hali
használtam arra is.Nem vágom milyen áttétele volt,szeirntem olyan gyári féle lehetett-140 volt a vége-!Soha nem néztem mennyit eszik,kb. 7-9liter körül ehetett!
A legjobb gépem volt eddig,imádtam,kár volt eladni!Nálam a 2T a nyerő a maga kis súlyával...!
Egyébként eladó a gép egy tagnál,de már elég leharcoltnak tűnik!
Helló !
Valaki segítsen, ha tud !
Miért van az, hogy kiszedem a gyertyát és tökéletes szikra van, de ha vissza teszem akkor meg egyet sem pöffen (pedig kap rendesen anyagot is) ?
Köszi előre is !
Ott sajnos úgy csinálják. Max,ha össze haverkodsz ott dolgozó szerelővel aki otthon is nyomja,talán akkor lehetsz biztos ilyen cserékben.Persze, ha megkéred rá
Sziasztok!
Kinek jó a júl. 24-25-ei hétvége a donovali túrához?
Jelezzétek, de izibe!
Zander
Dombi Zoli
Dunai L.
Danez
... és még sokan mások, akik nem tudják, miből maradnak ki, ha nem jönnek.
Ez lesz az évad "international" DRZ túrája, tehát gyertek!
jó érzés lenne
Most jön a megkövezés!
kicsit hiányzik a 2T már na meg a kis súly
használtam arra is.Nem vágom milyen áttétele volt,szeirntem olyan gyári féle lehetett-140 volt a vége-!Soha nem néztem mennyit eszik,kb. 7-9liter körül ehetett!
A legjobb gépem volt eddig,imádtam,kár volt eladni!Nálam a 2T a nyerő a maga kis súlyával...!
Egyébként eladó a gép egy tagnál,de már elég leharcoltnak tűnik!
te használtad az RM -et endurózni milyen tapasztalataid voltak vele fogyasztás 10liter áttételed mekkora volt
(már így is fasza)
Nekem DR-Z re való 320-as tárcsához kellene fékadapter?Azt mondták te tudsz?Mennyi lenne az ára?e-mailt irj:nagydani11@freemail.hu
06-20-5-636-213
Valaki segítsen, ha tud !
Miért van az, hogy kiszedem a gyertyát és tökéletes szikra van, de ha vissza teszem akkor meg egyet sem pöffen (pedig kap rendesen anyagot is) ?
Köszi előre is !
Kinek jó a júl. 24-25-ei hétvége a donovali túrához?
Jelezzétek, de izibe!
Zander
Dombi Zoli
Dunai L.
Danez
... és még sokan mások, akik nem tudják, miből maradnak ki, ha nem jönnek.
Ez lesz az évad "international" DRZ túrája, tehát gyertek!
e-mail címet megtalálod az adatlapomon.
Tud valaki DR-Z re való 320-as tárcsához fékadapter?Sürgős lenne.Aki tud irjon ide vagy e-mailt:nagydani11@freemail.hu