Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vaterán van tengely 15 e-ért
szerkesszé bele rmz blokkot
Valaki nem tud sport vezérműtengelyekről valami hozzávetőleges árat? Nem tudom érdemes lenne-e átköszörültetni.
Az E elektronika+van még 1 jó karbi kéne +2 tengely

Felraktam a motorom a hirdetések közé .... de ha nem lesz rá mozgás akkor kénytelen leszek kicsit energikusabbra csinálni és +marad amúgy semmi gáz vele nagyon szeretem a drz-t
Egy ilyen ruházatú rendőr intene le, szerintem tovább mennék
engem a karburátor érdekelne
Köszi T.Petya az infót!
Most már scak szereznem kell ilyet vhonnan.............
Jaja
hello valakinek elfekvöben dr 600 karburátor ,dekompreszor bowdenek ,kormány,estleg kuplung lamellák? elöre is köszi!
Hát a kisebb dolgokat én is megtudnám csinálni, de a vezlánc csere az már kényes kicsit!

Pesten van egy NEKEM bevált szervíz. A stefánia utrol kell beforduni egy kis utcába. Cserei motor a nevük asszem.
Szevasztok!Nem tul büszke tulaja vagyok egy dr650r -nek ha valaki meg tudja mondani 1 hogy tünhetett el belöle az olaj s utána mikor "megragadt" a nagy ilyedségre mielött kihül a henger gyorsan átforgattam párszor a berugokarral.Kissé csikorgós volt a dolog. Aztán mikor megkapta az olajat is beindult s nem volt semmi parás hangja. Késöbb ütötte fel a fejét valami csörgö hang a henger tetejefelé. Kicsit nehezen indul. Okosságokat várok :D
szia nem tudom mert nagyon rég voltam kin
de sokat változot az tuti a sok esözés megdolgozta a tájat
ebbe a melegbe inkább SM be nyomom
Szeva Nozsid ! Milyen Tarcsa ? Érdemes arra menni ?
Jó az idő végre látom mindenki megy valamerre! Tápióbicskére motocross országos bajnokira megy még valaki innen?
Egy szép nyári délután megy a motoros az úton. Egyszer csak elüt egy madarat. Visszanéz, látja, hogy a madár még életben van. Gondol egyet és hazaviszi, hogy majd vigyáz rá, amíg meggyógyul. Beteszi egy kalitkába, ad neki kenyeret, vizet és kimegy a kertbe. A madár magához tér, körülnéz, majd rémülten így szól: te jó ég... rácsok... száraz kenyér... víz... jajjjj megöltem a motorost?!
Neked még onnan egy közdarab hiányzik
Szega Pepító,

Ami biztos vezmű lánc csere mert alapjáraton csattog, A szivató nem mükszik nem dúsít és nehezen indul, aztán még biztos van mit javítani rajta. Most hoztam el aztán kellene nagyon pályára terepre oszt jó lenne ha nem timbuktuba halna be alattam.
Tucc valakit?
miért adod el alkatrésznek ha egyben van és megy?
olyan kellene amit egy az egybe bele tudok rakni,nincs időm farigcsálni
Hali!
Valaki lökne föl egy fotót az első féknyereg felfogatásról!
Nem megy föl,pedig azt hittem,hogy az endurónál nem kell átalakító!
35 tol 70 ig van három águ felni
múlt héten Uriban voltunk,király volt!2hete 3pályát is megjártunk mind víz alatt volt
mennék de sok a dolog,holnap kislányom 4éves lesz és buli szervezés van
jó gurulást!ha valaki tud ocsóóóó sm szettet szzoljon!és akkor megyek en is randalírozni
SZia. Mit kellene csinálni a drz-vel? ÜDv Peti