Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sajna meg van a uticél mert ma gokárt nap van Kakucson
pedig nagyon jó let volna körözgetni
na mindegy Lepence fele is vannak nagyon penge kanyarok
és ott a kis parkolo a mi kiválona alkalmas egy kis kergetözésre
szóval oda valaki még
szeva ééééééééééééééééééééén szerintem TE
nem jösz velümk csapatni
cső,eltünt ember
Zoli barátomal Kakucs felé vennék a irányt ha ott lehet motorozni
ha valamiért nem akkor meg fel Lepence fele
Valaki estleg ?jön még
Szia Veresegyházon van egy nagyon tisztességes szerelő.
ez elég kemény megnézném hogy motoroznak vele
Ilyenre igazoltatásra sem biztos hogy számítanák, bárhol is.
Hali! Drz-d van? A hűtő érdekelne!
palfyzsolti@gmail.com
Mondtamén
Jó lett az olajszint!
Kicsit járatni kellett hogy beálljon!
Dehogy nem!
A söfőr menekül, az utas lő!

Ez lenne az!
Mindene tökéletes!
Üdv!

Motorom minden alkatrésze eladó! Még egyben van!
Pl.:
Blokk egyben 230e
Hűtók: 14e/db
Kerekek kompletten:80e
Hátsó teló hibátlan: 25e
Gyújtás elektronika:30e
Fesz. szabályzó:12e
Stb...
Tel.: 70/623-1473
Valaki Vasárnap Tápióbicskére?Kornél is ott lesz a rajtnál most olvasom a Vásárhely.hu-n
Told csak át....megbütykölöm!
Hali Mindenkinek,

Srácok tudnátok egy odafigyelő DRZ szerelőt pesten vagy közvetlen közelében?
Köszi az infót
És szerinted egy több millió forintos bevetést indítanak egy "szaros" mezei motoros ellen? Te sem gondoltad komolyan ugye? Bár már semmin se csodálkoznék, csakhogy a közembert tudják b@aszogatni, akit kéne meg nem! A mai rendőség egy nagy NULLA!
Csak óvatosan a megszökésekkel

Felénk van a sünöknek ilyen is!

Ez elől egy motoros sem lép meg!
Jöttem volna már be a motorozásból. Ezek meg a földút végétől kb 100m re álltak 1ik ház hídján. Szép ovatosba jöttem befelé +láttam a rendörautót 1böl +fordultam ezek + villogva utánnam. Az elején egy adag para bennem volt,utánna már élveztem. 5. be ami a csövön kifér. Ezek meg utánam. Kb fél km-en át jöttek aztán megunták. Ezeknek nemszámít hogy a vadi uj Ford mondeót szétveretik a földúton.
:)fasza, de mit kersetek földesúton a rendőrök? vagy csak követtek?
Kedves Motoros társaim!
Yamaha, Honda, Kawasaki, Suzuki és egyéb márkájú motorkerékpárok, robobók generátor tekercseit és önindítóit javítom (gyújtástekercset nem javítok).
Javítási költség 15000ft a gyári ár töredéke és 1 év jótállás csomagküldéssel együtt 4-5munkanap,alkatrész cseréje csomagküldés útján(régóta működik)!
ha értejössz harmadnapra!
hívj bátran hétvégén is tel:06302625500
Részletek,térkép:
http://indukcio.uw.hu
Tegnap bizonyított a gépem. Kihúzott a szarból. Leléptem a rendőrök elöl mint a huzat csak villogni tudtak mögöttem a földúton. Uj ford fokus kombit kiszopattam a zsernyákokkal 1ütt.
Sziasztok !
Kellene cseréljek vezérműláncot a gépen és a lánc az meg is van már, de kellene a feszítője is. Nem tudtok egy áruházat ahol lehet kapni ?
Meg gyertyát is cserélnem kell. Olyankor a gyertya halott ha kiveszem és úgy van szép szikrája, de viszont ha visszarakom akkor egyet sem pöffent . (már min. 1éves a gyertya) . Lehet hogy nyomás alatt nem ad szikrát ?
Nem egyik pillanatról a másikra romlott el hanem néha durrogott és nem akart felpörögni sem.
Segítsen aki tud legyenszives !
Előre is köszönöm !