Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még 1 kérdés. ha két tükör van de nem ugyan olyan, azért szólnak műszakin?
allan.uw.hu -n fent vannak a nyírtéti képek!

Úgy leégtem mint a kutttya a napon persze.
és sorra esnek szét a drz-k... pedig tavaly nem lehetett még ilyenről nagyon olvasni
Nekem is jónak tűnik az időpont.
Azt tudom pontosan mondani, hogy Esztergom - Donovali kerek 320. Az azt jelenti, hogy másfél tankkal megjárjuk, nem egy egetrengető összeg a benzin. A DRZ meg egyébként is levegővel megy
Zsír A benzinköltség miatt kérdezem: várhatóan hány km ez?
Ok. Akkor még meginterjúvolok pár embert, aztán véglegesítjük.
Szóval DONOVALI várhatóan júli vége............... !
Nekem tökéletes Jómagam június 23-24-25.-ék szóbelizem, júli 10-16.-ig meg nem vagyok itthon, plusz a kettő közt is már meg van a program (motorozás, nővérem diplomaosztója stb.) Persze nem hozzám kell igazítani az időpontot, csak úgy mondom
DONOVALI
DONOVALI
DONOVALI
Valószínű, hogy július végére tennénk az időpontot, hogy mindenki tudjon tervezni. Azért akkor, mert előtte többen még nem nagyon érnek rá, az unokaöcsém júl. 17-én nősül, így talán a hó végére ki is józanodom Mit szóltok egy július 31-aug. 1. hétvégéhez? Majd nézzük a met.hu-t és okosabbak leszünk.
Üdv!
Helló!

Meg tudom csinálni neked a tekercset.
Engem érdekel
ööööö, a barátomé a gép, állítólag van ott valami müanyag fogaskerék, az tört el és tett benne károkat. én sosem védtem a japán motorokat, mindig is írtam,h az olaszok, az igen
De hisz ez japán motor, soha nem megy tönkre és egyébként is fillérekbe kerül hozzá az alkatrész...
DRZ-hez, gyújtáshoz tekercs van valakinek?
Helló mindenkinek!
Valaki meg tudná mondani hogy 2002 drz400 s -re hengerfejtömítést hol lehet venni?Honlapcím érdekel!
Előre is köszi!
Egynapos túra lenne a DONOVALI!
Konkrét időpont még nincs, jún. 1. és aug. 31. között valamikor, az fix.
Gyertek minél többen!
Üdv.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_drz_400-3865901
Nekem átment 1db-bal is
Hali!

Engem valószínű érdekelne. Kb mikorra tervezitek? 1 vagy több napos túra lenne?

Üdv.: Balázs
Sziasztok!

Egyelőre érdeklődés szinten kérdezem, hogy kit érdekelne egy Donovali túra Szlovákiába a nyáron?
Tartanánk egy DRZ túrát az Alacsony Tátrában.
Aki messziről jön, sátrazási lehetőséget biztosítok a kertben, tehát nem kell egy nap 5000 km-t mennie
Eddig 3-4 konkrét jelentkező van, mindenki S, de term. jöhet SM és E is, kinek mi van.
Üdv!
Hali.
5-6 eft 1 napra.
Érdemes reggel menni mert akkor nincs senki vagy kevesen és be lehet melegíteni délutánra.
Azért nem szombat mert akkor 5 ször annyian vannak mint hétköznap és 20 percenként lehet csak menni.
Csütörtök leszz ha minden igaz.
Ha ráérsz csatlakozz.
üdv.
2 a kötelező
Szerezz
Helo! 2 hét múlva viszem műszakira a drz-m! Szerintetek 1 tükör elég vagy szerezzek még 1-et?