na jó de most lógott is. Még akkor nagy erőt se kapott mert nem kerekeztem vele hanem lámpa után mentem és váltogattam. Megpróbálom a patentszemet, mert idáig mindenkinek sokat bírt a gyári lánc.
biztos h. lehet kapni ilyen univerzálisat ami jó az RK-hoz, érdemes megpróbálni... én a gyári láncát 27e-nél szedtem le... mondjuk akkor már volt belőle kivéve szem... inkábbb lógjon a lánc az a titka, mert ha befeszül szakad...
gyári volt. egyszer mentem vele vagy 60 km t úgy hogy jó feszes volt és nem vettem észre. lehet az tolt ki vele. Egyébként nincs elnyúlva még volt is 4 csík állítási lehetőség, meg csapok közt is szentem jó. lehet veszek rá egy patentszemet, ha lehet egyáltalán kapni, mert a múltkor azt mondták hogy az rk kzo ra nincs patentszem. Hátha elmegy még egy darabig. Lehet csak hibás volt ott a szemnél. előtte azért megnézetem olyannal aki ért hozzá.
Elmentem most is vagy 60 km t és hála az égnek a házunk előtt olyan volt mintha kilökte volna a sebességet, pakolom neki semmi. Nézem hát csüng a lánc. Na mondom f@asza
ELADÓ!
SM fordított teló 130e ft.
SM Kerekek 120-180e ft.
SM Tárcsák első-hátsó 15-10e ft.
Enduró szett 70e ft.
Soport légszürő 10e ft.
Kapcsolók jobbos,balos 6-7e ft.
06-20-5-636-213
Zander!
Ok, egyelőre próbálok minél több embert összeszedni - kevés sikerrel, de páran biztos leszünk.
Unokaöcsém és motoros haverjai nem hiszem, hogy jönnek, mivel júl. 17-én nősül, és még vagy nem lesz józan, vagy már nászúton lesz. De ez nem csüggeszt el minket, ha hárman megyünk, szerintem az is jó poén.
Tehát DONOVALI, aki akar jönni, adjon füstjelet, vagy rajzoljon Mad Max kört a fórumra vagy mittomén de jelezze
üdv!
Hát minden kép motorozni este fele meg megállunk valahol ahol szoba kiadó 1 éjszaka nem veszélyes szerintem! másnap tovább motorozni. Szerintem 8-an 10-en össze jövünk gondolom szombat vasárnap menénk az mindenkinek szerintem jó.
A címem: iroda kukac szokincs72 pont hu
Üdv!
D.
120ért oda adom.
2002es DRZ 400 S hátsókerékbe keresek ill. vennék csapágyat. Valakinek van esetleg, vagy tudja hol lehet beszerezni? Köszi
danez!
Adnál egy email címet szeretnék kérdezni egy két dolgot a túráról!
Üdv.
Béla.
Elmentem most is vagy 60 km t és hála az égnek a házunk előtt olyan volt mintha kilökte volna a sebességet, pakolom neki semmi. Nézem hát csüng a lánc. Na mondom f@asza
SM fordított teló 130e ft.
SM Kerekek 120-180e ft.
SM Tárcsák első-hátsó 15-10e ft.
Enduró szett 70e ft.
Soport légszürő 10e ft.
Kapcsolók jobbos,balos 6-7e ft.
06-20-5-636-213
Ok, egyelőre próbálok minél több embert összeszedni - kevés sikerrel, de páran biztos leszünk.
Unokaöcsém és motoros haverjai nem hiszem, hogy jönnek, mivel júl. 17-én nősül, és még vagy nem lesz józan, vagy már nászúton lesz. De ez nem csüggeszt el minket, ha hárman megyünk, szerintem az is jó poén.
Tehát DONOVALI, aki akar jönni, adjon füstjelet, vagy rajzoljon Mad Max kört a fórumra vagy mittomén de jelezze
üdv!