Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

BAZSI is lecserélte a drzét 1 125ös cr e mégse lett megkövezve
CR-ek erösebbek meg aluvázasak de nekem akkor ez lenne a harmadik suzukim ha rmet vennék
jó érzés lenne
akkor hajrá,bár nekem ey cr250-re fáj már egy ideje a fogam...
Most jön a megkövezés!
köszi a választ remélem1szer nekem is sikerül beszereznem 1et
kicsit hiányzik a 2T már na meg a kis súly
hali
használtam arra is.Nem vágom milyen áttétele volt,szeirntem olyan gyári féle lehetett-140 volt a vége-!Soha nem néztem mennyit eszik,kb. 7-9liter körül ehetett!
A legjobb gépem volt eddig,imádtam,kár volt eladni!Nálam a 2T a nyerő a maga kis súlyával...!
Egyébként eladó a gép egy tagnál,de már elég leharcoltnak tűnik!
szevasz
te használtad az RM -et endurózni milyen tapasztalataid voltak vele fogyasztás 10liter áttételed mekkora volt
mi volt az érdekes
majd a fák összekaristolják de fajin
udv mindenkinek sikerult muszaki vizsgam erdekesen de tuti lett
Igazából már nem is nagyon akarom eladni mert felkerült rá az fcr39+az E CDI még kap 2 jóféle tengelyt aztán elég erős lesz
(már így is fasza)
hmm kár..:( nincsen, elvitték tegnap előtt. Helyette szeretnék nézni valami másikat ami 25kw alatti mert jól megszoptam vele:( majdnem a jogsim bánta.
Hello,
Nekem DR-Z re való 320-as tárcsához kellene fékadapter?Azt mondták te tudsz?Mennyi lenne az ára?e-mailt irj:nagydani11@freemail.hu
drz sm kerekek és futómű eladó!
06-20-5-636-213
Trobee ,Aki a hutovedot is arulja
Helló !
Valaki segítsen, ha tud !
Miért van az, hogy kiszedem a gyertyát és tökéletes szikra van, de ha vissza teszem akkor meg egyet sem pöffen (pedig kap rendesen anyagot is) ?
Köszi előre is !
Nem.Elmennek egy csapágy/szimmering boltba és választanak az 550 féle méret közül,20 Ft-ért darabját.
Van 1 pro taper kormány magasítóm 22 ről 28mm re alakít ha érdekel.
Ott sajnos úgy csinálják. Max,ha össze haverkodsz ott dolgozó szerelővel aki otthon is nyomja,talán akkor lehetsz biztos ilyen cserékben.Persze, ha megkéred rá
Sziasztok!
Kinek jó a júl. 24-25-ei hétvége a donovali túrához?
Jelezzétek, de izibe!
Zander
Dombi Zoli
Dunai L.
Danez
... és még sokan mások, akik nem tudják, miből maradnak ki, ha nem jönnek.
Ez lesz az évad "international" DRZ túrája, tehát gyertek!
nekem van egy pár kormány magasító, cserébe a kipufogóért
e-mail címet megtalálod az adatlapomon.
Mire gondolsz?Mert én nem látom.
3al ez à szoveg alatt az embered!
Hello
Tud valaki DR-Z re való 320-as tárcsához fékadapter?Sürgős lenne.Aki tud irjon ide vagy e-mailt:nagydani11@freemail.hu
oké,rajta vagyok.holnap küldöm a telót javittatni.
RMZ (2008-tól), RMX hűtővédőt tudok,ha valakit érdekel!