Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az biztos hogy az S-be Showa van a haver azt mondta hogy az E-ben valami noname van hát én nemtom én felkeményítettem az enyémet és űberfasza lett
Mivel jobb a futóműve? Nem ugyanaz?
Van utcai gumim párban(25e ft) is és Slick(35e ft) is.
Igazából látnod kéne.
Hol vagy heileg?
Jó Reggelt!
Ferihegy környékére megy ma valaki?
A reptéren a deltánál nyomod még?
yo reggelt mindenkinek ma motoros ido van
de szerintem olcso foleg hibasat ne vegyel draga lesz ,
hivatalosan igen, már párszor ki volt vesézve a fórumon, de attól még ugyanúgy extrém tartós, megfelelő törődéssel persze
Most nemmondjátok komolyan hogy az E -s DRZ üzemórás!?
nekem dugócsere, vezlánc-csere, szelephézegolás, szelepszár-szimering +2lánckerék+szerelési költség = 107ezer, múlt héten lett kész. hengerfejről nem sok mindent tudok mondani.
Az E verzió meg abban különbözik az S-től, hogy erősebb 10 lóval és jobb a futóműve, meg üzemórás, meg nincsenek rajta alapból az utcai forgalomhoz szükséges cuccok, mint index, refis világítás, ilyenek.
en most szervizeltem le most popec
üdv!
kinéztem egy drz/s-t
az S és az E kivitel miben különbözik?
mennyire húzós a szervizelése? mert az eladó szerint hengerfejes(erről nincs több info) 50-60ezret ír javítási költségnek
ami meglepő hogy még 20ezer sincs a gépben
köszi!
ez nagyon tetszik cool
nagyon ott van
ma kicsit motoroztam erdekes az idojaras de ma pont jo volt
juli vege fele inkabb de melomtol fugg.majd ird meg pontos indulast es hadi tervet
Szia!

Milyenek?
Szia!
Használt, slick, sima, vágott, Dunlop, 160-as!
Szia mi kellene! új? használt? slick? sima? vágott?Méret?
Igazából nincs pontos dátum de bisztós hogy szombat vasárnap lesz! De úgy próbálom össze hozni hogy mindenkinek jó legyen.
Nekem mikor lenne jó kb?
eléggé semmit mondó a név,inkább hanyagold
Halihó!
Tudja valaki miben jobb a szinterezett fékbetét? Érdemes-e azt venni, 1000-1500-al drágább, mint a sima..
Azt se tudom hogy ezt a KMC-t eszik-e vagy isszák...