Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló!
Azoknak a segítségére lenne szükségem akik tudják hogyan kell ill. lehet csinálni:Dr-z 400 s 2002 hogyan lehet a hengerfejet leszedni?-Ki kell venni az egész blokkot vagy a hengerfej kifér a váz alatt?
Tegnap mehettem volna először a géppel hivatalosan is,erre beszarik:el kezdett füstölni(fehéren) mint a szar és leállt,a leálláskor a légszűrőn keresztül fosott egyet!
Ha valaki tudja a hiba lehetséges okát,vagy a kérdésekre a választ,kérem segítsen!
Előre is köszönöm mindenkinek!
miket kell venned végül?
köszi, közben apának is eszébe jutott, hogy van egy nagyon jó szerelő barátja, aki régen mindig csinálta az autóinkat, és motorokhoz is ért. Ő következik a sorban, ha ő se járna sikerrel (Isten óvjon ilyenektől) akkor lehet felkeresem a kollégád
Ez a túra lehet engem is érdekel, ha szabad leszek, mennék szívesen, csak ez még odébb van, de jelentkezek, ha már biztosat tudok mondani.
Nekem is 170-180 km-nél kell átnyitnom tartalékra, ha tele a tank és intenzíven közlekedek mindig.
Hali! Látom fogyasztás a téma. nekem S-es van és hosszútávon 14/47-el 75-85-ös utazóval 3,3l, ha terepen is megyek(vegyesen) 4,2l. Danez am lehet h engem is érdekel a túra.
Marco!
Újfehértón Szilágyi Péter a motormágus, biztosan megoldja a problémádat, osztálytársam volt, szerelő ő is, főleg motorokat szerelnek. a tel száma: +3620-9477212
Danez!
Neki az első motorja végül is, de szoktam vele menni én is.
Nekem nem jön be, nem sok köze van a terephez, nagyon nehéz kezelni, nem lehet vele szűken fordulni, nehéz, nagyon vad.
Inkább utcára termett, viszont ott meg magas fordulaton olyan rezonanciát produkál, hogy lerázza a vesédet a visszapillantót kb 4-5000 fordulattól elfelejtheted, annyira vibrál.
Megy, mint a golyó, de én az árából inkább két dr-z-t vennék. Ez az én véleményem.
Az enyém teljesen gyári S-es, fullra szoktam mindig tankolni és 170-180km-nél kell átraknom tartalékra. Szerintem kb 4,3-4,5l-ert fogyaszt.
énse veszek többet használtat az már biztos... a nyaram elég szarul fog telni emiatt a generál miatt... de ez van.... most meg ki se tudom fizetni az alkatrész árát , majd csak jövöhét végén esetleg, pedig a szerelő már csinálná megfele
kész, én ezt mostmár beviszem a Suzuki márkaszervízbe, aztán csinálják meg normálisan kerül amibe kerül. tököm kivan mááááá sok kókányossal...
az 5 litert az enyémre mondtam, hoyg annyinak kéne lennie, a tiednél szerintem okés a 10 liter, 2 ütemű, kell neki a nyál egyébként tisztában vagyok vele, hogy a Husky erősebb, mint az S DRZ, nézegettem azokat is, de valami nyomatékosabb, megbízható motorra vágytam, amibe tankolok és kimegy a világból, Ehhez képest amióta megvan azóta szarakodok vele... komolyan, Magyarorszáon max imerőstől szabad használt dolgot venni, mert ott vernek át ahol tudnak, tisztelet a kivételnek persze...
Túrán 90-el, utassal 3,5 liter!
Amúgy ha utcán viszonylag hajtva van,akkor max 5-6 liter.
valami müanyag fogaskerék is van ott, az tört el és tett károkat. holnap megkérdezem a havert hogy döntött, mert a bontottakat 30 körül adják-ha van
jó ha azt nézed a 1 erőben van a 2 gép
enyémis felvan pöckölve, krosszrezó+dob, vforce3 membrán, 165 főfúvóka, összes folytás kiszedve(ilyen euró 3as szarok is), enyém bőven van 40le
14/49-es áttéttel megy 160-at, igaz múlthéten megszorult a dugóm de annak lejárt az ideje semmi több...

tied 140kg 40le
enyém 110kg 40le
havernak is s-es drzje van, alig meri húzni neki és 4 liternél nem eszik neki többet
én sem értem másnak a hásky 5-nél nem eszik többet nekem 2x ennyit...
láttalak, láttalak
nekem annak idején a tuning 70-esem is 6 litert evett de ennek ki kéne jönnie max 5 literből, főleg túrán egyenletes 80-90-nél...
nyugi... enyém 10litert eszik
Koko te hol szervízelteted a mocit? nem tudsz vki DRZ-re specializálódott szerelőt a környéken, aki rá tudna nézni a gépemre?
csak az én DRZ S-m eszik 7 litert (túrán 90-el 6-ot) ?! akkor nekem valami ezek szerint nem oké :D örülök ha 120 km-t elmegyek tartalékig....
Ok, üdv a csapatban, ha összejön....
Remélem az időjárás is kedvez majd.
KI JÖN DONOVALIBA?
Kokó,
Mit tapasztal a kolléga a 690 E-vel? Jó gép?
Üdv!
Sziasztok !
Felkerültek a képek és az eredmények a rodeoride34.hu-ra.
Csak érdekességképen írtam !
A motorshow1-ben mikor lesz a kiskunmajsai futamról készült felvételek ?
vegyél egy pár olcsó tükröt nehogymár ezzel szopd be..........................OLYAT VEGYÉL AMI E BETŰS......(attól függ hol lesz a műszaki vizsga )