Tudnátok abban segíteni,hogy egy E ülést fel tudok rakni egy S-re?
Ahogy a képeket nézem elvileg igen,de jó lenne egy megerősítés mielőtt megrendelem!
köszönöm!
Ha valaki ráér (akár többen is) fényképezhetne nekem drz hátsó kerekét, úgy hogy a láncot és a lánckereket látni lehessen felülről. nem tiszta lánc előnyben.
Azért akarom, mert a múltkor mikor elszakadt a láncom egy pár helyen meg volt kopva. a koptató tényezőt orvosoltam, de a lánc teteje fényesedik, remélem hogy csak a láncvezetőtől meg a görgőtől.
zárható tanksapkát keresek drz E-re! műanyagtankra... az összes műanyagtank egyforma menetes? tud valaki segíteni nekem ebben?bármi jöhet,de nagyon fontos lenne!és gyorsan kellene.köszi szépen
Sziasztok,
ma szétszedtem a kormányt hogy átzsírozzam a csapágyakat, felül semmi rendelleneség, de alul már meglátszik rendesen a görgők helye... kézzel nem voltak érezhetők ezek a helyek... átzsíroztam és visszaraktam....
(1. kép felül, 2. kép alul)
Én lemegyek érte az a tiszta ha látom mit veszek így korrekt az üzlet
a részemről is +az eladó részéről is Még nem vettem + de hétvégén menni akarok érte... 75 az FCR +a 2 E vezérmű t.
énis dtztem nem is 1el...... és E-t vettem
+10 lóerő....az még kocsiknál is sok nem ilyen kicsi súlynál
1000-1500 kmenkénti olajcserét meg kilehet bírni
én hátrányát nemlátom,mert amit akarsz ugyanugy rátehetsz (tükör,hátsólábtartó,féklámpák,műszerfal stb stb stb...)
jah és a műanyagtank nem horpad be
Majd írd meg ide, vagy a DR350-es oldalra hogy milyen, kíváncsi vagyok.
Ahogy a képeket nézem elvileg igen,de jó lenne egy megerősítés mielőtt megrendelem!
köszönöm!
Azért akarom, mert a múltkor mikor elszakadt a láncom egy pár helyen meg volt kopva. a koptató tényezőt orvosoltam, de a lánc teteje fényesedik, remélem hogy csak a láncvezetőtől meg a görgőtől.
De bizti van ott csavarnak helye? Nem emlékszem rája...
egyébként kis utánajárás és pénz kell h HIVATALOSAn 2 személyes lehessen
SEGÍCCSETEK !
Venni készülök 1 E-st; hátsó lábtartót tudok-e rakni reá?Beszerezni honnan?Érdekelne még szerszámtasi,városi gummi és sok jó tanács!
Van gyári végdob 12e vagy Finster összekötőcsővel 35e.
ma szétszedtem a kormányt hogy átzsírozzam a csapágyakat, felül semmi rendelleneség, de alul már meglátszik rendesen a görgők helye... kézzel nem voltak érezhetők ezek a helyek... átzsíroztam és visszaraktam....
(1. kép felül, 2. kép alul)
0620-5-636-213
a részemről is +az eladó részéről is Még nem vettem + de hétvégén menni akarok érte... 75 az FCR +a 2 E vezérmű t.
Nekem az ülés kellene, de a postaköltség annyi mint az ülés fele...
Mennyiért sikerült megvenni a karbit?
egész jóóó
te viszed az elektronikát én a karbit+vezérmű t lassan nem is marad neki motor.
Nekem az E-elektronikától másképp is tilt
Gyárival csak szépen+állt a fordulat ezzel+kicsit darálós lett
+10 lóerő....az még kocsiknál is sok nem ilyen kicsi súlynál
1000-1500 kmenkénti olajcserét meg kilehet bírni
én hátrányát nemlátom,mert amit akarsz ugyanugy rátehetsz (tükör,hátsólábtartó,féklámpák,műszerfal stb stb stb...)
jah és a műanyagtank nem horpad be