Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a kipufogódon nem jön ki meleg levegő, amikor ezt a jelenséget tapasztalod?
ajaj nagy lehet a baj érdekes jelenség
nekem is 2L ,
visszont nem tudom mi van vele eszi a üzemanyagot
olyan 160 km-után mindig felkel tölteni
ez normális vagy másnakis van ilyen problémája
3 perc járatás-állás után a tele vonalon van pont
Akkor minek a nívó
nekem is 2 literrel lett feltöltve. Akkor ezek szerint baja nem lehet tőle
Beci koszonom szepen a segitseget ma , lassan de biztosan ossze all a vass es leeht turazni
Hello,en mindig 2litert teszek bele es igy mindig Jo.tudom hogy 1.7kell bele,Suzuki szalonban mondtak hogy 2litert tegyek bele.
Köszönöm a hozzászólásokat. Persze kíváncsi vok mindenre.
Danez! Ezek az időpontok biztosak? Mert akkor megpróbálom szabaddá tenni magam.
Hali! Ha járatom akkor nekem se megy fel a felső jelölésig, az alsó felett van 0,5 centivel, de ha megyek 1 karikát akkor meg eléri a felső jelzést.
probáld kicsit továb járatod 4-5 perc akkor már fel kell hogy nyomja,ha a max-ig van töltve akkor már mikor üzemmeleg(motorozás után)nézve nekem joval a max szint fölött szokot lenni,de hogy menyivel ha kiváncsi vagy rá holnap meg nézem
ezt én is így csináltam múltkor, mert nekem se akart 3 perc járatás után felmenni az olajszint. Motorozás után teljesen melegen volt pont a max és minimum felénél. Most ha 3 perc járatás 3 perc állás után megnézem akkor pont a maxon van, motorozás után viszont vagy jó 4 centivel felette.
Már mint holnap, Vasárnap elfelejtettem oda tenni:))
Sziasztok! Ha van valaki S-el, vagy SM-el aki Pestről menne, megy,vagy lenne kedve egyet motorozni valamerre akkor szóljon, vagy szóljatok nekem is!:) Egyedül kicsit unalmas tekeregni:))
0620/2642430 Karesz.
Nekem az (is) volt benne.
Közepesen ette Igol-t kicsit jobban, és a motorexet ette a legkevésbé.
De teljesen jó olaj, nyugodtan rakd bele szerintem
Rátöltöttem 1,5 dl olajat, úgy hogy lehült állapotba járattam aztán töltöttem amíg jó nem lett az olajszint. Most ha jól bemelegedik, elég jól túl van az olaj a nívón. Ha sok lesz neki kinyomja a kartercsövön. vagy a szimeringnél
Az nem full szintetikus...
Akkor nem tudom. Esetleg:
Ha válaszolsz akkor, úgy se lett volna belőle semmi, úgyhogy mindegy...
sorry
Már nem aktuális...
Van. ma direkt megnéztem azt is. Emlékeztem hogy visszatettem csak gondoltam megnézem hátha rosszul van ott. De nem is lehet rosszul.
köszi
bocs hogy nem válaszoltam iwiwen lusta voltam
ha kell info az RM-röl akkor megadhatom a srác msn cimét