Igen ez kicsit sovány. max 14,5V. olyan 13,7V - 14,2V általában. Ez nem csak a generátor állapotátol függ, hanem az aksiétól is. 13V kicsit kevés, mivel egy jó aksi alappból 12,6V. Nálam egyszer lemerűlt az aksi menet közben, mert nem volt töltésem. A hiba a csokiban volt. lecseréltem, azóta 14,1V megint.
Hali
Fejből nemvágja vki mennyi az S DR-z töltése alapjáraton?
Elég gyengén indít a gép, akksi nemrégi benne.
Én ma 13,02 V-ot mértem alapjáraton, szerintem ez kevés kicsit.
Grat az új gépedhez , sok balesetmentes km-t vele!
én is szemezgetek a DRZ -vel már egy jóidelye, de sajna még nem jött össze hogy legyen egy sajátom is
Te milyen gépészmérnök vagy te?
Keréken mért teljesítmény=Főtengely teljesítmény*hajtás hatásfoka(utóbbi sosem lehet nagyobb=1)
Am pár hónapja én is DRZ tulaj vagyok, néha lehet írogatok majd ide, ha fogadtok :D
Tudna nekem valaki küldeni pár képet egy felszerelt Trobee féle hűtővédőről?
Ha lehet kérni S es verzióról kellene.
Jövőhéten megérkezik a sajátom és a felszereléshez gyűjtök infot!
Trobee mondta hogy kell hozzá egy lemezt gyártani,meg a hűtőventillátort kell áthelyezni.
Köszönöm előre is!
Fejből nemvágja vki mennyi az S DR-z töltése alapjáraton?
Elég gyengén indít a gép, akksi nemrégi benne.
Én ma 13,02 V-ot mértem alapjáraton, szerintem ez kevés kicsit.
Keresek egy megbízható szerelőt Budapesten.Ha valaki tud kérem jelezze itt, vagy az adatlapomon látható e-mail címen.Köszi
atvunlimited. már sokat rendeltem tőlük és jól bevált
én is szemezgetek a DRZ -vel már egy jóidelye, de sajna még nem jött össze hogy legyen egy sajátom is
de tuti h kevesebb hátul mint elöl
Am Bazseeee987 a szembe szomszédom koliban, nem bántok ismeretleneket :D
ez a megvételkori kép
Keréken mért teljesítmény=Főtengely teljesítmény*hajtás hatásfoka(utóbbi sosem lehet nagyobb=1)
Am pár hónapja én is DRZ tulaj vagyok, néha lehet írogatok majd ide, ha fogadtok :D
Ha lehet kérni S es verzióról kellene.
Jövőhéten megérkezik a sajátom és a felszereléshez gyűjtök infot!
Trobee mondta hogy kell hozzá egy lemezt gyártani,meg a hűtőventillátort kell áthelyezni.
Köszönöm előre is!
Ezek mind 0,x-es szorzók, a teljesítmény csökkentik!
Van valakinek valami ötlete vagy tapasztalata, hogy lehetne az E-re fordulatszámmérőt illeszteni?