Szia colt72.A kommentátor zoozee volt.Most pihenteti Laller a mocizást anyagi okok miatt.De még van esély,hogy lesz róla vidi,mert a KTM még megvan,nem adta el.
gyárilg nincs benne túl vastagon.....a nyílás méretének megfelelő perforált cső van az enyémben,körülötte gyapot.......de jópár hónapja nem láttam mert utcán nem azt hordom
de az az 1 centi lehet hogy kevés
Helló!
Azt szeretném kérdezni, hogy az "E" drz-nek milyen a kipufogódobja.
Nekem teljesen üres és csak a szélén van kb. 1cm vastagon gyapot. A gyári kipufogó is így néz ki ? Vagy ezt már valaki mókolta ?
Köszönöm előre is !
Szia hori67,
Veletek motorozik még Laller ? Marha jók voltak a vele készült videók,mostanában nem találtam újat. Ki volt,aki mindig kommentálta az eseményeket? Jó fej lehet
Használati kézikönyvem nincsen hozzá, ezért is próbáltam innen a fórumról információhoz jutni több-kevesebb sikerrel...
Elbaszni tutira nemfogom, mert annyira amatőr nem vagyok a motorszerelés terén. Akkor maximum megpróbálom belőni érzésre, hameg nem tapasztalok valami pozitív változást akkor visszaállítom a mostani halyzetbe.
Eladó sorba került 2008- as Drz 400 Sm motorom.
8800 km van benne szervízkönyves, leinformálható.
Minden származási papírja megvan amit a gyár adott vele, egy kerekezésre baromkodásra nem volt használva, amit adok hozzá gyári Suzuki bukó, vadi új Nofear mellpáncél nem volt használva, motoremelő, gyári cuccai megvannak.
Extrák: Racetech kézvédők, leömlőtől full saválló Raptor kipufogó ,ledes hátsólámpa, új gumik...
Röviden ennyi.
Ára 930.000 jó magyar forint, vagy Sv csere érdekel.
Állítgass el mindent,és ha elbénáztad ,küld el megcsinálom Függ itt sok minden, sok mindentől.Keress a könyvében alapbeállításokat ,a rugóelőfeszítéstől kezdve,és úgy csavargass a tekerentyűiden,azt ha nem jó úgysem, akkor mehet szervízre.
Értem köszi!
Még jó hogy megkérdeztem mielőtt kiengedem a drága nitrogént
De a probléma még mindig fenáll... a csillapítást akkor csak azzal kék színű csavarral tudom csak variállni?
Sokat segítettél vele, így legalább már nem a sötétben tapogatózok és legalább már van valami elképzelés rólla.
Ha nem így van,majd kijavítanak
de az az 1 centi lehet hogy kevés
pl rapidshare
mit kel hova tenni ez ha érteném akkor biztos megoldható lenne
bele kellene tenni egy .zip-be az összes képet aztán feltenni a rapidra
megoldható?
te meg itt laksz a szomszédban
a kormozott végében van egy szikrafogó.
haver most vett egy drz-t aztán kellene némi infó róla
köszi!
06709320997
Azt szeretném kérdezni, hogy az "E" drz-nek milyen a kipufogódobja.
Nekem teljesen üres és csak a szélén van kb. 1cm vastagon gyapot. A gyári kipufogó is így néz ki ? Vagy ezt már valaki mókolta ?
Köszönöm előre is !
Veletek motorozik még Laller ? Marha jók voltak a vele készült videók,mostanában nem találtam újat. Ki volt,aki mindig kommentálta az eseményeket? Jó fej lehet
Elbaszni tutira nemfogom, mert annyira amatőr nem vagyok a motorszerelés terén. Akkor maximum megpróbálom belőni érzésre, hameg nem tapasztalok valami pozitív változást akkor visszaállítom a mostani halyzetbe.
csere_er
dekel-4076592
Eladó sorba került 2008- as Drz 400 Sm motorom.
8800 km van benne szervízkönyves, leinformálható.
Minden származási papírja megvan amit a gyár adott vele, egy kerekezésre baromkodásra nem volt használva, amit adok hozzá gyári Suzuki bukó, vadi új Nofear mellpáncél nem volt használva, motoremelő, gyári cuccai megvannak.
Extrák: Racetech kézvédők, leömlőtől full saválló Raptor kipufogó ,ledes hátsólámpa, új gumik...
Röviden ennyi.
Ára 930.000 jó magyar forint, vagy Sv csere érdekel.
Még jó hogy megkérdeztem mielőtt kiengedem a drága nitrogént
De a probléma még mindig fenáll... a csillapítást akkor csak azzal kék színű csavarral tudom csak variállni?