Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Középen szerintem felesleges átfúrni... két csavarral megvan fogatva és kész... legalábbis én úgy voltam vele hogy az új sárvédőt nem fúrom át
gratulálok
Köszi!
Ha jól látom, egy ponton van rögzítve, ott középen arra a kis "hídra", aminek a két szélső lyukába rögzíted azt a kis szerszámostatyót? Ezzel az egy lefogatással stabil, nem mozog, zörög, rezonál stb menet közben?
Parancsolj!
Nincsen mit
Megcsináltam, juhéjj Kipróbáltam, hogy a fekete és a piros vezetéket ami a toldaton van, a másik gyári kábelekhez kötöm. Az előbb fordítva csináltam De a felfogatásról ha valaki lenne olyan kedves és egy pár képet küldene, nagyon megköszönném
Megjött a ledes toldatom. Összesodortam a vezetékeket, világít is szépen de nincs féklámpám Nálatok volt ilyen gond Ja meg valaki le tudná fényképezni, hogy hogyan van felfogatva a tartó (ez az universalmotoros toldat) a vázra, hol vannak a lyukak?
Köszi előre is!
Látom Te is minőségi olajat használsz:)
Én is Motorex Cross 4T-t fogok bele rakni,a 15w40 és 10w40 szerintem nem ezekbe a motorkba való!
Képet!
Hello koszi szepen meg lesz
Kornelhhh ! Gratulálok az új vashoz, sok-sok élvezetes dagonyázást kívánok!
Szia(sztok)! Poweroad YT7B-BS (6710 Ft) Mo-FA-KER Kft(Budapest, Soltvadkert)
Most vettem két hete, felmentem érte Pestre(futárral elküldik, ha kell), mert nálunk ugyanez a helyi akkus boltban 13000 Ft! lett volna. Az Unix forgalmaz még Warta akkut (11990 Ft), ha van ismerősöd akinek van kedvezménye, akkor 25%-még lejöhet belőle.
hamarosan es akkor egyutt a csalad ujra ketto gyermek vass
És az én DR mocimért mikor megyünk?
Okés, sok sikert!
Köszönöm szépen! fel fogom hívni a srácot és megbeszélem vele a részleteket hogy ő hogy gondolja
van ilyen is link

nem saját, magamnak néztem ki, csak qvára nincs rá pénzem
Egyébként S-es, de nem sok különbség van E, meg S között szerintem tulajdonságokban. Az E ből kisajtolt + 10 lóerő az olajzabálást, meg a jobban kopó motort eredményezi.
Nekem is S-es van, de tökéletes terepen.
Itt van ni!
580 ért árulja, de le tudod alkudni legalább 530-ig, bár ha kpba odaviszel neki 500 at szerintem odaadja, mert nem nagyon használja.

http://www.hasznaltmotor.hu/hasznaltmotor/hasznaltmotoro
k/161155/SUZUKI_DRZ.html
érdekel persze! S? E? évjárat? fotó rolla esetleg?
Adásvételit kell írni hozzá és ennyi. Van egy ismerősőmnek egy eladó papírnélküli Drz-je 500ért odadja.Ha érdekel akkor írj vissza.
Sziasztok!
A közeljövőben szeretnék venni egy DRZ-t, mivel újjra nincsen pénzem ezért csak a használt jöhet szóba. Nekem a papírok meg a műszaki egyálltalán nem lényeg, a rendszám úgyis a garázs falán fog díszelegni. Eddig csak rendszám nélküli meg cross motorjaim voltak, így nemtudom hogy hogy mennek ezek a papírmunkák az adásvétel kürül? vagy átkell-e egyáltalán íratnom? meg az mennyibe kerülne? Ha valaki tudna nekem ebben segíteni azt megköszönném, vagy ha ez nemteljesen ebbe a topikba való akkor az e-mail címemre is jöhet a válasz.
Köszönöm szépen!
Üdv!
most cseréltem olajat,1,85L
Működik a beágyazás!
Igy nem kell külön videókat linkelni!

Ja és ne legyen nagy méret! Fontos!

Köszi Sportmotor.hu