Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Miért nem szombat?
Mi a beugró egész napra a pályára?
elnézést tudom nem ide való de regeljetek erre az oldara:http://www.mobiltelo.hu/29643 ingyen sms .. mégegyszer elnézést..
Halihó!
Valaki Csütörtök vagy Péntek Kakucs SM?
Mi 2 en megyünk egész napra jöhetnétek páran kergetőzni!
üdv.
Valakinek tapasztalat ledes toldattal? Eladó esetleg? (használt is lehet, index nem fontos)
A másodikban mi olyan érdekes?
Ja a csajok szónélkül pózoltak a fényképező láttán
érdekességek
én is voltam.

egyébként itt egy kis hang, tegnapelőtt lőttem iPoddal :
http://sportmotor.hu/motoros_v...

még mindig nem jó a beállítás, de a vidin is láthatjátok h alapjárat hibátlan, meg fel is pörög gond nélkül
Hamarosan alsóörsön is motoros buli lesz..........már várom
Ez jófajta gyertya!
Bátran mehet bele a mocidba.
Nekem is iridiumos gyertya van a mocimban
Jobb a motor alapjárata "egyenletesebb"
A Vörös Hadsereg női lövészalakulata is meg volt hívva?
Bazze', köszi
Megrendelheted, de mondom a vaterán 2890 Ft és ugyanez! Amugy a nagyvas-as ár a normár ára!
link
Köszi! 4000 Ft a nagyvas.hu-ról Cimbora is onnan rendel, aztán megfelezzük a postaköltséget. Csak a pontos típusára voltam kíváncsi, akkor megrendelhetem ezt az NGK CR8EIX-et?
Nekem az van benn, de nem tudok különbséget felhozni....Nézz körül a vaterán, én ott vettem az iridiumosat a gyári normál gyertya árában kb....
NGK CR8EIX - használ valaki ilyen gyertyát (iridiumos) a DR-Z-be? Tegnap lett túl a motor a 14.000.-ik kilométerén és még a gyári van benne, cserélnék, de akárhogy olvasok vissza a fórumban, nem jövök rá milyen való bele. Netes boltban ezt írták, van sima is, de iridiumos jobb lenne Köszi előre is!
Jól láttad, ott voltam.
köszi jó megfigyelő vagy
sziasztok ! tudnátok valami megbízható szerelőt székesfehérváron esetleg környékén vagy van tapasztalat valakinek a szfv-i full-gas -nál

valami kajak értő kellene

köszy
Szevasztok!

Motorozni ma Valaki Ferihegy vagy Tarcsa-Pécel?
Szóljon már ha megy valaki arra felé...

Üdv
Hali
Tegnap kurvajó volt a Nyírtéti motoros találkozó, megérte elmenni.
Mi Debrecenből ruccantunk át nagyrészt földúton...
Láttam pár Dr-z-s kolegát. Ha jó láttam KokoDr-z is ottvolt.

Szerintem nem, csak a kartergáz a szabadba jut...
Nekem is így van, ha picit többet várok,mint 3 perc, vagy közben túráztatom egy kicsit akkor simán jó a szint! De ha leírás szerint csinálom, akkor a nívó csont száraz, ezért mindig töltök utána..de lehet nem kéne,mert akkor meg azért eszi az olajat,mert túl sok van benn...?
szép a körmöd
És ez befojásolja a karbit ha kivan jukadva esetleg?