A múltkor olvastam itt a fórumon, hogy valakinek DRZ vétel van kilátásban! Esetleg ha érdekel valakit küldök egy linket ahol bővebb infót talál a motoromról! http://kepesmotor.hu/suzuki-en...
Érdeklődni szeretnék, 2005ös DRZ-E-t hogyan tudnék levizsgáztatni 2 személyre? Valaki valami ötlet? Most van forgalmi, minden, de kérdés hogy elég csak hogy van hátsó lábtartó vagy kell valami még pluszba? Válaszokat előre is köszönöm!
Hát igen ...sokat hezitáltam rajta én is. De sajnos meg kellett hoznom ezt a döntést. Hidd el őrlődtem rajta nagyon nagyon sokat. Éreztem hogy a továbbfejlődésemhez kell ez a csere. Asztalokat urálva fura a drz, meg nem tudtam hova keményíteni már a telókat sem, meg a súly. 2 motort tartanék fennt tudod, de az már luxus. Ez is az. Amúgy mentem 250-esben crf-el , rmz-vel, ktm sx-f -el mindegyiknél erősebb. pörgősebb. Igazi kis vadállat. A marzocchi meg az Öhlins telók. a magura hidro kuplung meg a brembo fékek meg isteniek. Nem tudom majd lesz valami. Egyenlőre motorzok, aztán kiderül. Szóba jött hogy jövőre MX2 -B.
Ki volt, aki ma rámköszönt a rendőrpalota mellett a piros lámpánál? Még nem egészen voltam ébren
Tudom, hogy valahol írtál is, hogy mentél már a motorommal, de nem találtam, hol és mikor írtad
Sziasztok!
Eladó 4darab 14ledes mini index!Teljesen új, csomagolásában eladó!Garanciát vállalok rá hogy működnek!Nappal is erős fényt adnak!Árban megegyezünk!
Haveromnak van egy eladó Drz- hez való Supermoto szett-je.
Felrakom ide hátha érdekel valaki!
Gumik már nem újak, de még használhatóak,az első jobb állapotú, van hozzá egy majdnem új lánckerék, rezgés csillapító gumis betétekkel és féktárcsa, az első tárcsa Brembo,hézagolók és fékadapter.
Öntött többküllős felnik,holnap rakok fel képet is róluk!
gumival féktárcsákkal,lánckerékkel,adapterekkel!
Egy S verzióba bele lehet tenni SM szettet? Kell valamilyen átalakítás hozzá esetleg?
Ezen a számon rendelhetsz, nekem 4100 Ft volt postával (utánvét)!
30/9475135
Én voltam az. Ebbe az a poén h pont a te motorod néztem ki.
Az adatlapodon találtam msn címet, fel is vettelek már!
Tud valaki S-es DRz hez kilómétetóra bovdent?Aki tud szoljon.
De suzuki márkaker.-ben beszereznek hozzá bármit.
Tudtok, esetleg olyan netes oldalt mondai ahol lehet vásárolni DRZ-hez cuccokat?
Érdeklődni szeretnék, 2005ös DRZ-E-t hogyan tudnék levizsgáztatni 2 személyre? Valaki valami ötlet? Most van forgalmi, minden, de kérdés hogy elég csak hogy van hátsó lábtartó vagy kell valami még pluszba? Válaszokat előre is köszönöm!
ttimi1988@gmail.com
thx
Vicces volt a szitu. Még sose köszönt így rám senki
Tudom, hogy valahol írtál is, hogy mentél már a motorommal, de nem találtam, hol és mikor írtad
http://www.drzparts.com/
Eladó 4darab 14ledes mini index!Teljesen új, csomagolásában eladó!Garanciát vállalok rá hogy működnek!Nappal is erős fényt adnak!Árban megegyezünk!
Felrakom ide hátha érdekel valaki!
Gumik már nem újak, de még használhatóak,az első jobb állapotú, van hozzá egy majdnem új lánckerék, rezgés csillapító gumis betétekkel és féktárcsa, az első tárcsa Brembo,hézagolók és fékadapter.
Öntött többküllős felnik,holnap rakok fel képet is róluk!