld a különbség
úgy rémlik szomszédomnak van egy leégett tekercse és azon lóg a jeladó. megkérdezem. de ha csak annyi a problémád, hogy elszakadt a vezeték, meg kell forrasztani azt cső. van egy lemezke ami leszorítja a vezetéket a deknibe, azt okosan kell berakni és akkor nem vághatja el
Tudna nekem valaki segíteni,hogy mi lehet egy használt FCR karbi reális ára?
Valamit ha egy S-re szeretném felrakni akkor miket kell cserélnem?
gázbowden,légszűrő ház?
KÖSZÖNÖM!
Igen, az kellene. Ugyanis a vezetéket rosszul vezettük el és a lendkerék kicsiszolta. Tudsz egyet ? Vagy valami bontót esetleg ?
Nagyon hálás lennék! (már lassan 3 hónapja hogy nem mentem )
Jó estét
Egyre jobban kezdem megszeretni a kis mocikámat
A pesti utakat viszont annál inkább utálom, kb a szántóföldhöz tudnám hasonlítani. Jó, hogy először terepen motoroztam és csak most jön az utca... bár igazából vannak olyan részek, ahol olyan, mint ha erdei úton mennék. Amikor hirtelen a eltűnik alólam az aszfalt eszembe jutnak a sáros erdei dagonyák. Szeretem a nyomvályúkat, kátyúkat és ma egész jó barátságot kötöttem a villamossínnel is
Ja, a 70-es az borzasztó!
Egyszer én is vettem, de a kanyarban fel akar állítani!
Pedíg egy 10-essel olcsóbb..
De a 60 kell rá!
Az az isten nekem..
nem forog el kigyorsításkor, kafán emeli az elejét a kanyarban is, ha húzod neki, és szépen lehet a lábtartót fogyasztani...
Az sm gyári tárcsáit kell felraknod az enduro szettre, amugy minden passzol!
lámpa: auner vagy universalmotor