Trobee Help! FCR39 hez levegő csavar kéne valami akciós áron :)
Figyelembevéve azt hogy vettem már tőled 1 rakás mindent :)
ocsofreemail.hu@freemail.hu
a tengelyhez természetesen a szelephézagot állítani kell, én nem nyúltam a karbihoz, mert egy CRF 450-en volt, hanem a légszűrőház nyitottságán variáltam.
Szerintem is a levegőt próbáld először, nekem is annak a beállításával volt gond. Most jut eszembe, én nagyon megnyitottam a légszűrőházat....A hotcams 60e volt, a különbséget sajnos nem tudom. Fúvóka nekem 160-as volt benne.
Szia Ha minden igaz kérdeztem tőled e-mailben Fcr karbival kapcsolatba nem 1 sm re van felrak gyári E fúvókákkal nyitott kipuff nyitott szűrőház E Cdi van benne és az a jelenség hogy hirtelen padlónál lefullad ! Mi lehet a gond? sok a levegő?
Fúvókázni tengely után akarom .... csak előre puhatolózok mi lehet a gáz ezért gondoltam tőled kérdezek mert te már végigjártál 1-2 dolgot drz vel kapcsolatban
A hotcams tengelyt mennyibe lehet+venni
Beszéltem a Szuromi Pistivel és azt mondta lehet bir brutál tengelyt csinálni drz-be :)
Az E és a hotcams között sok a külömbség?
Van 1 srác aki bont Drz400E-t 1 telefont+ér :Tóth István 06706231473 A cdi már nincs +neki a gyújtásból már eladott valamit az biztos csak nem tom mit .... de lehet nem a gyújtástekercs volt az ...
szia nekem gyári kormány vastagságú magasitó kellene?
egy kicsit be van horpadva a kipufogó küldök képet hogy hol és mennyire.de nem sokat volt a motoron
valaki ismeri ezt a mammoth zárat? vagy netán használ ilyet?
mennyire biztonságos? vélemény
180cm-es ez nehéz nagyon hány kiló lehet?
hátizsákban el lehet ezt cipelni
vagy esetleg tudtok ajánlani valamilyen biztonságos zárat
Figyelembevéve azt hogy vettem már tőled 1 rakás mindent :)
ocsofreemail.hu@freemail.hu
Trobee árul olyat
mit akarsz a DRZ-d helyett
Amúgy hogy a picsába lehet a levegőn tekergetni nem nagyon férek hozzá
Amúgy fasza ez az FCR karbi sokat dob De gondolom a tengely is elég érezhető.
Köszi a választ
Fúvókázni tengely után akarom .... csak előre puhatolózok mi lehet a gáz ezért gondoltam tőled kérdezek mert te már végigjártál 1-2 dolgot drz vel kapcsolatban
A hotcams tengelyt mennyibe lehet+venni
Beszéltem a Szuromi Pistivel és azt mondta lehet bir brutál tengelyt csinálni drz-be :)
Az E és a hotcams között sok a külömbség?
Van 1 srác aki bont Drz400E-t 1 telefont+ér :Tóth István 06706231473 A cdi már nincs +neki a gyújtásból már eladott valamit az biztos csak nem tom mit .... de lehet nem a gyújtástekercs volt az ...
ez se túl könnyü,de biztos könnyeb mind a lánc
Továbbra is keresek DRZ E gyújtástekercset
egy kicsit be van horpadva a kipufogó küldök képet hogy hol és mennyire.de nem sokat volt a motoron
Aki bújt, aki nem, mi megyünk (eddig kb. 6 fő).
Nagyon rossz időjárási előrejelzés esetén sztornó!
mennyi a kormány csapágy?
mennyire biztonságos? vélemény
180cm-es ez nehéz nagyon hány kiló lehet?
hátizsákban el lehet ezt cipelni
vagy esetleg tudtok ajánlani valamilyen biztonságos zárat
Nekem is ez már a negyedik suzim..
De a CR hangja meg kezelhetősége nekem jobban bejött,NA