Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Éjjel ellopták a Naphegy u 36 elől.
USB-454, DRZ 400 S kék, de feltűnő piros felnikkel.
Hogy lehetne elérni, hogy nekem akarja eladni aki elvitte?
Ajánlatot ide lehet tenni, örülnék, ha visszavehetném...
30-2484842
Laci
Van direkt motoros is napokba láttam de elég drága:(
Ha nálam lesz végre a dr-z én is fogok használni,de szerintem csak országúton. A szélzaj ami nagyon durva hosszutávon,ráadásul nekem nyitott krossz sisakom van...
Munkavédelmit. De már agyalok pár éve hogy kéne csináltassak személyre szabottat (mondjuk elsősorban nem motorozáshoz hanem lövészethez)...
Direkt motoros füldugót használsz,vagy sima munkavédelmit?
Akkor mégse mész elég gyorsan...nekem egy-egy tempósabb motorozás után füldugó nélkül jópár órán át zúgott a fülem...és mivel szeretnék még idősebb koromban is hallani, így rászoktam a füldugó használatára

fasza kép
csak el ne indulj így, mert lehet motort mosni
Jó reggelt
Nem kell oda antihopping,meg hidraulika sem.Kézügyesség meg bátorság az egész,és nagyon sok eltöltött idő motoron.
Én csak annyit hallottam,hogy haveromnak valami őskövülethez tudott cuccot.
hát jaja tud megoldást hogy kell 1 vevővel tirpák modón viselkedni ....... semmi balhé nemvolt csak full lekezelő a pali telefonban is, és személyesen is, .. hirdeti, hogy alkatrészek minden endurókhoz stb.... felhívom van e drz-re kipukkantó erre : van hát hogyne lenne nagyon jó 25 ezer.... mondom képet küldene e-mailben: te figyelj ide nincs nekem időm itt neked fotózgatni meg levelezni gyere el nézd meg
ennyi ............ amúgy nemtudom de sztem ez a motorbiznisz neki valami pénzmosó lehet csak mert a szarjait kb 6-7 hónapja már látom minden reggel felteszi őket én voltam nála 2 fiatal gyerek mókolta ott a motrot az asztalon kb 22nm-en aztán van 1 másik helység ahova mint a heringek pepréselve vagy 30 motor jóó kis olasz kidobott szarokkal van tele de van neki 1-2 komolyabb is
Hali!

Jön valaki holnap zalaegerszegi motoros találkozóra?
link
Aszongyák Gerecsemotor sok mindenre tud megoldást.
jó estét ma NÉM-el voltam meg emlékeztünk
trianonrol jó volt meg ismerkedni velük
és megint gyüjtötem ujj tapasztalatot
szevasztok szétvan a mocim teljesen gyűrűkellene dr600s 86.os évj aki tud irjon ide a fórumba
Szeva Kollega!

Itt próbáltad már?
http://www.motorgumishop.hu/
Itt szerelnek motor gumikat....
hidraulikus, de az igazi az anti-hopping kuplung. jó, bovdenessel is lehet nyilván, csak sokkal nehezebb. egyébként sok közöm nincsen hozzá, amerikai fórumokat olvastam a témáról, és nem akarok hülyeségeket írni, de az SM topikban szerintem ki tudnak okítani a témában. Nekem annyi a tapasztalat h próbálgattam már, de mindig elpattogott a hátulja, mert nem tudtam olyan finoman csúsztatni a kuplungot amikor ráengedtem
Vagy itt van még egy. Itt tutira kiszerelik a kereket is,és gumit is cserélnek!
http://www.motorvaros.hu/?modu...
A kereket nem szerelik ki, vagy a gumit nem cserélik?
Csak mert Pesten több gumist is tudok aki cserél motoron gumit.
Pl: Kőbányán a Köér u.-Basa u. sarkán van egy éjjel-nappali gumis.
Ja hát úgy el is hiszem, hogy nem vállalják! De vidd el egy motor szervizbe, ott 100 %, hogy megcsinálják!
hat nem tudom mivel semi de semi szerszamom terem garazsban van a moci,so muszaly igy vinnem
Azért viccesek ezek a pestiek
A mi kis tízezres városkánkban kb 4 gumis van, de mind vállalja, mivel alig tart többel pár perccel lecserélni, mint az autógumit és nemis nehezebb! Csak nem a komplett motort kell odavinni,hanem a kereket!
Ismerős a helyzet, csak én somogy megyében jártam így, de végül nagy nehezen találtam!
Nem hiszem ell 6gumisnal voltam egyik sem vallt mocis hogy leveszi a gumit es csere pesten nincs mocisoknak gumis vagy mi