Első tárcsa cserés a hátsó abba nem vagyok biztos de szentem az is és akkor belemegy. Ha 20mm vagy kisebb a tengely. De nem létezik hogy különböző a kettőbe. Van itt a fórumon aki úgy használja az sm ét cross szettel. csak a kmlehajtással van baj mert az órája 17 collal számol és nem mutat jót. nekem ktm crossszett van az is jó bele
Felrakom rá a kézvédőket tükröket stb és rakok fel képet.
Hitelátvállalással vettem 0FT ért
A régi gazi befizete eddig a motor felét én meg folytatom.
3954km van most benne és 2007-es
Megmondosz őszintén még nem néztem, kb 3 órája van meg a motor.
A tükröket, meg ilyesmit amiket le karok cserélni rajta már múlt héten megvettem ,ma este felrakok rá amit tudok
Még egy kérdés: Gyári Sm-be gyári enduro kerék minden átalakítás nélkül belemegy?
Mármint ha veszek egy szettet crossáttétellel, lánccal, gondolom az első tárcsa cserés vagy ahhoz kell átalakító?!
A hátsó tengelyek és hátsó fék minden gond nélkül belemegy, vagy módosítást igényel?
PLS help!
Cseréltem gyertyát a gépben, meg áttételt 15-41ről módosítottam 13-41.
Hát nemtom... nyomaték elveszett, középtartományban jobb, de nem jó semmire.
Használ valaki 13-44 vagy más verziót supermotón? Elég a gyári lánc hossza?
vagy 14-41 a tuti?
Helló!az enyémbe is prox hajtókar van és megette a csapszeget meg a gyáriba perselyes a hajtókar de ez csak az én tapasztalatom.Ha lehet 1 személyes véleményem a lenkeréknél vagyis a gyújtás résznél a csavarokat érdemes kicserélni acélra mert a gyári csavarok nem bírják sokáig és szétbasszák a tekercset ha már szét van szedve ésdemes kicseréltetni mert 80 ezer az alkatrész.
Várom Tábori bácsi véleményét,hogy anyagfáradás volt-,vagy a tűgörgőskosár tört szét,vagy kenési elégtelenség... Viszont azt nem értem,hogy ehette meg az olajszivattyú a darabkákat. Mi Wössner dugót vettünk,+prox hajtókart.
Most indulok haza és kap egy kis Motorex cross power 10w60 at,mert megérdemli / remélem!
Hitelátvállalással vettem 0FT ért
A régi gazi befizete eddig a motor felét én meg folytatom.
3954km van most benne és 2007-es
Próbáltad? túl kicsi volt a szélessége vagy mi volt a problem?
A tükröket, meg ilyesmit amiket le karok cserélni rajta már múlt héten megvettem ,ma este felrakok rá amit tudok
Én sm kereket akarok DRZ-be.
Mídőn ma kiderült a gyári DRZsm kerekek nem jók a DRZ enduróhoz
Ez csöcs!
Mármint ha veszek egy szettet crossáttétellel, lánccal, gondolom az első tárcsa cserés vagy ahhoz kell átalakító?!
A hátsó tengelyek és hátsó fék minden gond nélkül belemegy, vagy módosítást igényel?
PLS help!
Mostantól hivatalosan is dr-z tulaj vagyok!
Cseréltem gyertyát a gépben, meg áttételt 15-41ről módosítottam 13-41.
Hát nemtom... nyomaték elveszett, középtartományban jobb, de nem jó semmire.
Használ valaki 13-44 vagy más verziót supermotón? Elég a gyári lánc hossza?
vagy 14-41 a tuti?
Üdv: Edem