Én a 06 20 285 25 63 számon rendeltem, 7300 ft volt. 2 napig jártam utána, ez a legolcsóbb.
Gondozásmentes, elvileg garanciás is, tavasszal vettem, még bírja
Sziasztok
Kezdem élvezni a 435ös henger adottságait, rájöttem h. kijön 2ben is kerékre a gyári! SM áttétellel
Aztán mi lenne ha lenne dyno jet em is meg sportszűrőm Vajon emelné 3ban? vagy csak másik karbival...
DRZ-t keresek eladót vagy olyat, aki elcserélné az alábbi motorra..
Van egy eladó Honda Dominatorom. Motorikusan kifogástalan állapotban. Június elején kapott láncszettet. (D.I.D), friss olajcserével (Castrol GP 20W-50), valamint olajszűrőt (Hilflofiltro 112), továbbá kapott új hátsó fékbetétet 2hete. Hullámos hátsótárcsa van rajta, szinte új. Teleszkópszimmeringet 1,5hónapja cseréltem rajta, vele együtt olajjal (Repsol ForkOil). Utcai gumikkal (Dunlop), cross gumikkal (Metzeler,Mitas). Utcai sárvédőszett és cross szett is tartozik hozzá. A fényezése jelenleg karcos, de csak a hátsó idomokon. Utcai gyári dob+sportdob is tartozék. Egyikkel alulról húz jobban, másik csendes, de az felül erős. Hátsólámpa+hátsó index kell rá. PAPÍROZHATÓ. Én nem sokat használtam, nekem nehéz. Inkább egy XR-t szeretnék vásárolni. Jelen állapotban 310.000re tartom a mocit. Megbízható, önindítós...soha nem hagy ott. Győr mellett.
oldaldeklik(fékkar könnyen beüti boruláskor), hűtő, motorhang, motorerő, olajszivárgás, vagy bármilyen szivárgás van-e, kérdezz rá, hogy az akkutöltés rendben van-e, meg hogy a tekercs volt-e már cserélve, újrahúzva, ellenőrizd az olajszintet, kb ilyenekre figyelj. Az a baj, hogy használt morot venni, ha nem ismered az előéletét mindig zsákbmacska, én szerelővel vettem motort, de neki sincs röntgenszeme, és cserélni is kellett elég sok minden benne
Ja és viheted az enyémet is, most már patent
nos sejtem melyikre gondolsz,hat ha egyedul mesz es kivurol nem tudsz belle kotni nem fustol nem csorog stb amit akkor nehezkes csak profi szerelo vagy sok eve drzevel motorozos talalhat hibat szerintem,de en nem vagom en nekem sok penzembe kerult mire jo allapotba hozztam a vassat so ksok penzbe
Nálam az új kuplungbovden 4.600 ft.
ÜDV!