A tekercs jó volt addig még nem variált az ember azokkal a "csöcsökkel". Legalább is azt mondja de a csuda tudja... most odavan tekercselőmesternél aztán utána kiderül...de érdekes mert megnézte a tekercset fasza elméletben de a gép továbbra sem indul mahinál a hatlábú kis lemezzel hogy hat kábel helyett csak négybe dugja megy a gép... de leég a tekercs...
A 6 lábú csatlakozó az csak egy kis fém lemezke hat csöccsel és ezekhez kapcsolódik 6 kábel de hogy ezek hová mennek meg mihez tartoznak és milyen funkciót töltenek be azt nem tudom de gondoltam ti tudjátok
Á-á nem azt a dobozt kicseréltük mert volt egy másik srácnak is drz 400 e je és akkor sem ment igen az önindító forgat de nincsen szikra viszont ha az önindítót nem nyomja akkor ad a gyertya kb 2 szikrát és ez az amit nem értünk...
Szóval először azt hittük gyertya baja lesz mert azt csinálta hogy mikor önindítót nyomta a pasim addig semmi aztán mikor elengedte akkor mintha... de nem gyertya hiba az kiderült mikor szétszedte és még rajta az ujja az önindítón addig nincsen szikra mikor elengedi akkor meg "van" tovább bontottuk a tekercsnek semmi baja nem volt összerakta ember aztán van az ülés alatt ilyen 6 lábú csatlakozó ami 6 kábelbe csatlakozik és ha a 6 ból 4 et dugott össze akkor elindult a gép mivel le volt szedve a tank csak egy karbi benzin volt próbálgatni.... ha kusza vagyok kérdezz csak próbálok értelmesebben magyarázni csak így rövidebb jah és most hogy próbálgatta csak négy kábelbe bedugni a csatlakozót így leégett a tekercs....
Sziasztok! Van valaki aki saját maga szokta bütykölni a gépét? Pasim drz-je behullot és nem tudjuk mi a baja. Tudna nekem valaki segíteni ha elmondom a "tüneteket"?
Hali!
A hátsó láncvezetőt hol lehet kapni drz-be ?
Az universalmotor.hu-nál találtam rmz-be és teljesen úgy néz ki mint ami a drz-be volt. Az jó bele ?
Meg a lakókocsit se rossz!
Bírnám én is.
Jó a pálya is,lehetne a kert végébe 1 ilyen.....
Nem fájna a f...szom.
Ezek tudnak élni mi?
Fater tekergeti a csavarokat kölök meg keni a jó kis RMZ-t.
CSÁKÁNY!
Egyszer már bejött a tippem hátha most is sikerül
Mond a tüneteket!
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_drz_400_sm_sv_e
r6n_csere_erde-4076592
rajzot, tervet, kész művet, szakembert aki készít stbstb
köszi!
Lehet majd Kecskeméten megnézzük (megvan még a vásárlási utalványom)
A hátsó láncvezetőt hol lehet kapni drz-be ?
Az universalmotor.hu-nál találtam rmz-be és teljesen úgy néz ki mint ami a drz-be volt. Az jó bele ?
Nekem most lett cserélve a dugattyú és a szerelő rendelte valahonnan. Prox 37500 Ft. Még sajnos nem tudtam kipróbálni.
Bírnám én is.
Jó a pálya is,lehetne a kert végébe 1 ilyen.....
Nem fájna a f...szom.
Ezek tudnak élni mi?
Fater tekergeti a csavarokat kölök meg keni a jó kis RMZ-t.
CSÁKÁNY!
Enduró kereket beszámolok.
Tel.06-20-5-636-213
De jó is lenne a DRZ-m mellé
RMZ-450