Helló!Na az király akkor nem a gyújtással volt a gond?Hót irigy vagyok már én is húznám a fülét ma is megvoltak zavarodva a többiek a városba az én számom 30/204-0338 hívhatsz bármikor föleg hétvégén érek rá juli 10 ig utánna bármikor csak lenne már kész
megbeszéltük, 29-től 6-áig Pesten vagyok, onnantól itthon végig. Hétköznaponta meló, de hétvégente csapathatunk akármerre. A szaki száma meg a régi telefonomban volt ami közben meghótt, de majd holnap megszerzem megint. Elvileg holnap már hozhatom el a kékséget, tiszta Dr. House ami itt megy, csak motorszerelésben
A minap Ismét belepróbáltam a 160-as fúvókát az sm-be megint arra jutottam mint két éve sehogy nem jó bezabál az anyagból :)
Nem esik a fordulat stb stb de ha pörög akkor jó valaki próbálta már a 160-as fúvókát 40hp-s drz-be
a 155-el fasza kinek hogy van súbel tű 155-ösnél ?
vagy ha valaki kisérletezett 160-al mik voltak a tapasztalatok
FCR karbit nem tud valaki 39-est vagy 40-est nem csillagászati áron
Mentem 1 gyári sm-el leömlő kipuff nyitott szűrő +FCR39 volt rajta
de jól szedte a lábát nagyon a srác valamit makogott az előgyújtásról is de nem hagyta magát feggetni
Sziasztok!Van nekem egy dr500-as gépem.Olyan kérdésem lenne,hogy akkumulátor nélkül hogy lehetne megoldani hogy legyen rajta világítás?Közvetlenül töltésről nem működne a dolog?Vagy esetleg csinált már valaki ilyet közületek?
már mind 1 lett volan rápótolok 1 kicsit ennyi erővel és veszek egy KTM-et... már bánom h. nem azt vettem... most a gatyámat ráfizetem erre a generálra... viszont lesz 1 "új" motorom ha úgy vesszük...
Kisütött a nap és mindenki megőrült a téli hónapok után és addig húztuk a fülüket míg ki végkimerülésben meg nem döglöttek . Még hogy igénytelen motorok a drz-k egy nagy szart én gondoztam csak a legjobb cuccokat raktam bele és ez a hála szppás
Kedden motorozgattunk egyet Kklacházhán.
Képek: ITT
Videó: ITT
Csak felszigszalagoztam a fényképezőgépet a lámpára, azért rezeg így. Kéne valami hasonlóan egyszerű, de ennél azért nagyszerűbb megoldás
DR350-nel voltam. Élőben azért nincs ilyen traktor hangja
Amúgy én is elakartam kérni a számod hogy honnan vetted az adaptert a tárcsához csak mondta Zoli hogy így vetted.Amúgy hajdúdorogi vagyok majd ha végre valahára kész lesznek a gépek csaphatnánk egy karikát pl: Tokaj van még egy pár dorogi drz-s is.
A számát megtudnád mondani a szakinak ha véletlen kellene nem tudom hogy mi a fasz van a gyújtással de mikor odavittem semmi gond nem volt pöc röff volt a gép ezért reménykedek benne hogy megúszom
Nem esik a fordulat stb stb de ha pörög akkor jó valaki próbálta már a 160-as fúvókát 40hp-s drz-be
a 155-el fasza kinek hogy van súbel tű 155-ösnél ?
vagy ha valaki kisérletezett 160-al mik voltak a tapasztalatok
FCR karbit nem tud valaki 39-est vagy 40-est nem csillagászati áron
Mentem 1 gyári sm-el leömlő kipuff nyitott szűrő +FCR39 volt rajta
de jól szedte a lábát nagyon a srác valamit makogott az előgyújtásról is de nem hagyta magát feggetni
Jók ezek az épitett motorok!
Képek: ITT
Videó: ITT
Csak felszigszalagoztam a fényképezőgépet a lámpára, azért rezeg így. Kéne valami hasonlóan egyszerű, de ennél azért nagyszerűbb megoldás
DR350-nel voltam. Élőben azért nincs ilyen traktor hangja
ha tudoma pontos talála idöt meg minden ki irom