Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem adnak, vissza kell tenni a régit, ha nincs venni kell. Egy egész (általános, gumigyűrűket tartalmazó) tömítéskészlet kerül 750 Ft-ba.
a Mikulamotor az tényleg jó hely! én is ott fogok venni most a motorhoz mindent!
olajszűrő,olaj,légszűrőspray stb.
Halihó!

Írtam régebben, hogy engem is érdekelne és ha még beférek, akkor még mindig mennék Esztergom - Donovali - Esztergom 350 km?
A szűrőhöz adnak 'O' gyűrűt is vagy azt külön kell venni?
Nekem nem volt a dobozba!
Köszönöm szépen
Szűrőcserével 1,8 liter anélkül 1,7!
Szia Mindenki!
Azt szeretném kérdezni ,hogy a DR-Z 400e típusba hány liter motorolaj kell?Lécci irjatok! Fontos
Helló,
Ok, akkor már gyarapodik a banda:
Dombi Zoli (S)
Dunai Laci (S)
Rottbali (S) + 1 haver DL 650
Zander
Danez (S)

Várjuk a többieket is!
(u.i. visszaszereltem a vasat duálra, de csak 75 km-t mentem a hétvégén - most vettem elő a gépet 2 hónap óta először!)
Hali!

Engem érdekel, és úgy néz ki, hogy jönne egy barátom is (SV650-nel).

Hétvégén már edzettem is a seggem!
Lenyomtam 175 km-ert Gödöllő-Pásztó-Galyatető-Gyöngyös-Valkó és környékén 5-6 perces pihikkel .
Zander, [DONOVALI TÉMA]
Igen, ez a két időpont a lehetséges, mondom, időjárástól függ, ill. ha közeledik az időpont, akkor megszavaztatjuk, hogy melyik hétvégén menjünk.
Javasolt útvonal: Esztergom-Párkány-Szalka-Demandice-ki az E77-re-Zólyom (pihenő + esetleg várnézés)-Besztercebánya-Donovali. Hazafelé ugyanígy, de Parassapuszta felé a Börzsöny mellett vissza Esztergomba.
Beosztás: a teljes táv kb. 320-350 km a kis kitérőkkel együtt. Pihenők: 75 és E77 találkozása (kocsma), majd Zólyom, onnan Donovali. Donovaliban ebéd, kaja, pia, kinek mi + fotózás, vidámság, kilátás, stb. Hazafelé pihi Zólyomban + Parassapuszta az ismerősöm kávézójában, onnan gyí Esztergom.
Aki messziről jön, egy éjszakát sátrazhat nálunk (Tát, Esztergomtól 10 km).
Javasolt túratempó: 90-100, hogy mindenki kényelmesen tudjon jönni (pl. asszem az E nem szereti a 120-at aszfalton, meg én sem ). Teli tankkal gyertek, hogy ne kelljen megállni minden kútnál, mert egyenként fogy ki a benzinünk.
Eddigi résztvevők / érdeklődők:
Dombi Zoli (S)
Dunai Laci (S)
Zander
Danez (S)

Akit érdekel, írja meg ide, és csinálom a listát.
Más motorral is lehet jönni, akinek pl. haverja részt venne más géppel, nem tiltjuk ki

Na röviden ennyi, várom a jelentkezéseket + véleményeket.
Üdv!
(Az előző képeket Zólyom vára + a donovali faház).
Mitől lehet gyengébb?
gyári de gyengébb is mint az előző motorom
és van nekik készleten is vajon? 7500ft-os X-Funnál olcsóbban egyébként én se nagyon láttam, de ha lehet 8000-ért gyárit kapni, akkor inkább azt venném
na ezt viszont nem tudom, szerintem próbáld meg inkább Karsainál megkérdezni nekem Agip 10W40 van benne, de nem az igazi. Következő olajcserénél valami fullszintetikus Motul lesz a nyerő nálam is.
http://mikulamotor.hu/

itt kérdezz be, elvileg kéne lennie mindennek, amit felsoroltál. Az orosi úti Suzukit a legvégső esetre ajánlom, látod váltókart is 14 rongyért akartak rámsózni..
Mi a sok sok kérdés?
Marco Nyíregyen hol lehet kapni motul olajat a legjobb áron? a ktm nél néztem ott valami 6800 a 300v. az kurva sok.
Ez jó fogyasztás!
Teljesen széria a motorod,vagy van valami tuning?
pl kipuff?
Leggjobb uzlet!es Szerviz!en is odda jarok!Baratok es minden van
A Black motorsport Kft.-nél mondtak 8e Ft-ot.
sziasztok jól fogyaszt a motorom 262km-re tankoltam 8.19 litert
szep estet mindenkinek mi a helyzet?
hol szerezted gyarit ?es mennyi?
marco sm
én is szabolcsmegyei vagyok és nem mesze lakom nyíregyhez kérdésem lenne hogy hol tudok venni a mocomhoz vezláncot szelepszárszimeringet és gyűrűt váaszod előre is köszöném
Köszi ¤sanyika¤!
Széles utat