én mentem a teszten egy rmx-el meg rmz-vel is és utána az én gépemmel is
hát az rmx csak súlyba más kirobbanó erőt nem éreztem benne
viszont az rmz pfúúúúú na az brutál
lakitelken csak 3. ig sikerült vele felkapcsolnom míg az enyémmel 5. be mentem röviden ennyi az összehasonlítás a 3 gép között
hát havi 1- 2 olajcsere?
kicsit költséges közlekedési eszköz...
meg ezzel ugorj le hétvégén a Baltononra esetleg 2 személlyel.
Volt egy régi ügyfelünk aki exc vel járt dolgozni,mert azt mondák neki,hogy ez jó arra is...
48 000Km volt benne,1x cserétek hajtókart.
Le is törném annak az értékeítő kollégának a kezét aki ezt ajánlotta ilyen célra..
Nagyon jo vid!
Az baj,hogy ezek nem viszik tovább a dr-z vonalat,illetve amit a drz képvisel.
Egy ilyen üzemórás versenymotorral nem tudsz munkába járni és hétvégén kicsit endurozni.
Ez nem igazi dual sport,ahogy a suzuki régen a drz-t hirdette!
Megtarthatták volna az S-t a palettán és az E helyére ezt berakni.
Szia.
Havernak Aprilia Pegaso 650 van, hiba nélkül megy neki nem tudom hány éve. Jó, nem is hajtja agyon, de azt mondja túrázgatni tökéletes. A többiről nincs infóm.
Üdv.
Mindenképp azt javasolom, hogy "tanulásként" csak egy tapasztalt enduróssal menj keményebb terepre, mert komoly meglepetések érhetnek. A DRZ kezdőknek is alkalmas, mert nagyon barátságos motor, ami persze tud keményen is menni, aki ért hozzá. Nem tudom, milyen motorról ülsz át, de meg kell szokni a méreteit (ülésmagasság, súly, stb.). Lehetőleg olyan embert keress, akinek van türelme veled lépésről-lépésre megtanítani az endurózás alapjait. Vigasztalásként elmondom, hogy én MZ TS 125-ről ültem át KTM 520 EXC-re. Mindenki meg volt győződve, hogy nagyon össze fogom törni magam nagyon hamar. Aztán csak kicsit törtem össze magam és egy türelmes és nagyon rutinos endurós havernak köszönhetem, hogy néhány hónap alatt belejöttem. Szóval csak óvatosan.
hát az rmx csak súlyba más kirobbanó erőt nem éreztem benne
viszont az rmz pfúúúúú na az brutál
lakitelken csak 3. ig sikerült vele felkapcsolnom míg az enyémmel 5. be mentem röviden ennyi az összehasonlítás a 3 gép között