Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És mi akadályoz meg hogy gyere velünk?
én itt lakom a balatonparton (északi)
mennék veletek de cross gumi van a vastankosomon :(
Helló.

2napos motoros túra Balaton már vagyunk 7-en. Északi part végig!
Hadititok mint a viccben?
arrol meg nem keszulhet meg

Kép
hat nagy magus vagy, , ,meg kaptuk a ronint csak meg nem teszteltuk
Két helyen egyszerre még én sem tudok lenni
versenyzel es magadat biralod igy konnyu nyerni eletben nem igy megy
koszi mindenkinek kihez vitted?csont nelkul atment?
Pénteken is jöhetsz (én akkor lövök - szombaton bírázok)
Nem kell törzskönyv a műszakihoz én most nem rég vizsgáztattam és csak a forgalmi kell !
huuuuu az jooooo szivesen mennek de most kell a love draga volt a szerviz es jo na muszaki
Sziasztok!Nem tudna valaki belinkelni a szerviz könyvből Az SM hátsó teló húzó és nyomó fokozatoknak a beállításáról szóló oldalt?
IPSC puska OB
Én is olyat fogok venni, már ha tudnám, hogy jó-e a motorra mert az ára egyébként nagyon kedvező
Szombat nem jo Angolokat visszek harcaszkodni arirsoft oktatok mert mi lesz ott?

Valahonnan hallottam...de majd felhívom a Robit aztán megtudakolom mi a szitu...

Szombaton nem jössz(jöttök) ki Téténybe?
gyali loter felujitas alatt van hallotad uj a tulaly is es igy nem tudok loni
Ne legyél már ilyen értetlen...
de nekem nem hiteles a moci csak torzskonyv lent van videken ezzert kerdezem most motorozak le vagy nem kell
Gyűrű nélküli láncot akkor tegyél fel ha hajlandó vagy állandóan tisztítani/kenni. Vagy ha nem, akkor készülj fel hogy kurva gyorsan vége lesz.
Szerintem nem éri meg foglalkozni vele, de Te tudod...
szerintetek cz erősített meghajtólánc gyűrű nélküli jó drz re? használt esetleg valaki ilyet? Mennyit bír ki? 9900 ft a nagyvasnál. Nem túl drága. Azt írja endúró, cross 125 - 500 ccm ig
Ha kellene, akkor a hiteles motorodat nem műszakiztathatnád le, mivel a futamidő végéig a tk. a banknál van...