Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elkelt.
mail cím az adatlapomon, de itt van: balazs.klaffl@gmail.com
köszi
közben irtam a mail cimedre.
Elkuldtem az e-mail címedre az osszes drz sm robbantott rajzot.
Hát ezt hosszú leirni mert az enyémet csak hitelátválalással lehetne elvinni.Röviden te átválalod én meg megveszem a tiédet!A pénzt meg belerakhatod a GSR hitelbe és igy olyan mintha beszámolnám.Vagy nem kötelező belerakni.
Adj egy e-mail cimet és elmondom!
Nem akarom offolni a topicot
Mennyibe gondolod a motorodat?
császtok suzukisok! pár nappal ezelött irtam kérdeztem töletek szerintetek mi baja a drz e-nek mentünk és csendben megállt mindenféle zörej nélkül:( szombaton bevittem szervizben és kiderült mi baja. elmozdult benne a vezérmütengely és azért nem indult. ki kell zörgetnem rá 45 ezret meg még vennem kell rá egy balos deknit ugyani9s sérült volt és vmi iq fighter olyan faszán meghegesztette h csöpögött belöle az olaj. szal most ki kell nyitnom megint a buxát el is kellet adnom szegény kis apriliámat. a szervizben kérdeztem miaz h elmozdul a vezmütengely csak iigy ezzel a drz vel kb ezer km ert mentem szal..
erre leosztják h gyári hibás volt a marása a tengelynek és ahogy rezgett szépen elmozdult. érdekesség a vezmütengely miatt kb 3x akkora kompresszio volt a vasban mint amekorrának kellet vna én meg még szidtam az aksit h alig akar tekerni... ha ezt tudtam vna szegény kis 12 voltos mit melozott h elinditsa.... am ha vki tud jó pénzér drz re sm szetett gumikkal az szóljon.
Hello! Olyanom van köszi
Se hőfok,se olajnyomás visszajelző,se üresjelző.Egyedül a kuplungkarnál van egy kapcsoló.
Keresek előre Dunlop D208 Sm gumit,megy vizsgára a paripa.Valakinek?
Üdv!
Valaki nem akar cserélni DRZ-t nagyobb motorra?
Nekem lenne egy 2008-s Suzuki GSR 600 ABS limited motorom!DRZ SM vagy DRZ E érdekelne!
Sziasztok!
DRZ 400SM első telóról van valakinek robbantott ábrája? Ha esetleg küldene valaki, azt megköszönném! Elérhetőség az adatlapomon.
Köszi
sziasztok!

Gyárilag nem tudom van-e az E verzión hőfokjelző vagy olajnyomásjelző... enyémen csak távolsági visszajelző van.

Tehát, ha túlmelegedne a motor letiltja magát? Vagy vmi egyéb okosság van beépítve?
Tudtok erről valamit?

Edem
http://indukcio.uw.hu/ Érdekes cikk van a drz tekercs hibáiról és újra tekercseléséről! Érdemes elolvasni.
Sziasztok!
Drz-e hez vennék hűtőt! Balos kellene,de párban is jó.
Nem megsértődni,csak figyu oda Tudod, egyszer élünk
Jó a háccsó gumid is
Jó estét!
Ma doki helyett mackós motorra pattantam. Apu motorkájával mentem egy kört rákoshegy - újhegy oda-vissza kicsi kanyar.
Jó kis gép ez, főleg az én hatttalmas méreteimhez.
az következik most, vezetékeknél nincs baj, szal többen is azt tippelték
szerdán nyaralás, szal majd utána jön a gondelhárítás :D
az a poweroad aksi tökéletes... nekem 1 éve van benne, eddig nem volt semmi gáz vele, és hidd el h. a banner se bír többet
csekkold a tekercsed, nekem akkor ment el a töltés, amikor elkezdett leégni
Ha nincs nyers kulcs az gáz....
hertnerdavid_kukac_gmail.com a mail címem, és köszi ha küldöd

Danez akkor nekem elég baráti áron, 6200ért adták volna a kínait, poweroad vagy mit. Boltos szerint am minden akksi kínai, csak más márka van rányomtatva. Valószínűleg nem kell akksit vennem, legalábbis egyenlőre, hanem ki kell találni, h mért nincs töltés....