Sziasztok 16éves vagyok és a keeway exceed200-om cserélném egy 1990-es Suzuki Dr 600-ra már meg is van a kiválaszott motor a tulajjal is beszéltem ő is hajlik a cserére viszont egy gond van apám mindenképp le akar róla beszélni meg nem akar beleegyezni mert ez túl nagy nekem (jelzem majd 190cm magas és majd 100kg vagyok) meg hogy a keeway ha valami gond van egyből van alkatrész ehez a régihez meg semmi aztán majd tönkremegy és éveket állni fog meg hasonlóak! Itt a Dr hirdetésének linkje http://www.kepesmotor.hu/suzuk... ez lenne az valamit írjatok róla mert meg fogom mutatni a fórumot apámnak hogy mit írnak a motorról olyanok akik használnak használtak ilyen motort! Mind a negatívumokra mind a pozitívumokra kíváncsi vagyok megéri-e alapon! Egyébként a motort endúrózásra használnám mivel tanulok ezért főleg nyáron és hétvégente! A válaszokat előre is köszönöm! Nem mellesleg egy ilyen motor minden vágyam!
méé van az h elküldtem ezt a videót 1 csajnak... és nem is a videót látta meg először hanem vmi nyelvgyönygyöt amit én azóta se találok .... minden csajnak mocskos a fantáziája
Az az ominózus RM meg DC cipőkből van összerakva, azért gondoltam, hogy inkább DC lesz az, mint D&G
dolcse gabona az meg vmi ratyi ruhamárka
Mondjuk a kék váz pont jól passzol a terepszínhez...
Üdv
Chuck Norris motorja
Gyorsul, fékez, rugózik, kanyarodik
Csak ne fogyasztana olyan kibaszottul kurvasokat
Na mesélj valami motoros dolgot, még OFF.... előtt
Megtudjátok mondani a kerékcsapágyak számait. Első, hátsó mindkettőnek.
Köszönöm válaszaitokat előre is!