Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

helló,eladó
ha az átméröre vagy kiváncsi az 49mm
YZF-t nem tudod beletenni a DR-Z villahidba
át lehet alakítani nekem WR futomü van benne
49 mm!
Ha fordított telóra akarod cserélni az tuti hogy nem megy bele, Akkor kompletten villahidastól kell cserélni
csö
valaki megtenné nekem azt h. drz e-s nek lemérné tolomérövel a teleszkópélességet a befogónál?azért kellene h. tudjam,belemegy e a befogoba az yzf elsötelo!
kössz elöre is
hat fo eteluk a gyomor so
Ilyenek ezek a skótok...
ti miket csinaltok allat kinzok igy jobban lotok mi
hallo nem lehet teged elerni meg valtozot tel oszamod?multkor akakrtalak hivni gurulni

Nincs mit, gyertek máskor is nyugodtan
Kaktusz-bizniszt meg anyukámmal beszéld meg
Látom megy a csajozás!Hétvégén dolgozol?
Sziasztok!
Mit szóltok, egy nyár záró motoros túrához Erdélybe most hétvégén?:)Ma hívtak meg Marosvásárhely mellé Vármezőre egy buliba! Szép erdős vidék,halastavak, Szováta-Medve-tó Parajd, Korond csak 15 kilométerre van szép hely.Szóval....Pénteken délbe lesz az indulás jövet menet 1000km plusz ott mit amit megyünk körbe! Szállás az sátorba, érte nem kell fizetni kaja van étterembe de akár bográcsozhatunk, lehet halászni, azt meg lehet sütni...a sör 150 ft. Én most egy hete voltam ott de gondolkodás nélkül igent mondtam , úgy , hogy hétvégén megyek.
Ha valakit érdekel csak szóljon bátran!
Oké, köszi! megnyugodtam
ilyen nekem is,nézegettem én is
de mostmár tudom másnak is olyan no para
Szeva!

Valaki légyszi dobjon már fel egy képet a himbájáról! S
Szétszedtem megnéztem milyen állapotban van, semmi rendkívülit nem találtam.De összeszereltem és azokat a hézagokat amit megjelöltem képen nagynak látom, pedig minden a helyén van elvileg, és jobban nem tudtam összehúzatni.
Ha valaki tudna segíteni megköszönném.
vonattal
pont ott voltam "nyaralni"
aztaaa jó kis csapatás lehetet ez a SZOLNOKI tura(terepen mentél vagy aszfalton)?
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Vettem egy bontott jeladót a drz-be. Beletettük és pöcre indult, de amikor felmelegszik akkor el kezd durrogni és félgáznál többet nem lehet húzni neki mert leáll. Sokszor csak alapjárat van és ha húzok neki 1 pici gázt egyből megáll. Tekercs lehet a baja ?
Gondoltam arra, hogy EZT meg kellene vennem.
Itt a biker-world-nél 40 ért van komplett állórész ?!
Nekem 80-90 ezreket mondtak.
Valaki adhatna valamilyen tanácsot, hogy mit érdemes ilyenkor tenni.
Előre is köszönöm!
szevasz
motorosokat mendén,helikoptereseket szolnokon
Semmi gond majd máskor!
én most indulok, ha valaki ki jön majd ott találkozunk!
Én szívesen mennék fényképezni, de családi program van.
Hí. Van egy mikuni porlasztóm DR 650 hez ha esetleg valakinek ilyenre lenne szüksége. http://www.kepesmotor.hu/motor...
Sziasztok!
Monorra MX versenyre jön holnap valaki innen?
sziasztok én is csak volt klubbtag vagyok átnyergeltem egy másik japó mocira ami piros és kb 32-33 lóval több
képek majd lesznek volt kolegák.
Ui:gyári s dob megvan ára 8e