Helló!
Azoknak a segítségére lenne szükségem akik tudják hogyan kell ill. lehet csinálni:Dr-z 400 s 2002 hogyan lehet a hengerfejet leszedni?-Ki kell venni az egész blokkot vagy a hengerfej kifér a váz alatt?
Tegnap mehettem volna először a géppel hivatalosan is,erre beszarik:el kezdett füstölni(fehéren) mint a szar és leállt,a leálláskor a légszűrőn keresztül fosott egyet!
Ha valaki tudja a hiba lehetséges okát,vagy a kérdésekre a választ,kérem segítsen!
Előre is köszönöm mindenkinek!
köszi, közben apának is eszébe jutott, hogy van egy nagyon jó szerelő barátja, aki régen mindig csinálta az autóinkat, és motorokhoz is ért. Ő következik a sorban, ha ő se járna sikerrel (Isten óvjon ilyenektől) akkor lehet felkeresem a kollégád
Hali! Látom fogyasztás a téma. nekem S-es van és hosszútávon 14/47-el 75-85-ös utazóval 3,3l, ha terepen is megyek(vegyesen) 4,2l. Danez am lehet h engem is érdekel a túra.
Marco!
Újfehértón Szilágyi Péter a motormágus, biztosan megoldja a problémádat, osztálytársam volt, szerelő ő is, főleg motorokat szerelnek. a tel száma: +3620-9477212
Danez!
Neki az első motorja végül is, de szoktam vele menni én is.
Nekem nem jön be, nem sok köze van a terephez, nagyon nehéz kezelni, nem lehet vele szűken fordulni, nehéz, nagyon vad.
Inkább utcára termett, viszont ott meg magas fordulaton olyan rezonanciát produkál, hogy lerázza a vesédet a visszapillantót kb 4-5000 fordulattól elfelejtheted, annyira vibrál.
Megy, mint a golyó, de én az árából inkább két dr-z-t vennék. Ez az én véleményem.
énse veszek többet használtat az már biztos... a nyaram elég szarul fog telni emiatt a generál miatt... de ez van.... most meg ki se tudom fizetni az alkatrész árát , majd csak jövöhét végén esetleg, pedig a szerelő már csinálná megfele
az 5 litert az enyémre mondtam, hoyg annyinak kéne lennie, a tiednél szerintem okés a 10 liter, 2 ütemű, kell neki a nyál egyébként tisztában vagyok vele, hogy a Husky erősebb, mint az S DRZ, nézegettem azokat is, de valami nyomatékosabb, megbízható motorra vágytam, amibe tankolok és kimegy a világból, Ehhez képest amióta megvan azóta szarakodok vele... komolyan, Magyarorszáon max imerőstől szabad használt dolgot venni, mert ott vernek át ahol tudnak, tisztelet a kivételnek persze...
jó ha azt nézed a 1 erőben van a 2 gép
enyémis felvan pöckölve, krosszrezó+dob, vforce3 membrán, 165 főfúvóka, összes folytás kiszedve(ilyen euró 3as szarok is), enyém bőven van 40le
14/49-es áttéttel megy 160-at, igaz múlthéten megszorult a dugóm de annak lejárt az ideje semmi több...
tied 140kg 40le
enyém 110kg 40le
havernak is s-es drzje van, alig meri húzni neki és 4 liternél nem eszik neki többet
én sem értem másnak a hásky 5-nél nem eszik többet nekem 2x ennyit...
Sziasztok !
Felkerültek a képek és az eredmények a rodeoride34.hu-ra.
Csak érdekességképen írtam !
A motorshow1-ben mikor lesz a kiskunmajsai futamról készült felvételek ?
Azoknak a segítségére lenne szükségem akik tudják hogyan kell ill. lehet csinálni:Dr-z 400 s 2002 hogyan lehet a hengerfejet leszedni?-Ki kell venni az egész blokkot vagy a hengerfej kifér a váz alatt?
Tegnap mehettem volna először a géppel hivatalosan is,erre beszarik:el kezdett füstölni(fehéren) mint a szar és leállt,a leálláskor a légszűrőn keresztül fosott egyet!
Ha valaki tudja a hiba lehetséges okát,vagy a kérdésekre a választ,kérem segítsen!
Előre is köszönöm mindenkinek!