nem tudom birják e mindig kannából csövel tankolok
nem megy mellé vegyél vastag carbon mintás matricát hátha az jobban birja
ráraksz 1 suzuki jelet és kész is
sajnos ezek nem csúcsminöségü matricák,de egész jól birják
meg kb 500ftból kijön a hütöidomokra
Mondjuk a gyári dob elég stabil a ráhegesztett tartóval.Nekem a Yoshimurát csak egy pánt fogja a vázhoz.Ezek a matricák bírják a benzint ha esetleg rácsurog tankolásnál.
neked azért olyan amilyen a motorod mert kemény terepen használod hardenduró softenduróval
te lábtartóid milyen motorrol valóak E drz vagy RM-é is jó rá
tudom,hogy elvileg gyárilag oda van rögzitve lábtartóhoz
de nem csinálok konzolt oda,meg amúgy sincs vele gond
nem mozog,nem ér a hátsó rugóhoz
matrica meg a gyári koppintása annyi változtatással hogy ebben sok a fekete
gyári matricát levettem aztán ráragasztottam1kemény papirra és abból lett a sablon igy bármikor tudok ujat csinálni
suzuki jelet azt vettem
ezt itt találtam,ez kicsit 1szerübb(lent kép)
A gyújtás tekercs már nincs meg de amúgy sem lett volna neked jó!
Ez a tekercs csak a berúgós verzióhoz jó mert ennek a jeladója ott van ahol neked az önindító szabadonfutója és egy kicsit máshogy is néz ki a tekercs.
Sziasztok!Nem tudja valaki véletlenül a Marci telefonszámát Várpalotán régen cross motyókat árult és a régi számán már nem elérhető!Kösz a segítséget előre is!
Karesz,
vasárnap reggel start.
Szombaton lejöhetsz hozzánk, ha akarsz, hely van sátrazni bőven. A vendégszobát azért nem ajánlom fel, mert a fiam mostanában nyűgös, nem lehet tőle aludni.
Lényeg, hogy vasárnap ébredés + reggeli után belendülünk és Zólyomig meg sem állunk. Donovaliban ebéd a faházban + sör + pihenő (persze ólommentes sörről beszélek).
Várom a visszajelzésed. Eddig 3-an fixen vagyunk. Engem az sem érdekel, ha ketten megyünk, a donovali túrát már öt éve tervezem, de idén mindenhogy menni akarok.
Üdv!
nem megy mellé vegyél vastag carbon mintás matricát hátha az jobban birja
ráraksz 1 suzuki jelet és kész is
sajnos ezek nem csúcsminöségü matricák,de egész jól birják
meg kb 500ftból kijön a hütöidomokra
te lábtartóid milyen motorrol valóak E drz vagy RM-é is jó rá
de nem csinálok konzolt oda,meg amúgy sincs vele gond
nem mozog,nem ér a hátsó rugóhoz
matrica meg a gyári koppintása annyi változtatással hogy ebben sok a fekete
gyári matricát levettem aztán ráragasztottam1kemény papirra és abból lett a sablon igy bármikor tudok ujat csinálni
suzuki jelet azt vettem
ezt itt találtam,ez kicsit 1szerübb(lent kép)
ITT NÉZD MEG
A kipufogót mennyiért adod?
S-re ezt fel lehet "tákolni"?
A gyújtás tekercs már nincs meg de amúgy sem lett volna neked jó!
Ez a tekercs csak a berúgós verzióhoz jó mert ennek a jeladója ott van ahol neked az önindító szabadonfutója és egy kicsit máshogy is néz ki a tekercs.
A CDI viszont még megvan.
Üdv
vasárnap reggel start.
Szombaton lejöhetsz hozzánk, ha akarsz, hely van sátrazni bőven. A vendégszobát azért nem ajánlom fel, mert a fiam mostanában nyűgös, nem lehet tőle aludni.
Lényeg, hogy vasárnap ébredés + reggeli után belendülünk és Zólyomig meg sem állunk. Donovaliban ebéd a faházban + sör + pihenő (persze ólommentes sörről beszélek).
Várom a visszajelzésed. Eddig 3-an fixen vagyunk. Engem az sem érdekel, ha ketten megyünk, a donovali túrát már öt éve tervezem, de idén mindenhogy menni akarok.
Üdv!