Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

upsssssssssssssssssssssz
Nézd meg itt hátha van:
HORNUNG AKKUMULÁTOR
VESZPRÉM, 8200 VESZPRÉM, TÁNCSICS UTCA 27.
Hangulatos videó, köszi.
Sziasztok!

DRZ-be akkumulátort keresek!

# Műszaki adatok:
# feszültség: 12 V,
# kapacitás: 6,5 Ah,
# gyújtóáram: 85 A,
# méret (h/sz/m): 150/65/93 mm,
# pozitív pólus: bal

Aki tud valamit ajánlani, megköszönöm!

Veszprém környéke előny!
sziasztok, itt 1 kis supermotos, suzukis, drz-s video:
http://youtu.be/W9zoBnGNeHQ
nem akartam feltölteni ide mert ugyis nyávogtak volna ha véletlen volt fent...
Ja grat akkor is!
mennyiért veted ha meg szabad kérdezni és memnyi km van benne?
Nekem ha minden jól megy 2 hét mulva lesz meg a dr-z :)
nem 0 km 2004es szamomra uj
Hol találtál 0 km-est,ma én is kerestem de csak E verziót találtam.
Hello mindenkinek meg van uj mocim DRZ 400 S szemelyeben ,
Köszi:))
Hali!
Egy pár, azaz egy jobbos és egy balos 15.000 jó magyar forint Mondjuk nekem csak egy balost kellett vennem, mert a jobbost kaptam az előző tulajtól, ajándékba Rajta volt a márka (BrechtBones), aztán az egyik topikban megtaláltam a fickót (ezen a nickneven regelt) és ezen a címen rendeltem tőle: brechtman@freemail.hu
Szerintem engedd le az olajat olyan valamibe amibe megtudod nézni hogy mennyi volt benne és 1.7-1.75 körül önts vissza bele és úgy nézd meg az olajszintet járatás után
Sziasztok. Suzuki DRZ 400 S SM-hez eredeti Arrow full titan sportkipufogó bontatlan csomagolásban 65e ft-ért eladó. Drz 400 E-re kisebb átalakítással felszerelhető, csak az összekötő csövön kell kicsit alakítani. Képek.
http://www.arrow.it/eng/websit...
"karbon deknivédőt"
Hol lehet venni és memnyiért?
engem is érdekelne!
köszi
Sziasztok,
Az olajmennyiség kérdés visszatérő téma úgy látom, és ezzel kapcs két kérdésem lenne:
1. Mi történik a motorral, ha több olaj van benne, mint az előírt?
2. A DRZ száraz karteros (vagy nem tudom, így hívják-e, ha a vázban tárolja az olajat), de az én logikám szerint (lehet, hogy tök hibás ) van a meleg olajnak tágulási helye még bőven a vázban. Tehát miért probléma a 2 liter?
Köszönöm a felvilágosítást.
Üdv!
2 liter lett beletöltve szűrő csere nélkül. és 400km múlva néztem és a pálca már alig ért bele, ezért töltöttem most után, 2,4dl ment bele, hogy a pálca szerint rendes legyen a szint, de most hidegen se mutat sokkal kevesebbet, és elvileg hidegen nem kéne olajat találni a pálcával most azóta nem mentem vele egyébként..
rendben, akkor egy elérhetőséget tudnál nekem írni a matyesz16 kukac citromail.hu-ra?
Nem szabad beled 2.4 liter olajat tölteni csak 1.85 ha nem volt olajszűrő csere akkor 1.7
Üdv.
Ha kérdésed van drz-vel kapcs. , vagy ha valami kell itt lakom a közeledben.Már láttam többször a vasadat.

Nekem drz E van. Valszeg sok hasznos tanácsot tudok adni.
jaja, már megvan kihez viszem, ha ő nem csinálja meg akkor senki
Köszi, mondjuk már elküldtem a mélt a rendelésről De mindenképp azt vettem volna, szerintem jobban néz ki
Huh most ez jó kérdés, asszem a 30 fokos,mert az a szabályos még!