Köszi a telószárakat már lazítottam fel és utánna semmi vált na de most akkor jön a következő lépés Köszi a választ
Elég erősnek néz ki az sm-nek a telója biztos nagyot kaphatott amúgy az idomok nem néznek ki vészesen épp hogy 1-2 karc van a fejidomon +a sárvédőn, hűtőtakarón
csika1!
látom foglalkozol futóműjavítással a motorom előső gazdája elfektette a gépet és ferdén áll a kormány (nincs elgörbülve) Szerintem a kiflikkel sincs gáz lehet hogy a telószár ment el ? Ha igen akkor ez orvosolható valahogy ? nem vészes amúgy más szerintem észre se veszi de .......
Megnéztem már csavarboltban, de nyilván az esztergomi túl kicsi, pont ilyet nem találtam, sőt még hasonló sem volt. Most van benne egy mezei 6-os csavar, ami tökéletes is, csak nem szeretem a sufni tuningot még ilyen szinten sem. Jó lenne, ha találnék egy ilyen csavart, majd megnézem Pesten vmi komolyabb boltban.
Én sem értem, hogyan hagyhattam el. Rendesen bele volt húzva, no de vannak ilyen meglepetések. Annak örülök, hogy gyök kettővel mentem, mert bekapta a kerék a láncvédő végét, de azonnal meg tudtam állni, és semmi sérülés nem lett sem rajtam, sem a motoron.
A másikat meg benne hagyom, mert ha bele van rohadva, és lefúrom, akkor meg ott lesz a probléma, hogy nem tudom visszatenni az újat. Úgyhogy most úgy áll a helyzet, hogy nézek egy ilyen (vagy hasonlót) oszt csókolom. Nem tehetek róla, ez a heppem, hogy patent legyen a motor.
Üdv.
hidd el el lehet hagyni, elsönek elhagytam hátul, tettem bele újat, de a régit is meghúztam, aztán meg elhagytam elölről is.... rugós alátéteket tettem fel alá h. ne rázkódjon ki...
Sziasztok!Eladóvá vált a mocim: 1994.09 havi a motor nagyon jó műszaki állapotba levő csendes blokk nem csörög nem zörög és még bontatlan 80%gumik és kevés km futott o gyűrűs lánc, lánckerék a hátsó kerék újra fűzve,új ufo kézvédő stb... Eladó vagy csere Drz-e re ráfizetéssel. iá:345000FT
hmm, és véletlenül nem olyan volt a teljesítmény, hogy középen volt egy lyuk, felül meg nagyon elerőtlenedett, meg volt elég robbanékony? mert nekem most ezek a tünetek, és lehet, hogy ki kéne ezt próbálnom nekem is köszi a választ
lehúztam a szűrőház +a karbin lévő mágnes szelepről a csövet és bele szotítottam 1csapágy golyót utánna visszatoltam a csövet a szelepre és már ment is mint a bolond :) régen baszkódtam azzal a szeleppel sokat ismerős volt a jelenség ahogy ment (ezért kerestem ott a problémát)
Tud valaki Fót közelében, egy megbízható ügyes DRZ szerelőt?
Elég erősnek néz ki az sm-nek a telója biztos nagyot kaphatott amúgy az idomok nem néznek ki vészesen épp hogy 1-2 karc van a fejidomon +a sárvédőn, hűtőtakarón
látom foglalkozol futóműjavítással a motorom előső gazdája elfektette a gépet és ferdén áll a kormány (nincs elgörbülve) Szerintem a kiflikkel sincs gáz lehet hogy a telószár ment el ? Ha igen akkor ez orvosolható valahogy ? nem vészes amúgy más szerintem észre se veszi de .......
Én sem értem, hogyan hagyhattam el. Rendesen bele volt húzva, no de vannak ilyen meglepetések. Annak örülök, hogy gyök kettővel mentem, mert bekapta a kerék a láncvédő végét, de azonnal meg tudtam állni, és semmi sérülés nem lett sem rajtam, sem a motoron.
A másikat meg benne hagyom, mert ha bele van rohadva, és lefúrom, akkor meg ott lesz a probléma, hogy nem tudom visszatenni az újat. Úgyhogy most úgy áll a helyzet, hogy nézek egy ilyen (vagy hasonlót) oszt csókolom. Nem tehetek róla, ez a heppem, hogy patent legyen a motor.
Üdv.
Elérhetőség az adatlapomon.
a pannónia spirál épp jó! és csak 650ft!
anyit kell tenni ,hogy le kell flexel vágni a végéből fél centit
de a legjobb megoldás vidd el a spirált egy keletnémet motorosboltba és ott bizti találsz hozzá illőt
én is úgy tettem
nem gáz ha másmilyen van benne
nekem speciel alu csavar van ha épp felrakom müszakiztatni a szergejem..........
azt nem értem,hogy lehet elhagyni?
amikor én leszedtem......totál be volt gyógyulva!
NÉZ MEG ITT