új dugóval 500 háát, ez már jobban hangzik egy fokkal, de még mindig nagyon olcsó. itt a kérdés: milyen márkájú dugó, dugón kívül mi van cserélve, ha dugócserés akkor már van benne saccra minimum 30-40ezer km. Ilyenkor már esedékes lehet egy hajtókar, vezérműtengely, vezérműlánc, szelep-ellenőrzés is, ha ezek nem voltak cserélve. Esetleg itt nagyon jó fogózkodót adhat a dugócsere, mert megkérdezheted, hogy kinél csináltatta, és akkor tudsz beszélni azzal a szerelővel, mert ő már látta szétszedve a blokkot.
A másiknál láttam írtad, hogy kocsiba számolta be, talán még lehet szerencséd, és foggalma nincs mennyit ér a motorja, ha az a 8000km valós, bár nekem elég valószínűtlennek tűnik. 2002es az a motor, évente csak 1000km-t mentek vele? én 2 hét alatt mentem 500-at
Helló!
Igen, elég olcsó, azért kellene nekem valaki hozzáértő mert mint írtam nem nagyon értek a 4t hez . De ha tényleg jó akk viszont jó vétel lenne, meg igazából erre lenne pénzem most. Papírok nélkülit meg nem akarok.
ja meg olyan van h csongrádi ladatalálkozón sörivó verseny lesz Brandecker sörrel úgy h szívószállal kell inni vélemény a sörről? érdemes é benevezni v nem?
olvasgatom a fórumot csak úgy voltam vele h nincs mihez hozzászólnom, amúgy úgy volt h eladom a motort de áááááááááááááááááááá annyira a szívemhez nőtt h nem akarom
meg most talán nem is kell ha kileszek segítve az autójogsi árával
A másiknál láttam írtad, hogy kocsiba számolta be, talán még lehet szerencséd, és foggalma nincs mennyit ér a motorja, ha az a 8000km valós, bár nekem elég valószínűtlennek tűnik. 2002es az a motor, évente csak 1000km-t mentek vele? én 2 hét alatt mentem 500-at