Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Milyen oldalakat nézegetsz, Teeeeee?!?
Sziasztok 16éves vagyok és a keeway exceed200-om cserélném egy 1990-es Suzuki Dr 600-ra már meg is van a kiválaszott motor a tulajjal is beszéltem ő is hajlik a cserére viszont egy gond van apám mindenképp le akar róla beszélni meg nem akar beleegyezni mert ez túl nagy nekem (jelzem majd 190cm magas és majd 100kg vagyok) meg hogy a keeway ha valami gond van egyből van alkatrész ehez a régihez meg semmi aztán majd tönkremegy és éveket állni fog meg hasonlóak! Itt a Dr hirdetésének linkje http://www.kepesmotor.hu/suzuk... ez lenne az valamit írjatok róla mert meg fogom mutatni a fórumot apámnak hogy mit írnak a motorról olyanok akik használnak használtak ilyen motort! Mind a negatívumokra mind a pozitívumokra kíváncsi vagyok megéri-e alapon! Egyébként a motort endúrózásra használnám mivel tanulok ezért főleg nyáron és hétvégente! A válaszokat előre is köszönöm! Nem mellesleg egy ilyen motor minden vágyam!

Üdv
az nem inkább DC?
lehet de nagy élmény versenygépekkel menni az tény
persze ezeknek is megvan a hátul ütöjük de ez 5perc alatt nem jött elö
Szerintem nem az ereje, hanem a súlya, kezelhetősége, futóműve miatt voltál gyorsabb vele...
mért van az,hogy minden motor erösseb az enyiménél
1szersem mentem még ezzel az rmz290el csak most és mégis gyorsabb voltam a kis pályámon mind a drzémel
váltani kellene
Ja és nem mellesleg ez minden vágyam bármit megtennék érte!
Sziasztok 16éves vagyok és a keeway exceed200-om cserélném egy 1990-es Suzuki Dr 600-ra már meg is van a kiválaszott motor a tulajjal is beszéltem ő is hajlik a cserére viszont egy gond van apám mindenképp le akar róla beszélni meg nem akar beleegyezni mert ez túl nagy nekem (jelzem majd 190cm magas és majd 100kg vagyok) meg hogy a keeway ha valami gond van egyből van alkatrész ehez a régihez meg semmi aztán majd tönkremegy és éveket állni fog meg hasonlóak! Itt a Dr hirdetésének linkje http://www.kepesmotor.hu/suzuk... ez lenne az valamit írjatok róla mert meg fogom mutatni a fórumot apámnak hogy mit írnak a motorról olyanok akik használnak használtak ilyen motort! Mind a negatívumokra mind a pozitívumokra kíváncsi vagyok megéri-e alapon! Egyébként a motort endúrózásra használnám mivel tanulok ezért főleg nyáron és hétvégente! A válaszokat előre is köszönöm!

Üdv
szevasz,mesélte hogy összefutottatok
Oda ahol Kakukkal voltunk? Vagy ahol utána este? Hívtalak de nem nyert..
igen, jól érzed, hideg/párás időben több az oxigén a levegőben,ezért jobban megy minden autó/motor.
Ezért is szoktak (részben) a versenyautókban víz befecskendezést használni.
nekem van egy új 150-es ha jól emlékszem, majd otthon megnézem!
1-2 érdekesség, pl. pastrana dolce & gabbana rm-je
Szia nekem van FMF jet kitt fóvókák +tű használt de mindene+van
Karbi csere miatt eladó 13000ft postával
majd nem
szeva nagyonk király volt kár hogy nem jötél
volt minden akció csat dráma és sajnos mentö is
ma lehet hogy kimegyünk oda hátra csikra
Sziasztok!
ha dr 200 szerelési könyvvel nem is,de dr 125-ösével nem tud valaki kisegíteni?
Csa,beszívtatok
Hali Mindenki!
S/SM karbihoz keresek 142,5-nél nagyobb főfúvókát.Ha valakinek lenne fölösleges,eladó,írjon már légyszike!
Köszi!
na megjöttünk Orgoványról jóó nap volt, kár h nem tudtam motorral menni
kép et nem sokat csináltam de DRZ-74 biztos rak fel sokat mert 1szer se tudtam vele 2 szónál többet beszélni, állandóan csak rohant
viszont jó pályát hoztatok össze, remélem 1szer majd motorozhatok is rajta
na meg hazafele jövet találtunk 1 kb full egyenes utat hazafele ... odafele meg csak 2szer tévedtünk el
Szia!

Regiztem én is. Most jöttem meg elvoltam egy kicsit motorozgatni. Úgy 3tól 8ig kb..
Jó volt Kakucs?
Hali.
Mekkora?
Szin?
üdv.
szeva tegenap este össze futotam a haverodal (CRF 450)
gyorsulási versenyen
jókedvünk volt
de jó volt mos kb fél órája egy csapatás az eső áztata balatonfelvidék erdeiben
nem tom ti nem vettétek észre ha párás idő van jobban húz a DRZ
mellesleg nyakig sáros lettem................imádom