Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló!
Mennyi az a kevés kp?
Tudnál írni a mociról?
Ott a mobilszámom a hirdetésnél!
06-20-5-636-213
Nekem is dörzsölgeti
De amúgy szerintem jobb a 150-es jobban motorozható
Neked mi volt a tapasztalat a 160-assal?
nekem S-ben a 160-as gumit már dörzsölte a lánc, 180-as szerintem nagyon széles
Megoldjuk.
név telszám a tottes@gmail.@com-ra és ird oda hogy balaton és hogy fónyodrol indulsz.
de szerintem amennyiért adom ( 30-40 között) az nem pénz érte...
ha azt mondjátok nem megy be , és felhív valaki hogy DRZ-be kellene, akkor azt fogom mondani hogy " hát haver ez neked sajna nem jó... "
Hát elég necces lenne.De mivel Te eladsz,azt kell mondanod,hogy igen!És azt is mondhatod hogy a fórumon mondták
van valakinek 5.5ös hátsókereke supermotoba? nem széles az DRZ-be? be lehetne faragni szerintetek?
( 180as gumi )
hát ez az
most találtam kmc o gyűrűs 13.500. Halott már valaki róla?
Srácok!
Kevés kp+ hitelátvállalásért lehetséges elvinni a mocimat,havi 13.000HUF még kb.60hóra!
Szerintem ezért ne hagyjátok nálam!
na meg egy o gyűrűs árából veszek majdnem 2 simát. Ha a kettő kibírja egy o gyűrűs élettartalmát, már akkor is megérte, mert 2 szer volt új láncom!
jah és nem kmtől függ h. mikor takarítom hanem látszik rajta, ha már nem pirosnak látom a láncot akkor takarítok h. mennyit fog kibírni? jó kérdés... szerintem olyan 10-13 között, de akár több is lehet ha gyakran takarítom
2700km-rt mentem vele eddig kb, 1x kellett utánna állítani, viszont én vigyázok rá amennyire tudok, ha nagyon poros akkor leveszem és kiáztatom benzinbe.. és miután kiszáradt bőségesen befújom láncsprayvel... nekem ez a lánc is megfelel mert földutas az utcánk és sokat járok földúton is... az o gyűrűs lánc is ugyanúgy elkoszolódna és azt is ugyanigy takaríthatnám állandóan... amennyivel többe kerül nem bírná annyival tovább ilyen körülmények között nálam az a helyzet...
phoenix! hogy vagy megelégedve a gyűrű nélküli lánccal? Milyen időközönként tisztítod és kezeled? És szented kb mennyit fog kibírni?
Hello!

A déli part felé nem jöttök, én Fonyódon lakom, egy szakaszon csatlakoznék, ha nem bánnátok.
Dávid
érdekel az index kapcsoló, adj vmi elérhetőséget, h megbeszéljük
tescoasvanyviz@freemail.hu a címem
manual ilyet ír bele: NGK DP9EA-9
http://auto-motor.vatera.hu/al...
Köszi ez ár terén tetszik nekem is és rendelem is meg. Még 1 lehet hogy hülye kérdés. Hosszú vagy rövid menetű gyertya kell bele? Magas vagy alacsony hőértékkel? (Bocs még nem szedtem szét)
szintetikusat semmiképp ne tegyél bele... még a drz-be se nagyon javasolják hétköznapi használatra, de minden héten van olaj téma meg lánctéma már itt ha visszaolvasol találsz bőven infót
de látom már üzenőfalon is ezt ajánlotta vki akkor már két szavazat
sztem ásványit rakj bele mindenképp, pl:
http://www.olajshop.hu/termeke...
Szép estét! 1 olyan kérdésem lenne hogy: a DR600-ba gyárilag 10w40es motorolaj kell.(Azt nem tudom hogy full szint. vagy fél is elég neki). Haver szerint a 20w50 az jobb lenne bele. Nemtudom eldönteni és most állok vásárlás elött ezért kéne a segítség. Ha valaki konkrétan rátudna mutatni 1-re esetleg márkával tipussal 1bekötve annak nagyon örülnék. Köszi elöre is.
Ha valami sar,azt má tekergetheti