Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet de most már hagyjatok, mert megőrülök
azt D&G-nek rövidítik

Az az ominózus RM meg DC cipőkből van összerakva, azért gondoltam, hogy inkább DC lesz az, mint D&G
dolce gabbana márka nevet DG-nek rövidítik.
DC cipőmárka. azok szponzorálják Pastranat.
dolcse gabona az meg vmi ratyi ruhamárka
Bal oldali DRZ hűtő érdekel, ha valaki tud ilyet szóljon!
Milyen DC-ről beszélsz ?
Már csak egy őserdő kéne...
Te lehetnél az őserdő új hőse
Ha rendszámos lenne még akár el is gondolkoznék rajta...
Tudtam én, hogy lecsapsz rá Csere a DR-re?
Figyeljmá'...ha naponta 25x telebaszod az összes topikot a nyomoroddal, akkor se lesz több ember akinek ilyen motorral van tapasztalata...

Mondjuk a kék váz pont jól passzol a terepszínhez...
Sziasztok 16éves vagyok és a keeway exceed200-om cserélném egy 1990-es Suzuki Dr 600-ra már meg is van a kiválaszott motor a tulajjal is beszéltem ő is hajlik a cserére viszont egy gond van apám mindenképp le akar róla beszélni meg nem akar beleegyezni mert ez túl nagy nekem (jelzem majd 190cm magas és majd 100kg vagyok) meg hogy a keeway ha valami gond van egyből van alkatrész ehez a régihez meg semmi aztán majd tönkremegy és éveket állni fog meg hasonlóak! Itt a Dr hirdetésének linkje http://www.kepesmotor.hu/suzuk... ez lenne az valamit írjatok róla mert meg fogom mutatni a fórumot apámnak hogy mit írnak a motorról olyanok akik használnak használtak ilyen motort! Mind a negatívumokra mind a pozitívumokra kíváncsi vagyok megéri-e alapon! Egyébként a motort endúrózásra használnám mivel tanulok ezért főleg nyáron és hétvégente! A válaszokat előre is köszönöm! Nem mellesleg egy ilyen motor minden vágyam!

Üdv
Eladó Chuck Norris motorja... uzi nélkül
Chuck Norris motorja
Megnézhetnéd,elküldhetnéd,megvehetném!
no majd amikor ktm elkel akkor ujitasz majd
Ja, csak pont fordítva kéne: terepre egy gyengébb is bőven elég lenne, utcára meg valami olyan kéne amivel azért haladni is lehet
nagy a kulombseg,most van 2 mocid 1 utcara egy terep
Egyik nap a DR után felültem az EXC-re...hű
Gyorsul, fékez, rugózik, kanyarodik
Csak ne fogyasztana olyan kibaszottul kurvasokat
méé van az h elküldtem ezt a videót 1 csajnak... és nem is a videót látta meg először hanem vmi nyelvgyönygyöt amit én azóta se találok .... minden csajnak mocskos a fantáziája
Semmi
Na mesélj valami motoros dolgot, még OFF.... előtt
Sziasztok!
Megtudjátok mondani a kerékcsapágyak számait. Első, hátsó mindkettőnek.
Köszönöm válaszaitokat előre is!
Bezzeg én?
Én azért nézem, mert vicces. Bezzeg teeee