Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem sárba meg hóba gond a kis lábtartó megtelik dzsuvával aztán meg csúszkálok rajtuk
nem tudom birják e mindig kannából csövel tankolok
nem megy mellé vegyél vastag carbon mintás matricát hátha az jobban birja
ráraksz 1 suzuki jelet és kész is
sajnos ezek nem csúcsminöségü matricák,de egész jól birják
meg kb 500ftból kijön a hütöidomokra
Lábtartókat Törökbálinton vettem,szélesebb mint az S es.A gyári nagyon nyomta a talpam + a csizmát talpát is szétharapta.DR-Z re kértem,ahhoz adták.
Mondjuk a gyári dob elég stabil a ráhegesztett tartóval.Nekem a Yoshimurát csak egy pánt fogja a vázhoz.Ezek a matricák bírják a benzint ha esetleg rácsurog tankolásnál.
neked azért olyan amilyen a motorod mert kemény terepen használod hardenduró softenduróval
te lábtartóid milyen motorrol valóak E drz vagy RM-é is jó rá
tudom,hogy elvileg gyárilag oda van rögzitve lábtartóhoz
de nem csinálok konzolt oda,meg amúgy sincs vele gond
nem mozog,nem ér a hátsó rugóhoz
matrica meg a gyári koppintása annyi változtatással hogy ebben sok a fekete
gyári matricát levettem aztán ráragasztottam1kemény papirra és abból lett a sablon igy bármikor tudok ujat csinálni
suzuki jelet azt vettem
ezt itt találtam,ez kicsit 1szerübb(lent kép)
Napot Fajin matricák Lassan nekem is kell faragnom valamit,mert elég szakadt már a paripám Kipufogót nem kéne rögzíteni a hátsó lábtartó helyén
csinálj
mivel arra való kipuf fel
universalmotor
ITT NÉZD MEG
Hali!

A kipufogót mennyiért adod?

S-re ezt fel lehet "tákolni"?
Aki tud segítsen már S-es DZ-R-re kellene matrica szett hol tudok venni?
érdekes a papirján más méretek vannak mind amit ide irtál
eladó vagy sem
Mennyi volt ez a 2db gumi ?
Helló! Marco_Sm!

A gyújtás tekercs már nincs meg de amúgy sem lett volna neked jó!
Ez a tekercs csak a berúgós verzióhoz jó mert ennek a jeladója ott van ahol neked az önindító szabadonfutója és egy kicsit máshogy is néz ki a tekercs.

A CDI viszont még megvan.

Üdv
igen
az elszabadult csavarok ledarálták
Sziasztok!Nem tudja valaki véletlenül a Marci telefonszámát Várpalotán régen cross motyókat árult és a régi számán már nem elérhető!Kösz a segítséget előre is!
Szombat este lejössz, megiszunk pár jó sört + süthetünk is valamit. Aztán másnap start.
vagy a haverod is arra a hétvégére gyúr?
Karesz,
vasárnap reggel start.
Szombaton lejöhetsz hozzánk, ha akarsz, hely van sátrazni bőven. A vendégszobát azért nem ajánlom fel, mert a fiam mostanában nyűgös, nem lehet tőle aludni.
Lényeg, hogy vasárnap ébredés + reggeli után belendülünk és Zólyomig meg sem állunk. Donovaliban ebéd a faházban + sör + pihenő (persze ólommentes sörről beszélek).
Várom a visszajelzésed. Eddig 3-an fixen vagyunk. Engem az sem érdekel, ha ketten megyünk, a donovali túrát már öt éve tervezem, de idén mindenhogy menni akarok.
Üdv!
addigra mindenképpen, mert különben tökön szurkálom magam ha kell mostmár veszek bele én is egy sor2 blokkot, mint apraszaki, aztán nem lesz gyenge
Me?Mi a baj a tekerccsel?Nincs meg,vagy tekerni kell?Csinálok tuningot Pálinkájéééééé
arra én is megyek