Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

új dugóval 500 háát, ez már jobban hangzik egy fokkal, de még mindig nagyon olcsó. itt a kérdés: milyen márkájú dugó, dugón kívül mi van cserélve, ha dugócserés akkor már van benne saccra minimum 30-40ezer km. Ilyenkor már esedékes lehet egy hajtókar, vezérműtengely, vezérműlánc, szelep-ellenőrzés is, ha ezek nem voltak cserélve. Esetleg itt nagyon jó fogózkodót adhat a dugócsere, mert megkérdezheted, hogy kinél csináltatta, és akkor tudsz beszélni azzal a szerelővel, mert ő már látta szétszedve a blokkot.
A másiknál láttam írtad, hogy kocsiba számolta be, talán még lehet szerencséd, és foggalma nincs mennyit ér a motorja, ha az a 8000km valós, bár nekem elég valószínűtlennek tűnik. 2002es az a motor, évente csak 1000km-t mentek vele? én 2 hét alatt mentem 500-at
én meg a 6-700-ra
még 890ért is, én vagyok a példa rá
Találtam 1-et ez szebbnek látszik és az ára se rosz:
http://www.hasznaltmotor.hu/hasznaltmotor/hasznaltmotorok/174344
/SUZUKI_DRZ400S_.html
Amúgy meg 6-700.000-ért il ki lehetne fogni egy rosszat amire költeni kell sokat
Helló!
Igen, elég olcsó, azért kellene nekem valaki hozzáértő mert mint írtam nem nagyon értek a 4t hez . De ha tényleg jó akk viszont jó vétel lenne, meg igazából erre lenne pénzem most. Papírok nélkülit meg nem akarok.
háát szlalom lesz betonon
ami azt jelenti h jön Farkas Gabi is a V8as ladával és kegyetlen dolgokat tud művelni
de itt a weboldal ladatali
ja ja fel birom a ladát
van körveseny is?
június 25-26-27 jó tavaly 2szer volt 1 napos idén 1szer lesz de 3 napos jó kis társaság szokott összegyűlni, nemtán felkeltettem az érdeklődésedet?
ne örülj meg teljesen
még szép hogy érdemes
mikor lesz ?Csongrádon voltak a nagyszüleim sokat gyerekeskedtem ott
hát szarjuk le hátha lesz belöle vmi
ááááááááááááááááááá inkább nem csinálok semmit
szarjuk le
az hoz szerencsét ,
ja meg olyan van h csongrádi ladatalálkozón sörivó verseny lesz Brandecker sörrel úgy h szívószállal kell inni vélemény a sörről? érdemes é benevezni v nem?
nem kötekedés csak nem tudtam mire gondolsz
de még mindig nem értem mivan
kölönbe se kötekedj csak jót akkartam
jaj az nem szokták elbaztam
akkor meg kérdem Emese anyát hogy mitcsináljak
lehet a kamatado elfüstölö talán
csuriba
az zsir lenne nagyon csuriba a kezem hogy sikerüljön
nem látam kerités vagy nem emlékszem Foto albunomba vannak képek egy olyan mokárol de kerités nem rémlik
rendör meg velünk motorozot
....bolondság!
motorral kapcsolatban meg még mindig reménykedek a jövő évben
hátha DRZ...
motoooooooooooooooooooooooort jó ég el ne ad hacsak nem veszel másikat kocsi az is jó dolog
disco csajok hátsóülés
oooooooooo fiatalság
Akkor leszedték a kerítést is?
Utoljára amikor bementünk kb 15 perc után jöttek a rendőrök...
olvasgatom a fórumot csak úgy voltam vele h nincs mihez hozzászólnom, amúgy úgy volt h eladom a motort de áááááááááááááááááááá annyira a szívemhez nőtt h nem akarom
meg most talán nem is kell ha kileszek segítve az autójogsi árával
tavaj még biztos lehetet de volt fen a más már idén is
én is akkarok még oda menni