sajna meg van a uticél mert ma gokárt nap van Kakucson
pedig nagyon jó let volna körözgetni
na mindegy Lepence fele is vannak nagyon penge kanyarok
és ott a kis parkolo a mi kiválona alkalmas egy kis kergetözésre
szóval oda valaki még
Motorom minden alkatrésze eladó! Még egyben van!
Pl.:
Blokk egyben 230e
Hűtók: 14e/db
Kerekek kompletten:80e
Hátsó teló hibátlan: 25e
Gyújtás elektronika:30e
Fesz. szabályzó:12e
Stb...
Tel.: 70/623-1473
És szerinted egy több millió forintos bevetést indítanak egy "szaros" mezei motoros ellen? Te sem gondoltad komolyan ugye? Bár már semmin se csodálkoznék, csakhogy a közembert tudják b@aszogatni, akit kéne meg nem! A mai rendőség egy nagy NULLA!
Jöttem volna már be a motorozásból. Ezek meg a földút végétől kb 100m re álltak 1ik ház hídján. Szép ovatosba jöttem befelé +láttam a rendörautót 1böl +fordultam ezek + villogva utánnam. Az elején egy adag para bennem volt,utánna már élveztem. 5. be ami a csövön kifér. Ezek meg utánam. Kb fél km-en át jöttek aztán megunták. Ezeknek nemszámít hogy a vadi uj Ford mondeót szétveretik a földúton.
Kedves Motoros társaim!
Yamaha, Honda, Kawasaki, Suzuki és egyéb márkájú motorkerékpárok, robobók generátor tekercseit és önindítóit javítom (gyújtástekercset nem javítok).
Javítási költség 15000ft a gyári ár töredéke és 1 év jótállás csomagküldéssel együtt 4-5munkanap,alkatrész cseréje csomagküldés útján(régóta működik)!
ha értejössz harmadnapra!
hívj bátran hétvégén is tel:06302625500
Részletek,térkép: http://indukcio.uw.hu
Tegnap bizonyított a gépem. Kihúzott a szarból. Leléptem a rendőrök elöl mint a huzat csak villogni tudtak mögöttem a földúton. Uj ford fokus kombit kiszopattam a zsernyákokkal 1ütt.
Sziasztok !
Kellene cseréljek vezérműláncot a gépen és a lánc az meg is van már, de kellene a feszítője is. Nem tudtok egy áruházat ahol lehet kapni ?
Meg gyertyát is cserélnem kell. Olyankor a gyertya halott ha kiveszem és úgy van szép szikrája, de viszont ha visszarakom akkor egyet sem pöffent . (már min. 1éves a gyertya) . Lehet hogy nyomás alatt nem ad szikrát ?
Nem egyik pillanatról a másikra romlott el hanem néha durrogott és nem akart felpörögni sem.
Segítsen aki tud legyenszives !
Előre is köszönöm !
pedig nagyon jó let volna körözgetni
na mindegy Lepence fele is vannak nagyon penge kanyarok
és ott a kis parkolo a mi kiválona alkalmas egy kis kergetözésre
szóval oda valaki még