jah és nem kmtől függ h. mikor takarítom hanem látszik rajta, ha már nem pirosnak látom a láncot akkor takarítok h. mennyit fog kibírni? jó kérdés... szerintem olyan 10-13 között, de akár több is lehet ha gyakran takarítom
2700km-rt mentem vele eddig kb, 1x kellett utánna állítani, viszont én vigyázok rá amennyire tudok, ha nagyon poros akkor leveszem és kiáztatom benzinbe.. és miután kiszáradt bőségesen befújom láncsprayvel... nekem ez a lánc is megfelel mert földutas az utcánk és sokat járok földúton is... az o gyűrűs lánc is ugyanúgy elkoszolódna és azt is ugyanigy takaríthatnám állandóan... amennyivel többe kerül nem bírná annyival tovább ilyen körülmények között nálam az a helyzet...
Köszi ez ár terén tetszik nekem is és rendelem is meg. Még 1 lehet hogy hülye kérdés. Hosszú vagy rövid menetű gyertya kell bele? Magas vagy alacsony hőértékkel? (Bocs még nem szedtem szét)
szintetikusat semmiképp ne tegyél bele... még a drz-be se nagyon javasolják hétköznapi használatra, de minden héten van olaj téma meg lánctéma már itt ha visszaolvasol találsz bőven infót
Szép estét! 1 olyan kérdésem lenne hogy: a DR600-ba gyárilag 10w40es motorolaj kell.(Azt nem tudom hogy full szint. vagy fél is elég neki). Haver szerint a 20w50 az jobb lenne bele. Nemtudom eldönteni és most állok vásárlás elött ezért kéne a segítség. Ha valaki konkrétan rátudna mutatni 1-re esetleg márkával tipussal 1bekötve annak nagyon örülnék. Köszi elöre is.
Mennyi az a kevés kp?
Tudnál írni a mociról?