Éjjel ellopták a Naphegy u 36 elől.
USB-454, DRZ 400 S kék, de feltűnő piros felnikkel.
Hogy lehetne elérni, hogy nekem akarja eladni aki elvitte?
Ajánlatot ide lehet tenni, örülnék, ha visszavehetném...
30-2484842
Laci
Van direkt motoros is napokba láttam de elég drága:(
Ha nálam lesz végre a dr-z én is fogok használni,de szerintem csak országúton. A szélzaj ami nagyon durva hosszutávon,ráadásul nekem nyitott krossz sisakom van...
Akkor mégse mész elég gyorsan...nekem egy-egy tempósabb motorozás után füldugó nélkül jópár órán át zúgott a fülem...és mivel szeretnék még idősebb koromban is hallani, így rászoktam a füldugó használatára
hát jaja tud megoldást hogy kell 1 vevővel tirpák modón viselkedni ....... semmi balhé nemvolt csak full lekezelő a pali telefonban is, és személyesen is, .. hirdeti, hogy alkatrészek minden endurókhoz stb.... felhívom van e drz-re kipukkantó erre : van hát hogyne lenne nagyon jó 25 ezer.... mondom képet küldene e-mailben: te figyelj ide nincs nekem időm itt neked fotózgatni meg levelezni gyere el nézd meg
ennyi ............ amúgy nemtudom de sztem ez a motorbiznisz neki valami pénzmosó lehet csak mert a szarjait kb 6-7 hónapja már látom minden reggel felteszi őket én voltam nála 2 fiatal gyerek mókolta ott a motrot az asztalon kb 22nm-en aztán van 1 másik helység ahova mint a heringek pepréselve vagy 30 motor jóó kis olasz kidobott szarokkal van tele de van neki 1-2 komolyabb is
hidraulikus, de az igazi az anti-hopping kuplung. jó, bovdenessel is lehet nyilván, csak sokkal nehezebb. egyébként sok közöm nincsen hozzá, amerikai fórumokat olvastam a témáról, és nem akarok hülyeségeket írni, de az SM topikban szerintem ki tudnak okítani a témában. Nekem annyi a tapasztalat h próbálgattam már, de mindig elpattogott a hátulja, mert nem tudtam olyan finoman csúsztatni a kuplungot amikor ráengedtem
A kereket nem szerelik ki, vagy a gumit nem cserélik?
Csak mert Pesten több gumist is tudok aki cserél motoron gumit.
Pl: Kőbányán a Köér u.-Basa u. sarkán van egy éjjel-nappali gumis.
Azért viccesek ezek a pestiek
A mi kis tízezres városkánkban kb 4 gumis van, de mind vállalja, mivel alig tart többel pár perccel lecserélni, mint az autógumit és nemis nehezebb! Csak nem a komplett motort kell odavinni,hanem a kereket!
USB-454, DRZ 400 S kék, de feltűnő piros felnikkel.
Hogy lehetne elérni, hogy nekem akarja eladni aki elvitte?
Ajánlatot ide lehet tenni, örülnék, ha visszavehetném...
30-2484842
Laci