Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csaaaaa!
yo reggelt mindenkinek ma reggeli motorozasnal erzekelheto volt hideg johetnek melegebb ruhak
ez a c16 még zsír új, kb 5 kmt mentem ma vele. Ja elöl meg c19 van azt az előbb elírtam. Amúgy volt már c16 om és azt nyűttem terepen is meg aszfalton is. Nekem teljesen megfelelt,nem vagyok nagy terepező király így sokat nem tudok róla mondani. Ami biztos,hogy nagyon tartós,nehezen kopik, valami köves kemény talajra találták ki,a neve is az h stoneeater-sziklafaló.
írj privátot ;)
széééép
http://indukcio.uw.hu/ A drz generátort is megemlítik benne. Állítólag tartósabb az új tekercselés,mint a gyári.
Köszi, majd holnap az lesz!:))
Helló!
Megéri a drz-t újratekercseltetni ?
A biker-worldnél nincs állórész.
Az e-bayen meg még nem rendeltem, de onnan mire megjönne az minimum 2-3 hét és ott szeretnék lenni a következő drz kupán.
Aki tud az legyen szíves segíteni, mert nem igazán tudom, hogy mitévő legyek
Köszönöm!
Én!
és kiaz aki eladja a motorját darabokban?!
ja azt értem,csak azé irom h. azok nem kellenének ,te külön eladnád és nekem is kevesebbet kéne kiadni
Csáááá
Amennyi idő alatt beírtad,ki is lehet szedni Üssed vágjad
mindennel együtt 760,eladó holmiknal le van irva pontosan.
mennyi lenne az ára ha nem kellene egy kerék szett sem,és az elsö telo sem,meg a fék sem?ja és rendszámos ugye?
és a kormánnyak passzol egy az egybe?erröl akarom áttenni
Hello,
Nincs valakinek elfekvoben sportdobja DR350-re?
Koszi!
Hello!
Letesztelted már az új gumikat? Kíváncsi lennék a véleményedre a C16 -al kapcsolatban. Nekem ma kínáltak olcsó pénzért egy c16 ost amivel két kört mentek pályán, de a srácnak nemjött be, ezért már vette is le. Tudnál mondani pár szót a gumiról? hogy viselkedik terepen? stb...
Köszi! (így ismeretlenül is :D )
deszééép fincsi új gumikkal
Lenne egy kérdésem!
Hátsó kerekembe kezdett a csapágy kattogni. Vettem hármat meg két szimeringet.Cserélt mar valaki hátsó csapágyat, hogyan lehet legegyszerűbben kiütni, cserélni, mivel...stb?
Terepezésre felkészítve!
C-16 / C-18
Szia Kornelhhh!
Nem változott meg, lehet rosszul mentetted el , vagy akkor hívtál mikor Erdélybe voltam. A számom még mindig 0620-264-24-30.
Ha lesz valamerre gurulás csak szólj bátran!
pedig keveset használt hobbi szinten cross pályát sose látott kevés km-rel
azért van hozzá még egy szett
Tiszta kopott az idom rajta