Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ma elindultam motorozni,de 70km/h lett a motor vègsebessège,egyelöre nem tudom mièrt! A pair lekötèse okozhat ilyet? Nem hiszem,de màst nem csinàltam vele!
Hurkapityu! Az első sárvédőt honnan vetted? Jól néz ki
Valakinek nincs esetleg DRZ 400 SM -hez service manual?
Nekem van hozzá hátsógumim igaz csak Hajdúban.
Ha érdekel akkor a hirdetéseim között megnézheted.
Sziasztok . Érdeklődnék , hogy valaki nem-e tud valahol Fejér megyében ehhez a döghöz 17 colos hátsó gumit és lánckereket .
Köszöntem . További szép napot .
DRZ SM Fordított teleszkóp eladó.
érd.06-20-5-636-213
na ezt nem vágom,hogy mi ez
Ma kikötöttem a pair-t is,de találtam egy érdekességet a karbi alján van egy mágnesszelep,azt hogy tudom kikötni? szerintem az lesz az amiről valahol olvastam,hogy a gázreakciókat szabályozza peresz hátrányosan.
Elég csak széthúzni a csatlakozóját?
Köszi,most lettem kész,14h kor kezdtem...
de kész lett! Nem volt olyan egyszerű mint hittem,arra számítottam hogy fél óra alatt felrakom,mint más motorra,de nem.
ma láttam a sport 1-en a enduro kupa összefoglalóját és én zártam a műsort jól összevágták az interjút innen a tv-ből nézve kicsitse nézett ki olyan szörnyűnek a környezet, verseny mint ott élőben
Szia! Nincs valakinek kedve holnap Pestről valamerre tekeregni egyet?
látod nekem se nagyon stimmel
de rá lehet faragni
ne add fel
köszi,ha ezt a képet nézem,akkor nekem ott van vagy 20mm hézag és nem is egy sikba esik a kürt felfogatója a védő fülével.
én levettem a ventillátor bal sarkának a rögzitöjét a hütöröl
de a védöre csináltam 1csavart amivel fel lehet fogatni
gány tudom de stabil és jó
jobb oldalt még lehet alátéteket is kell raknod a duda felfogatáshoz,hogy ne kelljen nagyon oda hajtani a védöt
plusz én még összekötöttam alul a védöt
igy nagyon stabil az egész
nem tekeredik,mindent kibir
én igy csináltam meg,ez a védö E drzére való és ott a tankfelfogatáshoz kell csavarozni
de mivel S en fém tank van máshol van a rögzités
ezért én 1 u alaku fémel átvittem balról jobbra a rögzitést a dudához
remélem érthetö
de ha nem akkor ott vannak a képek
A bal oldali képre,még fel kellene raknom a ventillátort,de a vázhoz se tudom fogatni a védőt,így meg semmit se ér...
A jobb oldali képen meg a kürt helyére ha gyártok egy lemezt akkor fel lehet fogatni,de annak se sok értelme van,mert nem lesz stabilan vázhoz rögzítve a védő...
Valaki segítsen mit rontok el?
Látom neked is van hűtővédőd.
Nem emlékszel véletlenül miket kell átalakítani,mert nekem negyon nem stimmel..
szevasztok
lánszett csere volt,meg kipuf dölés szögén változtattam 1kicsit
1-2matrica felkerült 1-2 meg le
hát ilyen lett
értem. Igencsak pénztárcába kell nyúlni, hogy lényeges különbség legyen... 400 ccm-ből nem lesz csoda