Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

(tedd fel bakra)és nézd meg,hogy kerekek ne kotyogjanak+lengövilla
elsö teleszkópot is érdemes megrángatni alul nem e kotyog a kormánycsapágy
olaj folyásokat megnézni ha van,alul+mindenhol
én ezeket nézném át,motorjába úgysem lehet bele látni
mivel már volt crossgéped tudod mik tudnak rajta tönkre menni,megnézed a leendö motoron,hogy mi a hibás esetleg rajta és azoknak az árát lealkudod az árból
4T crossoknak elég nagy motorhangjuk van,de azért érdemes meghallgatnod nincs e vmi rendeleneség
vezérmüláncnak fura hangja tud lenni meg a szelepeknek füstölnie nem szabad a gépnek,meg megkell nézni hogy veszi e az összes sebességet
4sebességes RMZnél ne keesd az 5.iket
kb ennyi lenne
sajnos nem tudok segíteni, csak annyit tudok tanácsolni, hogy tedd fel a kérdésed az endurocross topikban is, ott sok hozzáértő van
hallo es juliusban mikor kozepe vege?
Sziasztok!
Nincs RMZ-s téma, de ez elég hasonló szóval ide írok. A közeljövőben veszek egy 450-es RMZ-t mire érdemes ilyenkor oda figyelni?
más a rögzitési pont,biztos fel lehetne gányolni
de sok munka szerintem
nincsmit
1ik kép S második meg E drz(E-n gumis rögzités is van)asszem
köszi!
nem megy rá
második fajtát vettem most nemrég
Nekem vannak gumijaim.
06-20-5-636-213
Helló!

Eladó DR-Z 400E magyar papíros motorblokk!
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Eladó gumit keresek!
GD te nagyon nem vagy megbarátkozva a gyűrű nélküli lánccal. És mi a véleményed a kmc márkájú láncról? az elég olcsó kérdés hogy felmerjem e rakni.
Köszi Szépen! Van szerviz könyvem nekem is de németül:))Semmit nem értek, ha kell valakinek odaadom!
Szabi A gumi nem lehet akadály!
Helló
Szépen alakul a brigád a 2napos Balatoni motoros turára
Drz-sek gyertek! Már 9-en vagyunk de jó lenne ha még páran jönnétek. Kinek van kedve jönni.
Pontos dátum még nincs de szombat vasárnap lenne.
tökéletes észrevétel............helyes
csak a gumi akadályoz
nektek viszont sm van
amúgy tudok jó áron olcsó éttermet ha megéheztek.
full panoráma a balcsira

ha már egyszer itt jártok

oda viszont elmegyek a mocimmal

itt lehet jót enni
Meg 2x cserélsz lánckerekeket
És a tisztító/kenőanyag meg a karbantartással való baszakodás idejét nem említettem...így is olyan kurva nagy üzlet?
Sziasztok!
Van egy eladó BMW-m! Valaki nem cserélné DRZ-re? vagy valami más 450-es endurora? rá is fizetek!
BMW csere
olyan sok tapasztalatom nem volt vele, mert azzal vettem, de 100km múlva lecseréltem 50-esre. Ez nekem jobban bejön, könnyebb döntögetni, bár kicsit jobban mászkál a hátulja kanyarban, de ezt betudom annak, hogy még nagyon új a gumi. DRZ powerslide
Sziasztok !
Ha az első lánckereket csökkentem egyel, a hátsót növelem kettővel akkora lánchosszát kell növelnem ?
Vagy elég a gyári 112 csap ?
Milyen változásra számithatok ezzel az áttétellel teljesitményileg ?
Hali!
70darab ezressel beérem!A részleteket csak telefonon!
30/499-6227