Köszi!
Ha jól látom, egy ponton van rögzítve, ott középen arra a kis "hídra", aminek a két szélső lyukába rögzíted azt a kis szerszámostatyót? Ezzel az egy lefogatással stabil, nem mozog, zörög, rezonál stb menet közben?
Megcsináltam, juhéjj Kipróbáltam, hogy a fekete és a piros vezetéket ami a toldaton van, a másik gyári kábelekhez kötöm. Az előbb fordítva csináltam De a felfogatásról ha valaki lenne olyan kedves és egy pár képet küldene, nagyon megköszönném
Megjött a ledes toldatom. Összesodortam a vezetékeket, világít is szépen de nincs féklámpám Nálatok volt ilyen gond Ja meg valaki le tudná fényképezni, hogy hogyan van felfogatva a tartó (ez az universalmotoros toldat) a vázra, hol vannak a lyukak?
Köszi előre is!
Szia(sztok)! Poweroad YT7B-BS (6710 Ft) Mo-FA-KER Kft(Budapest, Soltvadkert)
Most vettem két hete, felmentem érte Pestre(futárral elküldik, ha kell), mert nálunk ugyanez a helyi akkus boltban 13000 Ft! lett volna. Az Unix forgalmaz még Warta akkut (11990 Ft), ha van ismerősöd akinek van kedvezménye, akkor 25%-még lejöhet belőle.
Egyébként S-es, de nem sok különbség van E, meg S között szerintem tulajdonságokban. Az E ből kisajtolt + 10 lóerő az olajzabálást, meg a jobban kopó motort eredményezi.
Nekem is S-es van, de tökéletes terepen.
Sziasztok!
A közeljövőben szeretnék venni egy DRZ-t, mivel újjra nincsen pénzem ezért csak a használt jöhet szóba. Nekem a papírok meg a műszaki egyálltalán nem lényeg, a rendszám úgyis a garázs falán fog díszelegni. Eddig csak rendszám nélküli meg cross motorjaim voltak, így nemtudom hogy hogy mennek ezek a papírmunkák az adásvétel kürül? vagy átkell-e egyáltalán íratnom? meg az mennyibe kerülne? Ha valaki tudna nekem ebben segíteni azt megköszönném, vagy ha ez nemteljesen ebbe a topikba való akkor az e-mail címemre is jöhet a válasz.
Köszönöm szépen!
Üdv!
Ha jól látom, egy ponton van rögzítve, ott középen arra a kis "hídra", aminek a két szélső lyukába rögzíted azt a kis szerszámostatyót? Ezzel az egy lefogatással stabil, nem mozog, zörög, rezonál stb menet közben?
Köszi előre is!
Én is Motorex Cross 4T-t fogok bele rakni,a 15w40 és 10w40 szerintem nem ezekbe a motorkba való!
Most vettem két hete, felmentem érte Pestre(futárral elküldik, ha kell), mert nálunk ugyanez a helyi akkus boltban 13000 Ft! lett volna. Az Unix forgalmaz még Warta akkut (11990 Ft), ha van ismerősöd akinek van kedvezménye, akkor 25%-még lejöhet belőle.
nem saját, magamnak néztem ki, csak qvára nincs rá pénzem
Nekem is S-es van, de tökéletes terepen.
580 ért árulja, de le tudod alkudni legalább 530-ig, bár ha kpba odaviszel neki 500 at szerintem odaadja, mert nem nagyon használja.
http://www.hasznaltmotor.hu/hasznaltmotor/hasznaltmotoro
k/161155/SUZUKI_DRZ.html
A közeljövőben szeretnék venni egy DRZ-t, mivel újjra nincsen pénzem ezért csak a használt jöhet szóba. Nekem a papírok meg a műszaki egyálltalán nem lényeg, a rendszám úgyis a garázs falán fog díszelegni. Eddig csak rendszám nélküli meg cross motorjaim voltak, így nemtudom hogy hogy mennek ezek a papírmunkák az adásvétel kürül? vagy átkell-e egyáltalán íratnom? meg az mennyibe kerülne? Ha valaki tudna nekem ebben segíteni azt megköszönném, vagy ha ez nemteljesen ebbe a topikba való akkor az e-mail címemre is jöhet a válasz.
Köszönöm szépen!
Üdv!
Igy nem kell külön videókat linkelni!
Ja és ne legyen nagy méret! Fontos!
Köszi Sportmotor.hu