(tedd fel bakra)és nézd meg,hogy kerekek ne kotyogjanak+lengövilla
elsö teleszkópot is érdemes megrángatni alul nem e kotyog a kormánycsapágy
olaj folyásokat megnézni ha van,alul+mindenhol
én ezeket nézném át,motorjába úgysem lehet bele látni
mivel már volt crossgéped tudod mik tudnak rajta tönkre menni,megnézed a leendö motoron,hogy mi a hibás esetleg rajta és azoknak az árát lealkudod az árból
4T crossoknak elég nagy motorhangjuk van,de azért érdemes meghallgatnod nincs e vmi rendeleneség
vezérmüláncnak fura hangja tud lenni meg a szelepeknek füstölnie nem szabad a gépnek,meg megkell nézni hogy veszi e az összes sebességet
4sebességes RMZnél ne keesd az 5.iket
kb ennyi lenne
Helló
Szépen alakul a brigád a 2napos Balatoni motoros turára
Drz-sek gyertek! Már 9-en vagyunk de jó lenne ha még páran jönnétek. Kinek van kedve jönni.
Pontos dátum még nincs de szombat vasárnap lenne.
olyan sok tapasztalatom nem volt vele, mert azzal vettem, de 100km múlva lecseréltem 50-esre. Ez nekem jobban bejön, könnyebb döntögetni, bár kicsit jobban mászkál a hátulja kanyarban, de ezt betudom annak, hogy még nagyon új a gumi. DRZ powerslide
Sziasztok !
Ha az első lánckereket csökkentem egyel, a hátsót növelem kettővel akkora lánchosszát kell növelnem ?
Vagy elég a gyári 112 csap ?
Milyen változásra számithatok ezzel az áttétellel teljesitményileg ?
elsö teleszkópot is érdemes megrángatni alul nem e kotyog a kormánycsapágy
olaj folyásokat megnézni ha van,alul+mindenhol
én ezeket nézném át,motorjába úgysem lehet bele látni
4T crossoknak elég nagy motorhangjuk van,de azért érdemes meghallgatnod nincs e vmi rendeleneség
vezérmüláncnak fura hangja tud lenni meg a szelepeknek füstölnie nem szabad a gépnek,meg megkell nézni hogy veszi e az összes sebességet
4sebességes RMZnél ne keesd az 5.iket
kb ennyi lenne
Nincs RMZ-s téma, de ez elég hasonló szóval ide írok. A közeljövőben veszek egy 450-es RMZ-t mire érdemes ilyenkor oda figyelni?
de sok munka szerintem
nincsmit
1ik kép S második meg E drz(E-n gumis rögzités is van)asszem
06-20-5-636-213
Eladó DR-Z 400E magyar papíros motorblokk!
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Szépen alakul a brigád a 2napos Balatoni motoros turára
Drz-sek gyertek! Már 9-en vagyunk de jó lenne ha még páran jönnétek. Kinek van kedve jönni.
Pontos dátum még nincs de szombat vasárnap lenne.
nektek viszont sm van
amúgy tudok jó áron olcsó éttermet ha megéheztek.
full panoráma a balcsira
ha már egyszer itt jártok
oda viszont elmegyek a mocimmal
itt lehet jót enni
És a tisztító/kenőanyag meg a karbantartással való baszakodás idejét nem említettem...így is olyan kurva nagy üzlet?
Van egy eladó BMW-m! Valaki nem cserélné DRZ-re? vagy valami más 450-es endurora? rá is fizetek!
BMW csere
Ha az első lánckereket csökkentem egyel, a hátsót növelem kettővel akkora lánchosszát kell növelnem ?
Vagy elég a gyári 112 csap ?
Milyen változásra számithatok ezzel az áttétellel teljesitményileg ?
70darab ezressel beérem!A részleteket csak telefonon!
30/499-6227