Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Semmit. Sajna a pincelejáróban áll, már tavaly október óta. Nincs kivel mennem. Az összes barátom más fajta mocit vett.
Trobee Help! FCR39 hez levegő csavar kéne valami akciós áron :)
Figyelembevéve azt hogy vettem már tőled 1 rakás mindent :)
ocsofreemail.hu@freemail.hu
a tengelyhez természetesen a szelephézagot állítani kell, én nem nyúltam a karbihoz, mert egy CRF 450-en volt, hanem a légszűrőház nyitottságán variáltam.
kell hozzá vmi speciális tekergetö alkalmatosság
Trobee árul olyat
akkor jó helyen vannak
mit akarsz a DRZ-d helyett
Ja a szűrőház nekem is nagyon nyitott még a mikunihoz.......
Elég csak a levegő csavarral kinylódni vagy van más is
Amúgy hogy a picsába lehet a levegőn tekergetni nem nagyon férek hozzá

Amúgy fasza ez az FCR karbi sokat dob De gondolom a tengely is elég érezhető.

Köszi a választ
Sajna már nincs meg egyik sem. Eladtok őket Székelyföldre
Szerintem is a levegőt próbáld először, nekem is annak a beállításával volt gond. Most jut eszembe, én nagyon megnyitottam a légszűrőházat....A hotcams 60e volt, a különbséget sajnos nem tudom. Fúvóka nekem 160-as volt benne.
szinte mindenki 2T-vel kezdi a pályafutását jó gépeitek voltak vagy vannak is
Egyszer réges-régen ................
Szia Ha minden igaz kérdeztem tőled e-mailben Fcr karbival kapcsolatba nem 1 sm re van felrak gyári E fúvókákkal nyitott kipuff nyitott szűrőház E Cdi van benne és az a jelenség hogy hirtelen padlónál lefullad ! Mi lehet a gond? sok a levegő?
Fúvókázni tengely után akarom .... csak előre puhatolózok mi lehet a gáz ezért gondoltam tőled kérdezek mert te már végigjártál 1-2 dolgot drz vel kapcsolatban
A hotcams tengelyt mennyibe lehet+venni
Beszéltem a Szuromi Pistivel és azt mondta lehet bir brutál tengelyt csinálni drz-be :)
Az E és a hotcams között sok a külömbség?

Van 1 srác aki bont Drz400E-t 1 telefont+ér :Tóth István 06706231473 A cdi már nincs +neki a gyújtásból már eladott valamit az biztos csak nem tom mit .... de lehet nem a gyújtástekercs volt az ...
féktárcsazár
ez se túl könnyü,de biztos könnyeb mind a lánc
Hi!

Továbbra is keresek DRZ E gyújtástekercset

szia nekem gyári kormány vastagságú magasitó kellene?
egy kicsit be van horpadva a kipufogó küldök képet hogy hol és mennyire.de nem sokat volt a motoron
DONOVALY tervezett időpontja júli. 25. vasárnap....
Aki bújt, aki nem, mi megyünk (eddig kb. 6 fő).
Nagyon rossz időjárási előrejelzés esetén sztornó!
Most nézem a térképet! jó kis hely! Kicsit fentebb van egy szép tó lenézhetünk oda is:))
Én nekem jó! Mehetünk
szia
mennyi a kormány csapágy?
hasonlo van nekem 2db olyan 2.5kg lehetnek hat hosszu utnal hatizsakban tuti meg erzitek majd
hallo hat ennyem nem volt igy felszerelve elejen meg mint tied,amikor kistarcsan jartam ma gondoltam meg ra ellkerem indexed
valaki ismeri ezt a mammoth zárat? vagy netán használ ilyet?
mennyire biztonságos? vélemény
180cm-es ez nehéz nagyon hány kiló lehet?
hátizsákban el lehet ezt cipelni
vagy esetleg tudtok ajánlani valamilyen biztonságos zárat
majd letelik hitelem veszek másik motort,már csak 3év

sziasztok drz be kormánycsapágy eladó.továbbá légszűrőház,lengőkar,fékmunkahengerek,váltóalkatrészek,deknit
Vágom....
Nekem is ez már a negyedik suzim..
De a CR hangja meg kezelhetősége nekem jobban bejött,NA