Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

meg ér mondjuk 4-6x annyit?
így mindig új láncod lehet
nekem is ez a tapasztalat... volt egy 8ezres láncom,sima erősített, fél év alatt gatya lett. a mostani x gyűrűs RK már egy éves, és háromszor állítottam rajta.
nekem is ez a tapasztalatom
hali srácok a lánc dologról csak anyit hogy az o vagy x gyűrűs láncot sűrűn kell állítani viszont a simát szinte minden mocizás után állitani kell ( a cimbi ezt tapasztalta)
sziasztok, drz sm -re nem tud vki hátsó gumit olcsón vagy használtat esetleg?
Hát szerintem aki egy 30 LE fölötti gépnél (pláne terepen) észreveszi azt az 1 lovat amennyit levesz a gyűrűs lánc, annak érdemes lenne minimum az itthoni első osztályban elkezdeni versenyezni...
260 volt összesen szereléssel a 440es hengerszett + hajtókar + szelepszár szimeringek...
szétment a hajtókar csapágy! lehet a tiedben is az szarakodhat, viszont nekem az olajat is ette mert a hengerbe + belehúzott a dugó mivel nem kapott elég olajat elvileg vagy nem volt benne elég szerelő szerint
és ahogy nézegettem az X gyürűs láncokat kb 50lóerö fölötti motorokhoz ajánlják
teljesitményvesztést okoz gyenge motoroknál az X vagy O vagy a Z gyürű
X gyürüs láncnak elég bu**i hangja van menet közben
mentem RMZ450el és azon az volt,gazdája mondta azért van ilyen fura hangja mert X gyürüs
mindha beleraknál 1kavicsot a kipufogóba és az ott zörögne
nem tudom hogy irjam le normálisan
de crossversenyeken is néhány motornál megfigyelhetö a hang
Heló! Mi volt a baja a motorodnak és mennyibe fájt, ha nem vagyok túl indiszkrét? Nekem is elég csúnya hangja van a motornak,de megy és szinte semmi olajat nem eszik, pár napja lett lecserélve, talán ha 1 deci hiányzott de sztem sokat mondok( 4000km-en)
az igaziról rakj fel
Én is most vettem lánszettet Sm szettre 30ezredes volt. Majd eldől mit bír a lánc ( DID X-RIng)
nekem két DRZ-van
nemrég vettem a Penny-ben

ára majdnem egy 1000-es
mondjuk az nagyon olcsó lánc nekem 9990volt
meg 3500+5500ft lánckerekek 15/46
nekem is most 6000ft-os lánc lesz rajta
lánckerék cserével szűket 15 böl kijön
én is most tesztelem a CZ O gyürü nélkülit
eddig jó mondjuk
a DRZ sőt mi több az összes terepmotor eszi a láncot lánckereket ez fogyó eszköz!

nekem már csak sima lánc kell semmi O-ring vagy X-ring ,mert ezeket is megeszi a gép
nekem volt fenn X-es lánc és az ugyanannyi idő alatt ment tropára mint a sima lánc

nem volt jó befektetés
majdhogynem 4x többe kerül az X-es
én max 10-15-ig jutottam a számolásban DRZ-terén
KTM kevesebb volt de az supermoto volt

legjobb a videón amikor a simsonos csávó húzza a bajcát a csettegőjének
láncot is jó beálitották vagy ennyire megvan nyúlva
kipuf meg az ülés az szörnyü de am korrekt a gép
vedd megfele