Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Okés
Erik,
Holnap alakul ki a végleges órarend.
Majd megbeszéljük, de magánban, ne fárasszuk a fórumot.
üdv:
Danez
Tudtommal az irányjelző nem kötelező, a féklámpa az igen.
Index nem kötelező, de ha van rajt működnie kell...féklámpa kötelező!
Üdv!
Látom, hogy sok drz-n nincs index + féklámpa, azt szeretném megtudni, hogy így simán átengedik műszakin vagy hogyis van ez?
Hali nekem van benne DINO!
Nem tudom mi lenne a kérdés.
Én raktam 1 Yoshi rendszert és mindig leált lefulladt nem volt jó.
Akkor mondták hogy kell bele nagyobb fúvóka meg súber és rendeltem jó soké hozzá egy doboz cuccot.
Úgy a 3.fúvókázásra lett jó.
Terepen 10 litert eszik.
Erő lett benne,rotyog mint a bableves.
Ennyi.
Ha van valami kérdés írj vagy hívj.06-20-5-636-213
Szia, okés
Remélem tényleg fogunk motorozni együtt egy jót
De várj akkor nekem most téged magáznom kéne? vagy elég csak órán? am lehet h te leszel az angoltanárom? 12/a
Köszi: Erik
Akarom mondani Dynojet
Én tudok!Az oldal tetején van egy mező "Keresés ebben a topikban" na oda beírod, hogy Dinojet és lőn világosság!Ha nem jársz sikerrel akkor szólj,és leírom az én tapasztalataimat.

Üdv.: Böcsi
na hát én odáig már nem jutottam a lényeg ha vki ilyet kap, nem kell vele foglalkozni...
Pont ugyanezt írta nekem is meg elküldött valami banki igazolást hogy elutalt 5000$-t és hogy küldjek az ügynökének 700$-t kezelési költségnek !
nekem is írt már hogy érdekli a motorom. tudtam hogy kamu vagy átverés, gondoltam megnézem mit akarhat. először kérte hogy írjam le milyen állapotban van meg fényképet. aztán írtam neki egy rakás hülyeséget, és jött rá egy random válasz, mert semmi köze nem volt ahhoz amit írtam. a vicc az egészben hogy azt írta hogy barátjának kell esküvői ajándéknak meg adott vmi elérhetőséget hogy ott beszéljünk tovább, aztán meguntam és nem válaszoltam már.
Mi volt a szituáció? Meséld el.
Ha nem a tekercs akkor mi baja lehet ?
Most lett dugózva, meg a jeladót (bontott) kicseréltem, mert az előzőnek a vezetékét elcsiszolta a lendkerék.
Ahogy beletettük pöccre indult. Másnap akartam menni motorozni akkor is könnyen beindult, de amikor bemelegedett nem akart fél gáznál jobban felpörögni. Aztán még jobban felmelegedett, akkor már csak alapjárat volt és kis gáztól egyből megállt.
Mitől lehet ez ?
A tekercs elég csúnyán néz ki, olyan mintha meglenne égve.
Félek, hogy lesz egy új tekercs és hogy azzal se fog menni.
Trafó esetleg
Nem tudom mi baja van
Ha tudsz akkor segíts kérlek!
Köszi!
Olyan kellene ahol adnak valamennyi garanciát is.
Amit küldtél ott van rá lehetőség ?
Köszi még1*!
Sziasztok figyelem csaló akar motort venni !

alex scolfield -néven be ne döljetek.

üdv sanyi.
Szia Erik!

Igen, sőt még motorozni is fogunk együtt!
Reklámozni persze nem kell ... :-))))))))
Akkor a holnapi viszontlátásig!

Üdv:
Danez
Szia Danez, bocsi, hogy csak így beleugatok de ha jók az értesüléseim (és nem keverlek össze vki mással ) akkor mi holnaptól találkozunk a frankában?

köszi: Erik
Halihó!
Lenne pár eladó cuccom!
DRZ 400 SM Fordított teló 120e ft.Csere érdekel SM-Enduró kerékre!
DRZ Sport légszürő 10e ft.Szinte új!
DRZ 400 S gyári kipufogó rendszer esetleg E rendszerre cserélném.25e ft.
tel.: 06-20-5-636-213
motorozni se tudol...minek adol tanácsot tezzsírem..?félrevezeteled a nípet csak
Nekem eggyel volt problémám,állítólag!Újra tekertem más után aki már kétszer tekerte meg,.Ment a moci,aztán nem.Visszakértem újranyomtam,hívtak,hogy jó pöccre indul jól ment,ez volt 2 hónapja kb. tegnap hívott a srác apja,hogy nem megy adjam vissza a lét ,érdekes mondom a srác örült,hogy jó.Képek vannak róla, küldje vissza ,vagy hozzák el az egész moccot azt kimérve megnézem más baj van-e vagy az.Mit képzelek Én nem ér annyit az egész adjam vissza a zsét.Mondom,küldje vissza megnézem,ha hibás újratekercselem,nem küldi.Megkérdeztem mi a baja,az öreg cserélgetésekről,stb-k ről mesélt,ellentmondásokba keveredett,má azt sem tudta mit mondott,én meg vettem telefonon az egészet,azt vissza nyomtam neki.Erre az öreg átment fenyegetősbe,hogy lejárat,megkeres,megrakat stb,Távszereldés volt,értékek jók voltak,a tekercselés jó volt,azt mondták egy hónap múlva nem jó,másikéval jó.Na, most ezen igazodj el.Másoknak jó lett,ezek szerint van ilyen is.Vagy valami más volt a baj A fenyegetőzést viszont nem szeressük
Ezt találtam az eseménynaptárban. Akkor nem 4, nem is 5... 3kor van indulás
http://www.sportmotor.hu/motor...
Kérdezősködtem kicsit Citadella gurulás ügyben. Azt mondták, hogy nyáron 5kor van indulás, télen 4kor. Kérdés az, szeptember még nyár vagy már tél? Ha nem lesz újabb info (és jó idő lesz) olyan fél4 körül felmegyünk, maximim addig nézegetjük a többi mocit.
Még mindíg nem tud senki semmi infót,hogy milyen lehet a drz-ben a dynojet fúvókaszett?
Egyszerűen csak kiütögeted valami hegyessel a túloldalról,van neki pereme,ami segítségével ki lehet ütni. Aztán ugyanúgy bekalapálgatod az újat a helyére.