Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csa,nekem van adok.de amugy 4rongy es mindig jol johet,ha az embernek van aksija akkor toltoje is legyen
hello szeretném megtudni mielött venék egy pl: ijen dr 600 ast,
http://kepesmotor.hu/suzuki-en...
h strapabiro motorok ezek?,ti véleménytek? estleg tipushibák? elöre is köszi!
20e ft.
Hát foggalmam nincs mennyiért mennek... Te vagy az eladó először mondj valamit Te
nem tom, arra nem kérdeztem rá. elektronika foglalt
ide linkelte be a hirdetést pár oldallal visszább, csörögj rá
Holnap lefotózom ha érdekel.
Zsír új.
Mongyá rá valamit.
Hali!
Mennyi az E könyök? Esetleg képet tudnál küldeni a mail cimemre(adatlapomon)? köszi
Ja ELADÓK!
DRZ 400 SM fordított teleszkóp.
Excel SM kerekek.
Kapcsolók mindkét oldalra.
K~H Sport légszürők.
Utcai és Slick gumik.
DRZ 400 E enduro kerekek és gyári kipufogó könyök.
DRZ 400 S gyári kipufogó rendszer.
Érd:06-20-5-636-213
Szerintem egy motoros műhelybe/szerelőhöz elviszed a szakadt spirált kb 1500-2000 ftért csinálnak neked ugyanolyat! CSAK MINTA KELL!
Nekem tök könnyen lejött. de felesleges is azt ugy meghúzni,mert úgyis biztosító alátét fogja és az soha az életben nem jön le...
mennyiért adják a karbit?
Kell bizony!
Én 3900Km nél már nem tudtam egy 1m egy szárral megnyitni az anyát...2 órát szenvetem vele, aztán kértem egy teherautós légkulcsot,de az is 20mp-ig szenvedett mire megnyitotta!
én is megnéztem suzukinál ma, 6200ért rendelnek még felhívok vkit holnap mert kaptam 1 számot a szerelő ismerősömtől, elvileg 3000ért már lehet h. tudnak...
A suzukinál 6000Ft volt, én kb 2 éve vettem spirált.
hallo nem indul oninditom akksi tolal ko peddig zsir uj!nem tolt vissza?van valakinek akksi toltoje Bpen?Sos
és megnéztem, tényleg a spirálom szakadt el rohadna meg tud vki olcsón?
139-et tettem bele, ami elötte volt az is ugyanakkora volt
HF139
HF909
Heló!
Nem tudja valaki hogy milyen olyajszűrő kell az SM-be?
Mert több fajtát is írnak!
ja, félévkor sikerült halasztanom egy évet, jövőre római jog meg egyetemes állam- és jogtöri, ismét
na megyek kiszedem azt a szar km óra spirált és felgyújtom de előbb megnézem tényleg az szakadt e el
0.? én jövőre végzek , január vagy február VÉGRE
nekem magyar állam és jogtöri szigorlat, lájtos 1000 oldal
de ezzel vége is, és sikeresen befejezem a nulladik évemet jogon