Srácok jövő héten megyek DRZ-t nézni és nagyon valószínűséggel el is hoznám.
Tudtok adni pár tanácsot, hogy mit érdemes megnézni, átnézni rajta vétel előtt?
Végre kész a masina (3 hónap után)
Nagyon remélem, hogy most egy darabig szépen fog menni.
KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGET AZOKNAK AKIT MEGPRÓBÁLTAK SEGÍTENI !
Vettem egy bontott tekercset+jeladót és indult ( de előtte kínlódtunk vele eleget, mert két vezeték fel volt cserélve a csatlakozónál )
Régebben járt itt a fórumon a Helles barátom, Neki bent van a Dyno, és nincs vele semmi gondja. A két motor évjáratra, típusra, nyitott rendszerre.......ugyanaz. A különbség a gázreakcióban jelentkezik, és ez teljesen más motorozási élményt ad.
Érdeklődj utána, de ez az ár azért elgondolkodtató...
Nagy Dávidnál az infó, nálam, pedigItt megtalálod az olcsó Dyno.......(még rímel is )
Ha érdekel a szett írj megegyezünk. A fórum tagok nálam mindig kedvezménnyel vásárolnak.
Ki kell mérni a tekercseket,stb,a könyvében minden érték benne van(a könyv meg letölthető),ha azok határokon belül vannak,akkor jók.Lehet cdi hiba,lehet ez az,így nem tudja senki megmondani,csak méréssel,vagy csere alkatrészekkel.Tehát valami ugyanilyen moccról átrakosgatni egyesével.Az is lehet,hogy a gázállás érzékelőd Nem tudom,ez távszereldében nem működik.Így tanácsot érdemben nem tudok adni.
Srácok jövő héten megyek DRZ-t nézni és nagyon valószínűséggel el is hoznám.
Tudtok adni pár tanácsot, hogy mit érdemes megnézni, átnézni rajta vétel előtt?
DRZ 400 E be első lámpa izzó ügyben van valakinek valami ötlete?
A Suzukinál 13e ft ot mondtak rá.
üdv.
Nagyon remélem, hogy most egy darabig szépen fog menni.
KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGET AZOKNAK AKIT MEGPRÓBÁLTAK SEGÍTENI !
Vettem egy bontott tekercset+jeladót és indult ( de előtte kínlódtunk vele eleget, mert két vezeték fel volt cserélve a csatlakozónál )
Érdeklődj utána, de ez az ár azért elgondolkodtató...
phoenix87@gportal.hu
Van 4 darab eladó ledes mini indexem!6000Ft a 4darab!
Ami nincs: gyújtótekercs, henger+dugó, karbi, váz.
70/6231473
Ha érdekel a szett írj megegyezünk. A fórum tagok nálam mindig kedvezménnyel vásárolnak.
Jól hangzik.