Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezeket a képeket hol lőted?
Nagyon jók lettek
akkor teszi a dolgát ahogy kell!
Nekem eddig majdnem miden motoromon ilyen karbi volt,most végre ez is motorként viselkedik!
Össze se lehet hasonlítani a gázreakciót, agyorsulást,a mikunival.
Mintha más motorom lenne!
Sziasztok!

Felkerült a gépre a crossgumi, így már végre kitudok menni normálisan terepre.

A leszedett kb 600 km-et használt MITAS E-08 típusú enduró gumijaimat eladnám, 2008as gyártásúak, hibátlanok. 30 pénz volt, 18000 az ára párban. Állapot kép szerint. méret 130/80-18 és 90/90-21.

Van még eladó két darab SV 650 felnim supermotónak, hibátlan állapot, jó gumikkal, hibátlan tárcsákkal, kép szerint. 40000ft az ára cakk pakk. 120/60-17 és 160/60-17.
Ha valakit érdekel, írjon
és mik a tapasztalatok vele?
Na végre FCR-felment a motorra,így már jó
igaz,a neten keringő fúvóka méretek,egy forintot nem érnek...
3x kellett cserélnem mire jó lett!
Másnak is ki kellett szedni a karbi és a kipuff közötti fekete dobozt,nem fért el tőle a karbi?
szevasztok kollégák
Unalmat űztem... íme az eredménye.
Esik víz égbőőől. Így se meló, se motorkázás...
nekem is 1,5 éve lett 2 személyesre megcsináltatva.... átépítési engedély kell,hátsó lábtartók,kapaszkodó,mittudomén milyen vmi még és akor műszakin átírják ha van hozzá papír..... persze ez pénzbe pénzbe pénzbe kerül. HIVATALOSAN így menne
nekem is 1,5 éve lett 2 személyesre megcsináltatva.... átépítési engedély kell,hátsó lábtartók,kapaszkodó,mittudomén milyen vmi még és akor műszakin átírják ha van hozzá papír..... persze ez pénzbe pénzbe pénzbe kerül. HIVATALOSAN így menne
Nemfog menni mivel a típusbizonyítványa 1személyes volt az első forgalomba helyezésnél. Ezt szeretem volna én is de nem ment.. Ha esetleg neked lenne rá megoldásod akkor ne tartsd magadban..
Sziasztok!
Valaki itt írta,hogy a hátsó futóművét nem tűgörgőkkel,hanem réz/bronz perselyekkel újította fel.Hogy szuperál? Bírja?
Köszi
G.
Ilyet szerezzetek be,nagyon jó,teljesen vízhatlan,és könnyen bele lehet bújni : http://www.motorline.hu/index....
Áh egy Paris-Dakar semmi a Buda-Pest-hez képest. Ilyen kátyúkat és "jó" minőségű utakat máshol nem lehet találni
Köszönjük a vendéglátást GD bácsi!
Aranyos a kutyus meg a cicus és persze a motorkák is szépek! Ha reggelre eltűnik a nagy sárga tüskés kaktusz, akkor nálam keresd
Hát ez van! Azt mondják egy igazi motoros nem panaszkodik:))Én mikor el ázok, vagy annyira ki van a hátsóm egy hosszabb út után mindig azokra gondolok akik a Paris-Dakar-ón végigmennek!Két hétig motoron állva, éjjel alvás helyett szerelés......Mi ne szóljunk egy szót se szerintem:))
Télen megyünk dagonyázni az erdőbe
A mostani időjárás nagyon nem szimpi. Reggel megsültem 30+ fokban,.. most meg szakadó eső és fagyhalál. Nem is nagyon merek elindulni motorral, max kisebb távra. Nem szeretek elázni
Ismerős érzés!Én majdnem 500 km tettem meg most két hete esőbe!
Ok akkor majd beszélünk még addig! De ha addig is lesz valami gurulás valamerre csak szóljatok!Mindjárt itt a tél aztán csak beszélgethetünk a motorozásról:))
Szió Karesz!
Úgy tudom 4 vagy 5 órakor van indulás a Citadellától. Jövőhét szombaton lesz. Addig még informálódom egy kicsit és kiírom ide, amit megtudtam. Sok video van fent a gurulásról. Nézz utána
(Ha olyan idő lesz, mint ma, akkor nem megyünk... most értem haza és minden ruhámból csavarni lehet a vizet )
Szentes,de még nem 100%
Igen töled!
Szia Timi!
Szombaton hánykor lesz Citadella gurulás vagy mi? Jó buli az? Ha ráérek eljövök én is mert meló van olyan 3-ig